• Tinga

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oupsie - men det är ju faktiskt inte vilka småkrämpor som helst vi talar om, utan du har ju t ex gått med kryckor i flera månader redan; det är klart att man får ha psykbryt ibland då.

  • Tinga

    Här i tråden upplever jag iallafall inte alls dig som gnällig eller så, fast din man kanske har en annan åsikt.

  • Tinga

    Oj, nu blev det visst spam här! Tror att jag snart ska dra mig mot bingen, för 4 + 5.5 timmars sömn de två senaste nätterna i kombination med två tuffa dagar på jobbet börjar ta ut sin rätt. Influensan verkar iallafall ha givit med sig, eller så kommer den med full kraft på torsdag lunch när jag äntligen slappnar av och ska vara ledig.

  • Tinga

    EA - nä, ingen tid bestämd, men vad tror du/ni om 12-tiden? Då behöver man inte stressa på morgonen, och så har vi gott om tid på eftermiddagen också.

  • Tinga

    God jul, förresten, alla ni som försvinner härifrån nu! Själv jobbar jag halvdag imorgon, så jag kommer nog in här en liten runda också.

  • Tinga

    Oupsie – usch, inte lätt att veta om du ska satsa på att försöka blir klar med den här terminen, eller bara låta bli, för att inte tvinga dig så hårt. Jag förstår att du å ena sidan tycker att det skulle vara skönt att inte behöva bekymra dig om den här kursen sen, men å andra sidan är det ju här och nu du är trött och sliten. Kram!

    OMS – grattis till lysande resultat för dottern! Se nu till att ta åt dig en del av äran själv också, för utan dig hade det inte gått. Antar att du ser fram emot diagnosen med ”skräckblandad förtjusning”; skönt att få en ordentlig diagnos, men den kan förstås vara ”jobbigare” än man tror och vill. Kram!

    Klockarbol – vad är det för upp-och-ner-vänd värld din dotters skola befinner sig i; inomhus på sommaren och utomhus på vintern? Stackars barn och stackars föräldrar. Ochså mycket elände och otur som du råkat ut för på sistone, utöver det oerhörda, är ju bara helt otroligt. Du är iallafall fantastiskt duktig på att berätta om det på ett underhållande sätt, men jag lider verkligen med dig. Kram på dig med!

    Snaily – trist att julstämningen inte vill infinna sig, men lova att du inte skuldbelägger dig själv för det. Yngla bryr sig ändå inte det här året, och om man inte mår bra är det inget vidare att fira ändå. Vilken tur att läkaren hade en bra dag idag, så att du fick den där remissen. Känns allt lika eländigt fortfarande? Kramar i mängd!

    Porchez – det är ju bra att du iallafall har en tid bokad hos kuratorn efter helgerna, så vet du att du kommer att få lätta på trycket då åtminstone.

    Hattis – sega gubbar! Fast jag förstår att du tycker att de är trista.

    Sweet – hoppas att du får en riktigt härlig och arbetsfri julhelg även du! Jag förstår dina dubbelbottnade känslor, och slits själv hela tiden mellan viljan att göra ett bra jobb (som kräver mycket tid av en) och att man vill vara ledig och tillsammans med familjen. Vad var det för snåljåp som bestämde att ett dygn bara ska ha 24 h?

    Skåningar – har vi beslutat nu då att vi ses hos mig den 30:e vid 12? Är det EA, Mrs B, Oupsie och jag? Någon mer som vill komma? Hör av er om ni behöver adressen.

  • Tinga

    Jösses; vilket oväder det är här nu! Det både snöar och blåser massor; ingen bra kombination. Ta det försiktigt, alla ni som ska ut och köra idag! Jag vill passa på att önska alla en riktigt God Jul, innan ni försvinner iväg åt olika håll.

    Själv sitter jag på kontoret, och det är så lugnt och stilla här; riktig julefrid. Senast kl. 12 är dock arbetsdagen slut för min del, och sen hoppas jag att det blir en lugn och skön julledighet, utan alltför mycket jobb. Har planerad ledighet ända till den 10 januari. Därefter är det bara 4 arbetsveckor innan vi åker till Gran Canaria för att fira min mammas 60-årsdag, så det finns en del ledighet att se fram emot framöver.

  • Tinga

    Hej, hej! Har tyvärr inte hunnit läsa ikapp sen den 23:e, så jag avstår kommentarer för tillfället, och återkommer med det senare. Vill bara ge ett livstecken ifrån mig, och särskilt till de av er som kommer hem till mig imorgon; ni är välkomna hit! Här har der först varit julfirande hos svärföräldrarna och sen i måndags har vi hållit ett hiskeligt tempo med att fixa Puffs rum. Det har iallafall betalat sig; nu är det bara golvläggning och lister kvar.

    Kram på er allihop!

  • Tinga

    Åh Muggles – käraste vännen; jag blev verkligen iskall när jag läste ditt inlägg från imorse. Det är så orättvist och hemskt att jag inte vet vad jag ska säga. Det är ju helt otroligt att det du fruktade mest faktiskt skulle ske. Vanmakt, ilska, sorg, oro och tusen andra känslor kommer över en på en gång. Jag lider verkligen med dig och din man, och skickar mina allra varmaste kramar.

  • Tinga

    PB – det låter ju som att ni ordnat en mysig födelsedagshelg. Maken och jag åt i bistron hos PM förra våren, och det var väldigt gott och trevligt. Då hade de en väldigt privärd trerättersmeny med tillhörande vinpaket, som kändes som väldigt bra valuta för pengarna. Hoppas att det blir en supehelg!

    September – vad kul (och välförtjänt ) att det äntligen blev ett plus igen. Hoppas nu att medicinen  gör underverk för det lilla underverket i din mage.

    Oupsie – vad bra det låter att din BM är medveten om hur ont du har, och faktiskt har en plan för en eventuell igångsättning. Jag som har sett dig ”in action” nyligen förstår ju att du verkligen har ont.

    FruLlan – skickar några kramar till dig också; låter som att det behövs.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!