• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Parnassia

    Telis - håller med om att det vore kul att se vad tullen hade sagt. Kul reflektion av dig! Vad har Snaily att säga till sitt "försvar"?? Nästan lite snudd på arbetsskada att ta med sådana saker på semestern va?


     


    Hoan förresten, bra namn!


     


    Oupsie - bra att du fixat tabletter. Kanske är vetskapen om att de finns nog för dig, vi får se, i vilket fall är det bra att du fick tag i dem! Och åååhh vad spännande med hus! Finns det bilder vi kan få se?


     


    Oms- usch vilka jobbiga frågor ni ställs inför, jag har inget att tillägga, många kloka saker har sagts här redan. Bidrar med en kram bara!

  • Parnassia

    Håller tummarna för att livet ska välja den väg som Cicci vill!


     


    Och angående röster så är det bla dialekter jag tänker på. Men också kroppsspråk som jag skrev innan. Vi skriver ju många ord och uttryck här som gör sig lite olika i verkligheten beroende på betoning och uttryck tex. Visst är det intressant att sådant kan förändra/understryka ett budskap så?


     


    Oupsie - du är inboxad.

  • MSW

    Parnassia: jag blir Också gärna inboxar var du bor, för jag har fått för mig att vi bor i samma landskap?

  • MSW

    Tycker förresten att det borde gå att få ihop en rätt rejäl Småland/Skåne träff?

  • MSW

    Här var det också lite regnigt på morgonen, så vi började dagen med "busfabriken" och nu är maken iväg och klättrar med lilla A, så då tog jag mig tid att titta in till er.. jag trodde föresten att A var lite för liten för sånt här ännu, men han tycker det är jättekul!

  • MSW

    Kramar till Cicci och oms också! Hoppas cicci får det besked som hon vill, (när är det förresten bim/bom)? Och till oms förstår jag att det är ett stort problem, men håller med om att det måste vara ert beslut, och har tyvärr inga tips på hur ni kan få henne med på beslutet! Nu är det min tur att busa! kramar till alla

  • Oupsie

    MSW, hej hej! Klättar oj, ja, det hade jag med trott att man skulle behöva vara lite äldre för. Men det ska börjas i tid .


    J

  • Oupsie

    Jaha, där kom ett J med... mina inlägg postar sig lite som de vill... det känns inte så bra.

Svar på tråden Livets toppar och dalar