• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • nennesjuttioåtta

    september - ett försiktigt men ändå IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHH grattis! Hoppas, hoppas, hoppas att allt går vägen. STOR kram och ett yeiii!

  • Klockarbol

    Hihi, vilken fart det är i den här tråden!

    Har varit hos mamsen sen i går (datorlös) för att hämta hem familjens minimadame som har frossat i 2 veckors mormor-tid och hade helt käckt 15 sidor (!) tråd att läsa igenom .

    Bockar och tackar för nykomlingshälsningarna - konstaterar att jag på något märkligt sätt känner mig "hemma" i den här tråden trots att jag nog är äldre än de flesta och har passerat småbarnsåren (två damer 18 och 8 år) och borde göra klart det sista inför det planerade bröllopet 4 september istället för att hänga här .

    @ Oms - Håller tummarna för att ni hittar en bra lösning som funkar för både er och tonåringen. Ingen lätt sits alls och visst är det lätt att känna sig 'skyldig' när det strular.

    Vi har ju som sagt 10 år mellan våra två och den yngsta upptäcktes av "misstag" vid ett läkarbesök och då var vi redan mer än halvvägs... Smått förvånade blev vi kan jag lova .
    Att i det läget berätta för en 10-åring som ville ha en storasyster och en hamster att hon skulle få ett småsyskon var inte helt okomplicerat...
    Hon spände ögon i oss och förkunnade att "Nån lillebror vill jag verkligen inte ha! Då får ni byta!"...

    Periodvis har det fungerat utmärkt med 10 år mellan barnen och långa perioder har det varit rena dårhuset här.

    När den stora vaknade en morgon och var Tonåring så var hon runt 13 och den lilla 3 år och full med trots så var det inte lika skojigt.
    Vid något tillfälle gav den stora bort den lilla till en vilt främmande kvinna på parkering vid det lokala köpcentrat! Tack och lov så lämnade den vänliga (och säkerligen förvånade) kvinnan in vår yngsta dotter på kundservice...

    Det var ett av dom tillfällena i livet då jag undrade varför jag nånsin flyttat hemmifrån :s

  • nennesjuttioåtta

    telis - benved, är det sånt som pirater använder? De enda bär på dem är väl kånkelbär men de växer nog inte från själva veden.



    Porchez - vin att lagra och drickas vid 2, 5, 10-årsbröllopsdagen kanske? Champagne?

  • nennesjuttioåtta

    porchez igen - har de trädgård så kanske ett träd?

    klockarbol - ja här gäller det att hänga med förra tråden (?) hade vi 13000 inlägg. Hittills har vi 864 men tre månader kvar...

  • nennesjuttioåtta

    oms - vilken session du haft här, har inget att tillägga utan tycker du terapeftar dig väldigt bra!

  • nennesjuttioåtta

    dags att sova! på er!

    Förresten, idag sa min bm (vi pratade om snorkis och min oro) att man kunde ha 10 rörelser på 12 timmar som måttstock på att allt är som det ska.

    god natt!

  • Telis

    Statusrapport från Casa Telis

    Televinken: snorig och hostig

    Jag: 28,6 i temp, ont precis överallt

    Maken: frisk och utanför Sveriges gränser (den j*veln sover säkert )

    Televinkens natt
    22.00 gråt i sömnen
    23.15 mat
    2.30 mat
    4.00-5.00 rulla, rulla, rulla i sömnen
    5.00 gråt i sömnen
    5.50 klarvaken
    6.00 mat
    6.15 lek (slå mamma i ansiktet, peta mamma i näsan, sticka fingrar i mammas ögon)
    6.25 uppstigning

  • Oupsie

    En ganska trött Oupsie tittar in.


    September, grattis! Hoppas så att allt kommer att gå bra!


    Porchez, säger som Nenne, något gott vin eller en god champagne kanske?


    Vaknade vid 5.30 i morse och kunde inte somna om, inte så tidigt tycker ni kanske, men jag har inte vaknat innan kl 10.00 någon gång de senaste två veckorna. Är lite nervös inför dagen. Först hus sen KUB.

Svar på tråden Livets toppar och dalar