• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • snaily

    Porchez
    Härligt positivt tänkande där!
    Nenne har varit inne och rapporterat idag om jag inte minns helt fel, skrev att hon höll på att packa väskan.
    Kängu var det som spådde, jag vet ju inget om sånt där.


    Kängu
    Just det, vilken dumbom jag är, du är ju ledig ett tag till med Ru! Jag hoppas ju på att få gå på ledighet redan i slutet av september! En liten fjälltur till hösten kanske?


    FruE
    Vad duktiga ni är med flyttandet och jobbandet! Ska bli så spännande att få se lite bilder sen! (om du vill dela med dig)


    Hattis
    Ha en supertrevlig resa!


    Ego
    Halvdant väder idag, har inte gjort så mycket spännande alls. Imorgon ska det regna en massa här, funderar på utflyktstur med lunch på restaurang och kanske nåt museibesök, eller kanske bara ligga i stugan och läsa.

  • MSW

    Pip pip (inspirerad av vickan)..


    Hej alla nya!


    Heja Herr och Fru E med renovering och flytt! (har tänkt en del på dig idag då vi är nere i ditt "paprikaland".. )


    Lappis: spännande med utredningen, förstår att det är lätt till att vilja ändra, men jag tänker nog också att hon vet hur det "ska" vara!


    Nu ska vi planera morgondagen!


    Kramar till alla!

  • Oms

    Hoppade in på sida 65 eller ngt liknande, är galet förkyld och har precis avklarat första arbetsdagen efter 4 veckors semstrande (och BT-surfande).

    Maken plus barnen gör just nu den årliga kompistrippen till norrland (sundsvall) och jag är SJÄLV!!! helt fantastiskt om man är frisk!... har feber, noll smaksinne, huvudvärk och lock för öronen.... bläh! jag som skulle AW:a, gå på bio, jobba sent och bara ha det sååååå skönt...

    nenne, Porchez - om FL siffrorna stämmer för BF datum så är jag än engång ovanlig... Stora föddes på BF och lilla 3v före (dock i KS icke att förglömma) men såhar jag ju en ovanlig blodgrupp och ev en ovanlig blodsjukdom med so y not? mainstream? no thanx

    Ore - läskigt med getingstick! jag är nervös varje gång jag har M sovandes utomhus men hon har ju liksom alltid sovit middag ute, usch jobbigt det där! jag är allergisk mot getingar och myggor etc etc men jag får inte nässelfeber eller andnöd dock blir jag väldigt svullen. Pappa som är biodlare höll på att dö i höstas av ett bistick - så nu har han med sig adrenalin och lite allt möjligt som han måste ta direkt om han blir stungen - ngt han aldrig tidigare i livet behövt bry sig om!

    Nykomlingar  - väldigt vad denna tråd blivit poppis nu vet inte vilka jag hälsat på snart (kan ju bero på febern också) men ett unisont HEJ HEJ och välkomna passar ju bra

  • porchez

    snaily - det är lätt att tänka positivt när man mår bra!


    ja jag var tvungen att gå tillbaka för att se när nenne skrivit senast och det var ju idag, så okej då, ingen fara på taket än så länge


    Hej MSW! Tror jag har glömt att sagt det, men fin TS!

  • Oms

    Igår ville maken hjälpa Mathilda 2,5 år att laga en sak, han var rätt så enträgen och tillslut ställer sig Mathilda upp tittar honom djupt i ögonen och säger NEJ pappa! Mathilda är jättearg nu! Sluta med dumheter nu! Min göra den - inte pappa. GÅ! Dumheter! Mathilda ARG - och efter en liten stund spänner hon musklerna och tillägger- och STARK!

    och så hade hon motat bort pappa för Mathilda, hon kan själv hon....

  • porchez
    Oms skrev 2010-08-02 21:08:47 följande:
    Igår ville maken hjälpa Mathilda 2,5 år att laga en sak, han var rätt så enträgen och tillslut ställer sig Mathilda upp tittar honom djupt i ögonen och säger NEJ pappa! Mathilda är jättearg nu! Sluta med dumheter nu! Min göra den - inte pappa. GÅ! Dumheter! Mathilda ARG - och efter en liten stund spänner hon musklerna och tillägger- och STARK!och så hade hon motat bort pappa för Mathilda, hon kan själv hon....
    haha! så sött... 
  • _koko_

    Och där glömde jag allt annat jag hade tänkt kommentera...

    Well well, nu sover barnen, lillebror före conny för en gångs skull! 

    Just det, kängu, lillebror fyller 1 i slutet på augusti, alldeles snart!

    Har någon ungdomsserie på tv400 på i bakgrunden och har spottat både jane från melrose place och (tror jag) den rödhåriga från breakfast club!  

     

  • _koko_

    omsan - Åh, kan se det framför mig, skulle dessutom lika gärna kunnat vara conny som hade sagt det, var får de allt ifrån?? Connys "jag orkar inte" när man ber honom somna är ju klockrent...

    porchez - Heja dig!! Och vet du, den finaste kärleken KAN komma ur platonisk vänskap. Plötsligt händer det.

  • Oupsie

    Godkväll i tråden!


    Porchez, säger som Koko,  man vet aldrig när det händer .


    Hattis, trevlig resa! Ha det superbra i det stora äpplet!


    MSW, jag har inte heller kommenterat TS, bra jobb! Hoppas att ni har det bra i paprikalandet!


    Fru E, låter som att ni har fullt upp med flytt och renovering. Låter skönt att ni snart bara har ett hus att ta hand om .


    Koko, orkar inte somna .


    Oms, krya på dig!

  • porchez

    *ignorerar vad ni säger*


    känner nog som Conny just nu ligger i soffan och är trött, men orkar inte ta mig till sägen för att sova 

Svar på tråden Livets toppar och dalar