• Tinga

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ticketack igen!


    Kängu – stort grattis till jobbet! Spännande att du nu får en riktigt ansvarsfull tjänst, men jag är säker på att du inte kommer att göra någon besviken. Hoppas att det blir en bra språngbräda för framtiden också. Och nu behöver det väl inte bli så länga dagar för Ru på dagis heller, för det här jobbet var väl på din hemort?


    September – usch vad trist med ännu mer sjukdom för er.  Fast flera gånger har du väl blivit gravid under sådana perioder, så det kanske kan komma något gott ur det ändå. Kram!


    PB – åh, jag blir verkligen ledsen av att läsa om hur du och sambon bråkat. Bra att ni blev vänner igen, men de där dumma sakerna blir ju inte osagda för det, utan ligger ändå kvar och bränner litegrann. Att skicka kramar känns så futtigt, men det är svårt att veta vad man kan göra. Du skulle bott lite närmre Skåne, så att vi kunde träffats. Kram på dig!


    Snaily – det var väl tusan att Ynglet båda skulle rotera och att förvärkarna stannat av! Det är förstås en klen tröst att det kommer att bli av vilken dag som helst, när du vill att det ska bli NU. Kram!

  • Tinga

    Sweet - ja just det; du verkar ju också ha en massa spännande på gång på jobbfronten nu. Så himla kul och garanterat välförtjänt! Har ni fått ert green card nu, eller? (Jag vet att jag har frågat förut, men är rädd att jag kan ha missat svaret, med tanke på min lite sporadiska närvaro här de senaste veckorna.)

  • Tinga
    nennesjuttioåtta skrev 2010-12-10 13:42:44 följande:
    och så har jag blivit antagen till en kurs i vår – mina första högskolepoäng! Woho!
    Vad ska du bli när du blir stor?
  • Tinga
    nennesjuttioåtta skrev 2010-12-10 13:58:10 följande:
    nä, jag ska inte bli något annat, bara förkovra mig och bli lite händigare på bildbehandling.
    Kul! Är det en distanskurs?
  • Tinga

    MSW - kämpigt med en operation till, men samtidigt är det ju bra att läkaren är på hugget och verkligen vill hitta en slutgiltig lösning på problemet. Alltför ofta hör man ju om nonchalanta läkare. Hoppas att allt går bra!


    Kängu - det är verkligen perfekt att ha så nära till jobbet.

  • Tinga
    snaily skrev 2010-12-10 14:09:37 följande:
    Tinga
    Tjohoo, hurra, grattis och fan vad kul! Skål också!
    Ska inte champagne vara ett sätt att få igång en förlossning? Isåfall är det väl bra att du hinkar i dig lite!
  • Tinga

    Ska snart väcka de små sjusovarna här, tror jag. Sen blir det skidskytte och så en liten runda på stan; tänkte göra lite julgodis i helgen.

  • Tinga

    Själv saknar jag att det inte blir På spåret och Skavlan ikväll; mina favoritprogram.

  • Tinga

    Haha - jag fick visst inlägg nr 5 000; tror aldrig att jag på mina år i tråden lyckats träffa ett jämnt tusental! *milstolpe*

  • Tinga

    Jag har hittat ett recept på fudge som jag tänkte prova i år, och när jag skulle kolla knäckreceptet i min pärm hittade jag ett spännande recept på krokant också, som jag också tänkte handla ingredienser till. Julgodiset är det bästa med julbordet om ni frågar mig.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!