Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nästan alla äpplen från vårt tidiga träd ligger på marken under trädet nu. Jag önskar verkligen att vi vore bättre på att ta hand om dem. Först ser man fram emot att äpplena ska bli klara och sedan hinner man inte ta hand om dem. Var och tog reda på tre kassar äpplen i helgen men det märks ju inte ens på samligen på marken och snart blir de ju dåliga om vi inte hinner ta reda på dem. Ikväll har Iris sin gympa så då hinner vi väl inte men kanske att man hinner plocka någon kasse till imorgon kväll.

  • BrudSommar2006

    AM, jo, dagis tar också emot äpplen har jag för mig men problemet är ju att plocka dem från första början, suck.

    Men vad godissugen jag är idag, vad värdelöst.

  • BrudSommar2006

    AM, det var ju det här fantastiska spahotellet jag ville åka till från början, men det var ju det där med nakenbadet som fick mig att stryka det. Tycker dock fortfarande att både hotellet och spadelen verkar helt fantastiskt.

    www.zuiveramsterdam.nl/en/home/

  • BrudSommar2006

    Ny order på M&S lagd, detta börjar bli en vana!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ska man våga se det där programmet ikväll tro.

    Satt på Iris Bamsegympa igår kväll och pratade med två andra mammor medan vi väntade, den ena har adopterat två gånger från Bolivia, en kille som nu är 7 år och så tjejen som är lika gammal som Iris, efter ett par misslyckade ivf:er. Det enda jag tyckte var märkligt var att hon fick ut jäkligt många ägg, 17 stycken, som alla blev befruktade, sedan satte de in två åt gången två gånger, hon plussade men fick inte behålla graviditeten mer än ett par veckor båda gångerna och sedan gav de upp. Jag tror nog att jag skulle använt upp alla de andra äggen medan jag stod i adoptionskön men man är väl olika. Nu har de tydligen fått en ny president i Bolivia som i princip stängt adoptionsmöjligheten därifrån och barnhemmen svämmar över. Tragiskt.

    Den andra mamman var inne på sin tredje ivf, första barnet föddes med ett hjärtfel och trots operation dog det åtta veckor gammalt. Barn nr två är en pojke som är lika gammal som Iris och klarade sig utan hjärtfelet som tydligen är ärftligt. Nu är hon gravid med ifv nummer tre för att försöka få ett syskon och det är snart dags att screena för det där hjärtfelet, hoppas att det går bra.

    I alla fall så kände jag det som att jag hade en jäkla tur här i livet som sluppit allt det där, vad orättvist det ändå är.

    Jag kände mig ändå rätt insatt i allt vi satt där och pratade om, väldigt bra att man har hängt här.

  • BrudSommar2006

    Jaha, jag såg att länken finns nu så det är väl nu det är dags då, det blir sorgligt det här men vad fasen, hej på er!

  • BrudSommar2006

    Cicci, vad roligt att det verkar ordna sig med jobbet!!!

    Själv har jag ju just gått ner i tid, plus att jag varit sjuk själv med karensdagar, plus att barnen varit sjuka mycket med Vabb som påföljd så lönen den här månaden var ju inte så munter precis... Då kommer så klart nästa faktura för Iris ridning på 2 660 kr neddimpandes, jaha ja.

  • BrudSommar2006

    AM, vad roligt att ni bokat och faktiskt kommer iväg!

    Riktigt så har det inte gått till i vår familj kan jag säga, jag mailade maken imorse och sade att jag för länge sedan tröttnat på allt reseletande och faktiskt inte har lust att lägga ner någon mer energi på det alls och lika gärna kan stanna hemma. Jag har inte fått uppfattningen tidigare att han är så förbannat strulig men den här gången har han verkligen förvånat. Då fick jag svaret att om vi inte kommer iväg nu helgen vi tänkt oss så kommer vi aldrig iväg. Nej men tänk att det kunde ju han ha funderat ut för flera månader sedan när vi började engagera oss i det här, nu har jag ingen lust längre.

    Snorkis, det där verkar ju hur konstigt som helst, är de här andra tre nära vänner sedan tidigare alltså? Jag har ju haft två föräldragrupper men har endast kontakt med en från min första grupp nu och ingen från grupp två. Fast även fast vi inte umgicks direkt så var det ju inte så där. Jag gillar inte att konfrontera folk men ändå är nog det bästa att göra just det, fast inte anklagande utan jag skulle nog sagt typ att jag har sett att ni träffats en del och kan ni inte hojta nästa gång ni ska ses för du känner dig lite ensam och skulle gärna ses lite du med. Då har du sagt ditt och så får du se om det fungerar. Funkar inte det blir det väl till att stryka dem för då verkar de ju helknasiga.

  • BrudSommar2006

    Jag har väl inget principiellt emot det stängda forumet, jag bara skulle helst slippa att hänga på ett ställe till när jag ändå kommer att hänga på BT.

    Jo, maken verkar ha fått ändan ur och håller på och försöker boka nu men det blir en helt annan resa än vad vi från början tänkt oss, eller vad jag från början tänkt mig. Det blir fredag till måndag istället för torsdag till söndag men det är väl sak samma hoppas jag, har i och för sig inte kollat med mina föräldrar men det får gå. Min resa jag från början ville göra får helt enkelt vänta.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, påminn mig, varför var du tvungen att hålla på med amningsnappen?

    Izzie, usch för smärta, men hoppas att det läker nu.

    Vad mer, hm, får återkomma imorgon.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!