• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • kängu

    Nenne, jag tror också att det beror mycket på att Ru är rätt krävande just nu. Då tänker jag "tänk om jag skulle ha en bebis att ta hand om OCKSÅ". Plus att min tvåbarnsmamma kompis som jag träffade häromdagen bara klagade och var rätt sliten


    Kan ingen tvåbarnsmorsa med barn tätt (BS, Cicci, Kokosen, m.fl. m.fl.) säga att det är underbart och fantastiskt?


    Jaja jag ska sluta älta detta ämnet nu. Jag är också en jävligt velig person, det gäller allt. Jag bytte ju t.om. ut min vigselring EFTER vigseln!

  • porchez

    just det nenne, nu kom jag på vad jag skulle skriva när jag loggade in idag (smygläste på jobbet) Du får mig på så himla bra humör, din glädje strålar ut genom min skärm, tillsammans med din gulla gubbe och en halvsida med bara massa gula smilysar


    att haft en bra dag med rosa elefanter behöver inte skrivas, det märks!  gulle dig

  • nennesjuttioåtta

    telis, nähää... hmmm. måste kolla en gång till hur de ser ut egentligen. Apropå blomman, googla på bilder på överblommad klematis

  • Mrs  B

    Oms= Ingen rolig sits alls......   Jag skulle ha väntat på utredningen och sen smält det som kommer fram och försöka ägna tid med stora dottern. Därefter kan man ju höra efter om det finns en kurator i närheten som man skulle kunna gå till tillsammans och därefter prata allvar med dottern om att ev skaffa ett syskon till. Att det är ert beslut och inte dotterns. Hoppas det löser sig framåt hösten!


    Cicci = oj oj oj!!!!!!  Hur lyckas ni????


    EA = Om du har tid med lunch kan jag måndag och tisdag nästa vecka för då är maken hemma, sen börjar jag att jobba.


    MSW = tycker också att det är dags för en Skåne/Smålands träff. Kunde ju inte åka till Stockholm som ni andra gjorde sist.....


    Snaily = Tror på arbetsskada jag........


     


    Har idag varit guide åt en släkting och hans familj och vi har besökt Ystad, Kåseberga, Simrishamn och Kivik. Har varit en väldigt härlig dag och mycket för att våra familjer trivs så bra tillsammans.

  • nennesjuttioåtta

    kängu – ja, jag tror inte det är någon promenad i parken med att ha två tätt men hamnar man i det så är det ju det enda man vet. Hur andra har det kan man ju nästan aldrig jämföra med, mer än om man har sophämtning samma dag på sin höjd. 

  • Mrs  B

    Kängu = Tror man får kalla fötter hela tiden så det är nog bara att bestämma sig och köra på. Tror aldrig att man hittar exakt den rätta tiden för att skaffa barn.


    Porchez = Visst heter det klökas här nere i Skåne! Även här i norra delen där vi har en liten annan dialekt......   Älskar Johan Glans......


    Nenne = Skönt med bra värden hos BM.

  • Mrs  B

    Kängu igen = Ärligt talat så hade jag inte orkat ha mina barn tätt eftersom Max inte sov alls varken på dagarna eller på nätterna.....   Jag är glad vi väntade och att vi har 3 år mellan barnen, på pappret 4 år......

  • lunagarden

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-03 19:11:45 följande:
    hejsan heeej bara bra nyheter hos MVC, bra blodtryck, 140 i puls på bebis, något skutt uppåt på sf-kurvan (men det var ju en annan så hon kanske mäter fel eller också har hon rätt i att det är en bebis på 3,8-4 kg.  

    Härligt med bra värden!

    Jag har haft samma SF-mått på mina tre barn i v 40, de har legat på medelkurvan, men sen vägt 3,3 - 4,1 och 4,2.

    Här i Lund gör man även ett RUL i vecka 32, där uppskattade de Charlies kommande födelsevikt till 3,4 kg. Han vägde 4,2!!!

  • lunagarden

     


    kängu skrev 2010-08-03 19:28:07 följande:
    Kan ingen tvåbarnsmorsa med barn tätt (BS, Cicci, Kokosen, m.fl. m.fl.) säga att det är underbart och fantastiskt?

    Jag har har 17 mån mellan mina tonåringar, och det är och var fantastiskt Jobbigt i början när man vill ha lite lugn och ro för att amma, men när de blir lite större har de fantastisk glädje av varandra.

    Nu blir det 13 månader mellan 3:an och 4:an, så jag är defintivt inte avskräckt

Svar på tråden Livets toppar och dalar