• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Oms

    Oupsi - tack

    Kängu - spännadne med att köra igång för en tvåa

    Koko - är lillebror redan 1 år???? herregud vad tiden går fort!

  • _koko_

    kängu - Japp, tror det beror på att 2 månader var mycket när de föddes, men ju äldre de blir desto mindre känns åldersskillnaden.

    oms - Kom på en sak jag hade tänkt skriva förut. Intressant att läsa dina tankar kring fvp och abort. Trodde innan att du var mer kategoriskt emot abort, men det är du ju inte.

  • Oms

    Mrs B - vad skönt att det gick bra m barnen hos päronen! det e  ju så jobbigt när det inte fungerar. min lilla har ju helt tagit över i sin relation med mormor så här är det inte lika poppis til övernattningar längre då mormor "tycker synd" om den lilla utstuderade vildingen som kör hela racet m mormor vid nattningen och då håller de sig vakna istället...

    EGO - vi var ju på poolpartyt i lördags och kan ni tänka er i 11 timmar socialiserade vi och det med mängder av alkohol och allsång (tyckte runt 2-tiden att living on a prayer skulle funka bra akapella) så otroligt kul! men hade redan då påbörjat förkylningen så när jag vaknade upp på söndagen var jag helt död av alla orsaker...

  • muggles

    hej på er! Hälsning fr ett varmt ställe utan regn... Vi har det härligt! Här är sedvanlig full rulle ser jag

  • Oupsie

    Vinkar till Muggles . Hoppas att ni har det bra, på det varma stället utan regn!

  • Oupsie

    Vinkar till Muggles . Hoppas att ni har det bra, på det varma stället utan regn!

  • viktualia
    porchez skrev 2010-08-02 20:37:38 följande:
    Vickan är dina pip inspirerade av PiP? Var du där nånting? min kusin var där och vad jag kan tyda på FB så är hennes fjortonåriga dotter lyrisk eller för att citera "helt awesome, fett taggad!" och "PIP ägde ssssssssssssönder" 
    japp, jag såg the Ark = sådär och Europe = asabra!!! (för att använda ett fint uttryck från stenåldern )
  • Oupsie

    Hm, BT krånglar för mig, sidan bara försvinner, men inläggen verkar ju komma dubbelt, med ett par minuters mellanrum dessutom. Märkligt. Kanske ska ta det som ett tecken på att det är dags att gå och lägga sig istället för att sitta framför datorn .

  • viktualia

    Oupsie - BRA att du inte gör om mitt misstag! *nöjd*


    Ego - fascineras över skillnaden mellan min familj: Klarspråk på gränsen till oartigt/brutalt och makens familj: inlindat och ev inte alls... kommunikation är svårt... men men... jag har hängt i den här familjen så länge att jag inte hetsar upp mig längre..

  • Oupsie

    Vickan, skönt att man gör någon nöjd .


     


    Ja, det där med att få ihop olika familjers sätt att hantera saker är inte alltid det lättaste... Men man vänjer sig kanske med tiden .

Svar på tråden Livets toppar och dalar