• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • nennesjuttioåtta

    snaily – Du och ditt kostetoskop! Så behändigt! Nu far vi! 


    Hej så länge

  • Parnassia

    Hej på er!


    Regn idag igen här... vad gör man då? Jo, man kollar igenom hela galleriet! Kul att se er allihop och alla fina barn, hem och djur. Jag hoppas det blir en ny tråddejt snart för jag är så nyfiken på era röster har jag kommit på. Nu har man ju namn och bild på många, men röst och kroppsspråk saknas liksom. Jag kanske är knäpp, men det vore kul, för att komplettera  bilderna av er.


    Lycka till på MVC-besöken idag, ni rapporterar väl sen?!


     


    Hade också velat ha ett stetoskop. Coolt!

  • Telis

    Hattis, ha en suveränt härlig resa!!

    Oupsie, vad bra att du fixat tabletterna, hoppas att du inte kommer att behöva dom nu bara för att du har dom! Kul med hustitt!

    Cicci, gumman, har du ställt till det för dig nu igen? Jag håller tummarna för falskt alarm som förra gången!

    Oms, jag har inget att tillägga om problemet med din dotter och fler barn, dom andra har sagt så bra saker. Men jag förstår problemet och hoppas att ni får ett tredje barn om det är det ni vill.

    nenne, det var ett par svarta med mudd från H&M, ganska raka och tunna, lock på fickorna på rumpan. Men det spelar ingen roll, blir det aktuellt köper jag ett par nya.

    snaily, har du tagit med dig kostetoskopet på semestern?! Vad synd att du inte åkt utomlands, jag skulle gärna vilja höra av tulltjänstemännen skulle ha sagt om det.

  • Telis

    Parnassia, haha, ja jag vet att när jag träffade Tinga för första gången så blev jag så förvånad över att hon pratade skånska. *duh* Jag kände ju igen henne så väl från fotona och tyckte att jag kände henne rätt väl från tråden men det hade aldrig slagit mig att hon skulle prata dialekt.

  • Oupsie
    Telis skrev 2010-08-03 10:10:05 följande:
    Parnassia, haha, ja jag vet att när jag träffade Tinga för första gången så blev jag så förvånad över att hon pratade skånska. *duh* Jag kände ju igen henne så väl från fotona och tyckte att jag kände henne rätt väl från tråden men det hade aldrig slagit mig att hon skulle prata dialekt.
    Hihi
  • Oupsie

    Snaily, kostetoskop . Vad mysigt att kunna få lyssna precis så mycket som man vill.


    Parnassia, var är det du bor egentligen? Jag tror att jag vet landskapet, men det är ju ett ganska stort landskap...

  • Oupsie

    Jag vill också på tråddejt igen förresten . Vi är ju så många, så man hann inte prata med alla, trots att alla i tråden inte ens var där. Vi kanske får ta en hel helg någonstans, eller en vecka kanske?

  • Lapinette

    Har dåligt samvete för jag har fortfarande inte lagt ned korten från vår picnic och fått aschlet ur och skickat dem till Telis . Men bättre sent än aldrig!

    Det där med dialekt känner jag igen . Jag träffade en annan trådkompis (från en annan tråd) och blev helt paff då hon pratade väldigt bred skånska. Jag viste ju att hon ursprungligen var ifrån Skåne men hon bodde här i Sthlm.

  • Oupsie

    Lappis, åh vad jobbigt att ta fel på dag. Hur går det med soc. dokumentet? Har nog glömt att säga det, men vad roligt att er soc.tant har skrivit så bra om er! Nu trodde vi i tråden i och för sig inget annat .


    Cissi, hoppas att det inte är något.

Svar på tråden Livets toppar och dalar