Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM, vi var inne på Amsterdam, jag hittade ett så härligt spa där som jag skulle velat besöka:

    www.zuiveramsterdam.nl/en/home/

    Fast tyvärr så är det samma visa där som i Tyskland, man får inte ha badkläder på sig och simma runt naken gör jag bara inte så det var bara att stryka.

  • BrudSommar2006

    Tjoho och grattis till Nenne!!! Magiskt! BabyPlusÄpple

  • BrudSommar2006

    Ore, vi tyckte jättemycket om Budapest, verkligen.

    Visserligen råkade jag ut för den lilla nackdelen att jag plussade med Astrid typ två dagar innan avresa och fick rusa in på toaletten på en restaurang och kräkas och höll nästan på att kräkas i en taxi och var överlag rätt utmattad men jag lyckades ändå få ut mycket av vistelsen där och skulle gärna åka tillbaka. Det vackra citadellet och slottet och fantastisk mat för inga pengar alls, plus alla varma källor och bad. Lätt att ta sig runt med spårvagn och tunnelbana. Vi hade bubbelbassäng på vårt hotell och inte en kotte mer än vi var intresserade att använda den på kvällarna.

  • BrudSommar2006

    Koko, vad jobbigt att fundera på eventuell flytt men jag förstår ju att det kommit på tal, det var ju enormt stora renoveringar/förändringar ni hade planer på.

    Vad det gäller weekendresor så är det ju märkligt att jag inte själv ska åka till Edinburgh, men nä, nu tänkte jag prova något annat!

  • BrudSommar2006

    Om vi lyckas få ihop det med bokningar så åker vi hit:

    www.salzburgerhof.at/en/meta/home-engl/

    Det var Ciccis prat om Hotell Salzburgerhof som avgjorde saken, jag upptäckte att det ju fanns många hotell med det namnet och efter att vi nästan bestämt oss för att åka till det "riktiga" Salzburgerhof så snubblade jag över det här istället.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jo men det är ju Badgastein alla menar men som sagt, slumpen gjorde att vi hittade det här istället. Det "riktiga" hotellet tänkte vi åka till i alla fall, men de verkar rätt barnvänliga så dit kan vi åka med barnen, kanske i sommar, det här hotellet kändes det lite värre att bo på med småbarn så då är det bättre att ta det nu själva istället, även om vi inte kommer att ha så stor nytta av den fina trädgården den årstid vi tänkte åka.

  • BrudSommar2006

    Vi hade ju tänkt oss Edinburgh, eller i alla fall Skottland, med barnen i sommar men nu börjar vi luta åt Österrike istället, man kanske ska satsa på att se något nytt tänker jag.

  • BrudSommar2006

    Har Junibacken lagt ner det här med teater helt för tillfället förresten? Inga Mumintroll heller längre? Nu verkar det vara Musikbussen, sångstund och Sagokistan bara?

  • BrudSommar2006

    Eller, aha, Musikbussen är tydligen som en teater. Fast inga Mumintroll mer då?

  • BrudSommar2006

    AM, jag vet inte riktigt vilken flygplats det blir, antar att det får bli det som passar bäst med flygtider och allt, om vi hyr bil så ordnar det sig kanske ändå.

    Cicci, tack för tips, vi ska ju inte göra något speciellt mer än att bada lite och äta gott, valde hotellet delvis för den fantastiska maten alla recensioner handlade om, så nog har vi tid över att åka och titta på saker.

    Har hittat många barnvänliga saker att göra i Zell am See, plus ett par saker jag ändå skulle vilja se men som kommer att ha stängt när vi är där, så eventuellt tar vi en sväng tillbaka i sommar och kombinerar med Bad Gastein, men då ett mer barnvänligt hotell.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!