Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nenne, japp, 7,5 kg och 6,5 cm på längden vid 18 månader och då är Astrid ändå väldigt lång för sin ålder.

    Reklamera, hm, ja nån AM är man ju inte precis...

    Koko, aj, vilken karl, vilket tilltag!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vad blir helgens dessert?

  • BrudSommar2006

    Va, kan man shoppa på Marks på postorder, varför har jag inte vetat det, aahhh. Nix, nu har jag inte tid att komma imorgon kväll längre, måste shoppa!

  • BrudSommar2006

    Jag tycker också att de verkar jättedåliga på att kolla allt här. Trist.

    Men nu har jag i alla fall lagt en beställning från M&S så får vi se! Tog varsin omgång kläder till barnen för att kolla storlekarna.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det klart att du får, det är ju bara den här långa väntan som drar ut på tiden för er. Jag tycker att det är trist bara att det inte verkar finnas något bra land alls att adoptera från än ett land som det just nu inte går att skicka alls till. Ni har strukit det där med special needs helt tills vidare eller?

  • BrudSommar2006

    Nenne, när jag tänker spa så tänker jag inte massagebehandling för det har typ alla hotell nu, inte heller vanlig simbassäng, men i värsta fall får det duga med en bubbelpool, även om man bara får sitta där i en kvart innan den ska renas. Det jag tänker är att det ska finnas en varm, skönt pool av något slag där man kan hänga längre än en kvart, helst med någon form av jetstrålar typ. Detta finns i princip inte om man inte satsar på de stora spaanläggningarna. Så det beror på vad ni är ute efter.

    Vad det gäller spa tror jag mest på Smidgården i Fryksås av dina två alternativ. Vad det gäller underbara hotellrum och god mat lutar jag mer åt Tällberg. Åkerblads har åtminstone bubbelpool, de andra satsar väl på behandlingar.

  • BrudSommar2006

    Tack för igår förresten, vad trevligt det var!

  • BrudSommar2006

    God morgon!

    En fråga, ni som har fyraåringar, kör ni med overall till dagis i år eller bara jacka och byxor?

    Sniglar har vi slutat plocka, vi köpte sånt där snigelmedel, det gick ju bara inte att slita med det där snigelplockandet. Sniglarna äter av medlet, drar sig tillbaka till sina bon och "sedan äter de aldrig mer", hehe, aaahh, helt fantastiskt.

    De som bodde i huset innan oss lade sånt där träflis eller vad det heter i rabatterna, jag antar för att slippa ogräs. Bara det att det är ju helt jäkla omöjligt att gödsla.

    Vår trädgård är knepig att odla på, ett tunt lager jord bara och så berg under. Gräsmattan tar sig hyfsat men det är ju inte frågan om att gräva ner saker med långa rötter precis.

  • BrudSommar2006

    Jag älskar kastanjer, önskar att man hade plats för en någonstans. Det finns inte ens någon i närheten som man kan gå och titta på vad jag vet. Vad göra, hm. Kanske kan förmå mamma och pappa att ha en på Öland, hm.

    Dags för lite fler vårlökar men jag vet inte om jag orkar. Varje år sätter jag lite för man orkar liksom inte mer men sedan på våren skulle man ju önska att man hade orkat trycka ner lökar överallt...

  • BrudSommar2006

    Nenne, blev du tvungen att boka privat eller löste det sig ändå? Hur gick det med er spahelg?

    PB, vi har köpt tvådelat till Iris men eftersom de senaste vintrarna varit rätt långa och vi dessutom ska ta oss en skidvecka i år igen så är det nog ingen nackdel med ett ombyte. Funderar på om man ska satsa på en omgång jacka och byxor till eller slå till på en overall.

    I eftermiddag har vi utvecklingsdag/kick-off. Alla andra tycker nog att det ska bli jättekul med bowling och restaurangbesök och pub och allt men jag vill ju mest hem till mina barn. Ångrar att jag tackade ja till kräftskivan här på jobbet på fredag också för imorgon kväll är det hundkurs och det betyder att maken får lägga barnen själv tre kvällar den här veckan och det känns inte kul.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!