• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Telis

    Tack för tipsen, Parnassia! Ska kolla igenom dom när vi kommer hem i eftermiddag.


    Lappis, kan tyvärr inte det. Min man försvinner iväg utomlands imorgon och våra gäster åker hem då.

  • Lapinette

    Telis - för Utö är ju så himla mysigt.

  • Hattis

    Lappis - jag skulle nog också vilja ändra formuleringar (blir lätt så när man skriver mycket själv!) men tror att herr Kanin har rätt i att det är faktafelen som gäller. Kan ju också vara så att nämnden är van vid att det ser ut på det viset också. Det tycks ju (såklart  ) framgå att ni är lämpliga med stort L iaf!

    Koko - vi åker till NYC imorgon! Inte så samtidigt som dig då. Ska börja packa nu... eller snart

    Är lite orolig för att vi inte ska komma iväg med tanke på alla konstiga svenska bokstäver i våra namn som är olika på esta, info till flygbolaget och det som står på biljetten. Knepigt att på biljetten måste namnen vara exakt som på kontokortet och på esta exakt som i passet och i vissa fall får man inte använda bokstäver med prickar och ringar, hm. Nu går inget att ändra iaf men lite tumhållning imorgon bitti kanske behövs!

  • Hattis

    Spännande med syskonförsök Kängu! Vi ska nog påminna dig Skönt att inte ta så allvarligt på det - den stora fördelen med att börja lite tidigare än vad man tänkt sig.

    Kul med bröllop Kikki! Ovanligt OT i denna tråd. Och nog smart att vänta tills den lille kommit ut

    Nenne och Kängu - dagen är inte slut ännu

  • Lapinette

    Hattis - vad härligt med New York! Ha det så himla bra!

  • Hattis

    Lappis - Jupp det ska jag! Gaah, skulle behöva din packningslista tror jag. I-landsproblemen haglar - var är stödstrumporna och var är adaptern...

  • Fru E

    *Vinkar till Nenne*
    Har lite smygläsar tendenser just nu men kommer nog snart igen

  • Lapinette

    Fru E - din lilla smygläsare ... hur går det med renoveringen?

  • Fru E

    Lappis- nu har vi tapeter som är målade och klinkers i köket ikväll och imorgon ska taket upp, onsdag-torsdag läggas parkett och fredag blir till att börja på allt annat. Förhoppningsvis går flytten på lördag då vi har golv, väggar, tak men inget kök. Alltid lättare att bara ha ett hem att ha kaos i än två

  • Lapinette

    Fru E - låter som kaos men visst är det kaos på två ställen blir förvirringen något större.
    Hattis - packlista underlättar ... fast jag har aldrig stödstrumpor och allt som är tekniskt överlåter jag till maken (kamera, adapter etc). Vet inte varför men det har bara blivit så.

Svar på tråden Livets toppar och dalar