• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • lunagarden

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-04 14:06:13 följande:
    vi har precis haft besök av svärmor och hennes syster. Fikat bulle och näst intill ogräddade kladdkakemuffins. Så nu har vi madrass till vaggan som jag tänkte måla nu i eftermiddag. Efter att vi ätit, sovit sked och lyssnat på regnet... så det kanske blir i morgon också, det är lite mañana här. I magen intet nytt, jag väntar på att den ska sjunka ned så det går att sitta upp skönare, typ i bilen/vid matbordet... 109 cm i omkrets!

    Myyys

  • Lapinette

    Vad härligt Soldemor ..själv sitter jag och drömmer mig bort till nästa års semester (bort till Pyreneerna på internet).

  • lunagarden

    Själv sitter jag och gruvar mig lite för att börja jobba igen efter nästan ett års ledighet

  • Parnassia

    Hoppas solen strålar i Trosa, att Telis blir frisk snart och att Nennes mage sjunker snart!


     


    Jag njuter av en av fördelarna med att bo avsides: det fiskas kräftor i var och varannan sjö vilket gör att man kan komma över dem billigt!

  • Parnassia

    Jag kan ta ditt jobb lunagarden!!!!


    (Kanske förresten skulle ta reda på vad du har för jobb...)


    Men jag har nog nästan i vilket fall som helst ångest över ett jobb än ångest över att inte ha något...

  • Lapinette

    Åhhh... längtar till den dagen jag får vara mammaledig även om jag vet att det inte innebär någon direkt ledighet ... men likväl ett break från jobb. Har förtjyvens jobbat i 22 år och kan inte tänka mig att det ska fortsätta så här nonstop till jag fyller 65!!!

  • lunagarden

     


    Parnassia skrev 2010-08-04 16:13:51 följande:
    Jag kan ta ditt jobb lunagarden!!!! (Kanske förresten skulle ta reda på vad du har för jobb...) Men jag har nog nästan i vilket fall som helst ångest över ett jobb än ångest över att inte ha något...

    Ja, du har rätt, det är ett lyxproblem Jag har ett jätteroligt jobb, men steget blir stort från att vara hemma till att lämna lilleman på heltid. Men jag behöver ju pengarna till mitt bröllop

    Ska dock bara jobba tio veckor, sen går jag på nästa föräldraledighet - två mån före BF

  • lunagarden

     


    Lapinette skrev 2010-08-04 16:14:08 följande:
    Åhhh... längtar till den dagen jag får vara mammaledig även om jag vet att det inte innebär någon direkt ledighet ... men likväl ett break från jobb. Har förtjyvens jobbat i 22 år och kan inte tänka mig att det ska fortsätta så här nonstop till jag fyller 65!!!

    Det är härligt att vara hemma med barnen, även om det egentligen knappast borde kallas "ledighet" fniss

  • nennesjuttioåtta

    Our assassin is back in business. 


    Nancy kom precis med en duva i munnen, nästan lika stor som henne. Den där bjällran hon har så hon låter som hela Rudolf med vänner verkar snarare funka som lockbete.


    Vad gör man? De andra fåglarna har vi inte direkt dansat glädjedans för men nu berömde vi henne (för det har vi ju läst att man ska göra iaf). Sen drämde maken ihjäl den med en kvast (vingen var av) och grävde ned den. Vi tänkte ju när första skatan var bärgad vid sängen att om vi berömde henne så skulle hon fortsätta så vi gjorde inte det. Men fortsatte komma med fåglar gjorde hon ju lik förbannat och jag som matte fick dåligt samvete för hon tyckte väl maken såg mager ut och gjorde sitt bästa för att tjocka till honom. Nu tänkte vi att det var lugnt med fåglar efter hennes time out, plus bjällran (iofs plockade hon en björktrast direkt efter att den åkte på) men så kommer hon med en sån där rackare. 


     

  • nennesjuttioåtta

    vi kommer ha hela fågelfaunan i källaren när kattluckan kommit på plats. Undrar om man kan ta inträde? Om hon ändå bet ihjäl dem så de slapp lida och flyga omkring inne (nu var vi ju som tur var ute och hängde tvätt när hon kom med trofén) och ha ihjäl dem själva... För nu funkar det ju medan P är hemma men sen när det bara är jag och Pricken... Ska jag strypa dem med bärsjalen?

Svar på tråden Livets toppar och dalar