• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Parnassia

    Hahaha!! Skrattar högt åt alla roliga saker barnen säger.


    Connys kommentar är ju verkligen klockren och Matilda verkar veta vad hon vill!

  • _koko_

    Ja, just det, hattis, trevlig resa! Minns när jag jobbade i london och hade en stavning i mitt pass, en annan på BA-bonuskortet och en tredje på biljetten... De hajjade till några gånger, men jag fick alltid flyga.

    porchez - Så kan ju faktiskt jag också känna, brukar resultera i att jag somnar i soffan och vaknar ledbruten mitt i natten...

  • Oms

    kokosen - Rödhåriga från Brekfast Club (är inte den en av de bästa ungdomsfilmer man såg som ung??? har den tm på dvd då jag täntke att storan skulle vilja se den men nej...) Molly Ringwald heter hon va? *sätter genast på tv400*

  • _koko_

    omsan - Precis! Va, funkar inte den på dagens ungdom?? Fast nu slutade det, hann du? Hon var med i slutscenen, gravid. Lyckades uppfatta att serien heter typ secret life of the american teenager eller nåt.

  • Oms

    Lappis - håller med alla andra - ändra sakfel, särskrivningar samt stavfel men ge dig inte in på meningsuppbyggnaden, syftningsfel styckesindelning etc då det inte alltid uppskattas av den som är upphovsman till dokumentet - JAg har korrat en del i mina dar (Det är SANT jag vet att jag skriver som en kratta här inne men allt började med att jag skaffade laptop och fick en fel arbetsställning och då hinner jag inte skriva lika fort som jag tänker därav de dyslektiska dragen) och man får sjuttsingen gå på tå ibland.

    I övrigt håller jag med alla andra att ni nog är det mest perfekta paret till att bli adoptivföräldrar JAg hoppas att det ints a ta så lång tid nu och att ges möjlighet till att välja land som ni vill och inte beronde på väntetid, ålder etc.

  • kängu

    Snigeln, jasså du går redan i september, perfekt! Jag och Ru kommer gärna upp en sväng


    Kokosen, hjälp är lillebror snart 1! Trodde det var större åldersskillnad på honom och Ru, bara två månader då ju.


     

  • _koko_

    Nä, ikväll orkar jag faktiskt gå och lägga mig, och nu är det dags. Vågar inte hoppas på en till sova-hela-natten (JA, lillebror sov ca 20-06 utan ett enda uppvak inatt!!! )... Fast i morgon är det iaf sambons tur att gå upp med barnen. 

  • kängu

    Nu dags att sova för min del, Ru har sovit kasst ända sen vi kom hem från vår resa så bäst att vara i säng i tid. Godnatt!

  • Oms

    Kokosen - JAg hann! jamen gud ja, även hon har blivit äldre ju! satt för några år sen och toksurfade på IMDB.com och just då på att gamla favvofilmer man såg då - ville ju veta vad som hände sen liksom undrar om jag itne ska göra det igen är ju ändå här själv - nu börjar den här knäppa bokhandeln serien på tv4 komedi - kanske ska se det istället

  • Oupsie

    MrsB, låter som att ni haft en trevlig helg, och skönt att barnen skötte sig exemplariskt så att barnvakterna blev på gott humör .


    Kängu, kul att se dig i tråden igen . Och kul med syskonförsök .


    Ego, har fixat Lergigan Comp idag . Har inte testat någon än för jag har mått ganska bra ikväll. Men nu har jag dem om jag behöver i alla fall. Imorgon kommer nog att vara en ganska lugn dag, men på onsdag så ska vi ut och åka bil en bit, och göra KUB, och titta på ett hus. Vi har hittat ett hus som vi gärna vill köpa, fast det är inte byggt än. Men vi ska få titta på ett liknande, och få information om inredningsval osv.

Svar på tråden Livets toppar och dalar