Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    God morgon, fasen vad jag är trött.

    Snartis, vad har ni planterat i er perennrabatt? Jag får ingen ordning på vår, det ser inte snyggt ut hur jag än försöker rädda upp situationen.

    Paddor, har jag aldrig sett någon vad jag vet. Eller jo, någon har jag kanske sett om jag tänker efter.

    Overall kanske är bra då, ska se vad jag hittar.

    Amningsläger och väcka varannan timme på natten för att amma - jag har ju aldrig haft något problem med att någon av mina inte har vaknat varannan timme så att säga...

  • BrudSommar2006

    Vildvin noterat.

    Svarta vinbär, usch, inte gott, röda däremot skulle vi ha nytta av, men var skulle vi sätta dem, suck, ingen bra plats, dåligt organiserad trädgård med väldigt lite planterat. Skulle behöva trädgårdshjälp men har inte ekonomi för det.

  • BrudSommar2006

    Men förresten, apropå amningsläger, det försökte vi ju faktiskt med när Astrid var liten kommer jag ihåg nu, men de var ju inte nöjda i alla fall så det blev ju sond. Men, men, speciella omständigheter där, hon var ju sjuk, inget att jämföra med.

  • BrudSommar2006

    Nä, svarta vinbär läbbigt, röda bättre, men det man ska ha dem till är ju att göra vinbärskaka, ja de röda alltså. Med vaniljsås, aahhh.

  • BrudSommar2006

    Grattis Izzie! Trist bara med mardrömsförlossning igen, typiskt! Men vad roligt med en till liten tjej!

    Jag har väl sagt det förut, jag är trött på tjafset hit och dit, jag vill ha det som det är och nu när ni flyttar så känner jag inget större intresse över det. Jag vill inte veta mer detaljer om alla och vill heller inte dela med mig av fler detaljer om mitt liv än jag gör här så det känns totalt onödigt för min del. Som AM sade, slutet på en era men jag klarar mig. Det finns personer här som jag inte kommer överens med men då har det här öppna forumet gjort att man hållit en bra nivå på samtalstoner och diskussioner ändå. Men så tror jag inte att det blir sedan, varför ska jag hänga någonstans som bara riskerar att bli ett irritationsmoment för mig. Så tyvärr.

  • BrudSommar2006

    Saknar jag er för mycket kanske jag får bita ihop och prova det stängda forumet i alla fall framöver men jag tänkte försöka klara mig utan till att börja med i alla fall. Kanske hittar jag någon ny tråd att hänga i här, kanske orkar jag inte engagera mig i det.

  • BrudSommar2006

    Muggles, det ordnar sig, det är ju mycket för mig med att få jobb och hemma att fungera, vissa dagar har jag mer tid att hänga här, andra mindre, så är det ju för alla. Fast jag tror ju inte att det kommer att kännas bra att hänga i den här tråden och så veta att en massa avhandlas privat men det är ju så att så fort det blir tjafs och tal om förändringar och diskussioner hit och dit så blir jag alldeles nipprig och ballar ur och vill inte vara med alls! Men det är lugnt. Skönt att höra att allt är bra med dig i alla fall!

  • BrudSommar2006

    Muggles igen, vad skönt att höra att din mamma är bättre och kan vara med på dopet! Vad roligt att höra.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, så du har fått prata med din pappa nu, vad skönt, men tråkigt att höra att läkningsprocessen är långsam.

  • BrudSommar2006

    PB hehe, FB, Google, Coca-Cola och McDonalds!! Och i övrigt gillar jag ditt inlägg!

    Lapinette, hoppas pengarna trillar in om ett halvår då! Fast det gör de säkert.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!