Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM, trodde ni körde Marocko-stil? I så fall är det väl bara nr 4 som gäller. Nej, jag sade inte att jag gillar den.

    Vilken overall-hype det varit här i tråden, jösses.

    Det är nog tur att jag skippat de där Pediped då om de är åt det lite smalare håller. Fattar dock inte att de lägger ut en måttabell som inte gäller. Nej, det får vara.

    Usch vad det är trist att leta kläder till Iris, det är svart och nitar och fransar och avskuret ovanför naveln kombinerat med smala jeans.

  • BrudSommar2006

    Svart golv och guldtapet, oooohhh.

    September, Astrid vägde nästan 800 g mindre än Iris när hon ploppade ut i rasande fart, det var ingen nackdel kan jag säga. På viktuppskattningen trodde de att hon skulle bli jättestor men jag minns inte i vilken vecka den gjordes, 32 kanske. Nu vid 18 månader vägde hon drygt 6,5 kg mindre än vad Iris gjorde vid samma ålder.

    Mitt inlägg i vinterklädesdebatten får bli att vi äntligen hittat bra jacka och byxor till Iris, på Ticket to heaven eller vad det nu heter, 2 500 kr fattigare är vi men de är snygga och sitter bra!

  • BrudSommar2006

    Med viktuppskattningen menar jag alltså på tillväxtul.

    Börjar kännas som att jag åkt på barnens förkylning, har inte riktigt tid med det. Ikväll ska maken på kräftskiva och jag måste lägga båda barnen själv, det känns som ett omöjligt projekt och jag sitter redan och funderar på hur det ska gå ihop sig.

  • BrudSommar2006

    AM, nejnej, inget måndagsexemplar, de är väldigt stora i stolekarna, det är helt fantastiskt bra!

  • BrudSommar2006

    September, ja det är ju omöjligt att sluta oroa sig tyvärr. Det är ju också så olika hur man fungerar från en graviditet till nästa men jämför gör man ju så klart i alla fall. Det troligaste är ju ändå att allt är bra och på något sätt får man väl fokusera på det. Jaja, det är inte lätt att gå och vänta!

  • BrudSommar2006

    Åh, nu blev jag påmind om Lucia! Måste börja kolla det här med Luciakläder, ah, samma elände varje år.

  • BrudSommar2006

    Omsan, det är ju otroligt dålig tajming att den där stressen skulle komma på din lott just nu, det behövdes ju verkligen inte, usch! Hoppas att det blir något bra av det för barnets skull i vart fall. Vad det gäller mat tänkte jag skriva tacos, finns det något mer svenskt?! Nej, skämt åsido, är dålig på mat.

    Just nu är maken på ridskolan med Iris, så trist att jag inte kunde följa med idag, det är ju min och Iris stund, suck. Jaja, det kommer väl en vecka nästa vecka med.

    Astrid bara skriker hela dagarna, det är så otroligt påfrestande, jag vet inte hur jag ska orka igenom den här trotsen en omgång till, det känns som att Iris nyss kom ur det. Jag har blodiga rivmärken i hela ansiktet och då försöker jag ändå hålla hennes naglar så korta som möjligt, Iris slår hon och drar i håret och om maken försöker göra något alls med henne så blir hon så arg så hon nästan kollapsar. Bläh för småbarnstrots, jag vill bara inte ha mer av det nu.

  • BrudSommar2006

    Ore, japp, jag har provat det där Baby Foot eller vad det heter, det gick några dagar och sedan fjällade man rejält om fötterna i vart fall men om det gjorde någon vidare skillnad egentligen vet jag inte, det var mitt i semesterkaoset jag testade.

  • BrudSommar2006

    AM, jag tyckte mest att det var värt att försöka eftersom jag aldrig kommer iväg på någon fotvård! Har en förpackning kvar, får testa den vid tillfälle.

    Påminn mig, jag ska alltså infinna mig vid den där restaurangen kl 16 på lördag och då hittar jag er alla där?

  • BrudSommar2006

    Nenne, får man inte betala för KUB heller? Här får väl alla gå fast det bara är gratis när man fyllt 35. Läste i och för sig att de nog skulle ändra på det så att alla fick men det kanske inte har skett än.

    Katrin Zytomierska testade det där Baby Foot och var lyrisk i sin blogg.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!