• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • BrudSommar2006

    Hoppas det slutar regna, det behöver ju inte bli strålande sol men det här är ju trist.

  • Lapinette

    BS - har nu två kvällar suttit och gått igenom och så har jag tagit lunchen till att göra ändringar. Hittar nya formuleringar eller ställen där makens namn är felstavat (lätt hänt .. ja du förstår nog). Hoppas på att vara nöjda ikväll så jag kan skicka iväg dokumentet imorgon.

  • Lapinette

    Själv är jag inne och kollar vädret för Riga .. prognosen ändras från dag till dag. Säger liksom dig att det behöver inte bli 28 grader och sol men bara det inte regnar. Vi gillar att promenera omkring när vi besöker nya städer och det är så trist under ett paraply.

  • BrudSommar2006

    Aha, det verkar hyfsat lovande då med vädret. Lycka till med dokumentet, ska fortsätta packa nu!

  • Telis
    kängu skrev 2010-08-04 08:25:56 följande:
    Stackars dig Telis!!!!!!! Jag steg upp samma tid som dig men har ju fått sova hela natten (första natten på länge) så kan verkligen inte klaga. Kan du inte ringa in svärmor? Jag hade gärna kommit och hjälpt dig om jag bara bott lite närmare!
    på dig, kängu!

    Som tur är så har jag redan svärmor här. Jag har fått sova 1,5 timme till på förmiddagen och nu är hon ute och går med Televinken. Underbart!


    Jag har Televinken i mitt och makens sovrum så det är svårt för henne att hjälpa till på nätterna. Dessutom var T så himla mammig igår när hon kom så jag ville inte lämna bort honom helt i natt heller men nu verkar det gå bättre som tur är. Och snart är maken hemma igen så det ska nog ordna sig det här.


    Febern verkar vara på väg ner och Alvedon hjälper mot muskelvärken. Det största problemet just nu är att jag mår illa. Fy tusan för att vara gravid och må illa veckor i sträck, jag lider verkligen med er som gör det!

  • nennesjuttioåtta

    hejhej!


    Telis – stackare! Hoppas nästa natt blir bättre och att du frisknar till (det underlättar). 


    Lapinette – en kaninklängranka, vad underbart! 


    Cicci – undrar också ur semestern var och även hur det ändra är...


    BS – snart slutar det regna! 


    ore – nice med haddirajan!


    Tänker mycket på snorkissons jag med, det är ju bara en vecka sen. Hoppas hon har orkat läsa sin inbox och känner stöd i det lilla.

  • nennesjuttioåtta

    vi har precis haft besök av svärmor och hennes syster. Fikat bulle och näst intill ogräddade kladdkakemuffins. Så nu har vi madrass till vaggan som jag tänkte måla nu i eftermiddag. Efter att vi ätit, sovit sked och lyssnat på regnet... så det kanske blir i morgon också, det är lite mañana här.


    I magen intet nytt, jag väntar på att den ska sjunka ned så det går att sitta upp skönare, typ i bilen/vid matbordet... 109 cm i omkrets!

  • Lapinette

    nenne - låter supermysigt med att äta bulle, sova sked och lyssna på regnet. Jösses vad jag skulle vilja ha mer semester ... ja förutom fredagen som jag faktiskt har ledigt. Känner jus tnu bara för att vara dvs inte göra ett dugg!

Svar på tråden Livets toppar och dalar