• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fru E
    Fy faaaaan, det finns inte ord för hur orättvist det här jäkla lotteriet är!!

  • snaily

    Fru E
    Men mammabyxorna SKA du ha användning för, SNART, det blir min önskning till jultomten i år.

  • snaily

    Sitter här en alldeles för tidig sömnlös morgon med tårar i ögonen efter att ha läst ditt inlägg, finaste Passionsblomma!
    Ååå vad jag lider med dig, även om jag förstås inte fullt ut kan sätta mig in i din fruktansvärda situation - en plats där man inte önskar ens sin värsta fiende att vara!


    Håller med melondoft ovan om vartenda ord!

  • snaily

    Tinga
    UNDERBART att höra om Piff och Puff! Och kul att ni hade det bra i London också!

  • snaily

    Vad mörkt och tyst det är såhär tidigt på morgonen! Fast anar att plogbilen är ute, ser något ljus en bit bort i byn.


    Här har det snöat en hel del och det singlar fortfarande ner enstaka flingor. Det bästa av allt är att det är kall fluffig snö som tänker stanna. Det sämsta är att det ska bli sjukt kallt den närmaste tiden. Jag ville gå på julmarknad på lördag men maken vägrar om det ska vara minus 20 eller värre. Vi får se hur det blir. Annars får man väl sitta inne och mysa och svulla lussekatter som jag kanske lyckats baka innan helgen. Kanske.


    Vad gör jag uppe vid den här tiden, undrar kanske vän av ordning, förutom att spamma tråden då? Vet inte, det är antagligen den där kroppen som tycker jag ska börja vänja mig vid sömnlösa nätter nu. Tänkte kanske gå och lägga mig igen när maken åker till jobbet, det borde funka. Hungrig är jag också fast jag redan ätit två mackor, hå hå.

  • snaily

    Ett gäng KRAMAR till Snorkis, PB och EA!


    Koko
    Vidrigt med kräksjuka, hoppas verkligen du och sambon slipper!


    Smint
    Tur att det är en sån trevlig plats du är fast på i alla fall! Hoppas det går bra att resa på fredag i alla fall (kaptenen säger väl som vanligt i högtalarna att de fäller ut stabilisatorerna så det kommer bli en behaglig resa )


    Kängu
    Grattis till dagisplatsen! Och beklagar sorgen lite samtidigt...

  • snaily

    MSW
    Någon tant i sikte än?


    BS
    Apropå julmarknaden i vår by så är det promenadavstånd så även om maken skyr kylan så tar jag nog en hundpromenad dit, han måste ju ut ändå...


    Tinga
    Näe vad trist med Piffs bråck! Hoppas operation och allt går bra!


    _koko_ skrev 2010-11-24 08:48:58 följande:
     snaily - Kan det vara så att du har svårt att sova pga tankar på det som onekligen börjar närma sig?!

    Så är det kanske. Inatt har jag sovit bättre och INTE varit uppe kl 5 på morgonen, skönt!

  • snaily

    Den där eventuellt vagt misstänkta slemproppen häromdagen var förresten antagligen ingenting annat än resterna av en gammal blödning, igen.
    Inga andra symptom har jag heller, nu börjar man fundera över hur länge Ynglet tänker trivas där inne. För lite trångt känns det som allt som det börjar bli. Om en vecka är det BF om man utgår från ÄP-datum, fast inte om man räknar enl RUL.


    Har träningsvärk i ryggen idag - efter att ha bakat lussebullar igår! Konstig grej att få träningsvärk av... fast jag höll på hela jäkla eftermiddagen! Kände mig SÅ huslig. Sen tyckte jag tyvärr inte de jäkla bullarna smakade nånting alls...


    Varför ska det blåsa så mycket ute, samtidigt som det är rätt kallt?? Det är INGEN bra kombination! Men borde pallra mig ut nu innan temperaturen sjunker ännu mer vilket den nog kommer göra under dagen.

  • snaily
    Oupsie skrev 2010-11-25 09:55:01 följande:
    Vi ska iväg på ultraljud, och se Daisy i 3D. Om det nu är en Daisy, eller om det är en Donald som har lurat oss .
    Åååå vad coolt! Lycka till och ha så roligt!
  • snaily

    Hur mycket får en snigel spamma tråden egentligen?? Bara liite till?
    Fast varning för långt och ganska ointressant ego-babbel...


    Blev så himla upprörd häromkvällen efter att ha pratat i telefon med min syster. (Märks att man börjar bli lite hormonell och överkänslig såhär mot slutet...)
    Hon undrade när vi planerar att åka ner till Sthlms-trakten för att "visa upp" Ynglet för mina föräldrar sen. De är ju inte så mobila nu i samband med mammas cellgiftsbehandlingar och allt. Syrran tycker att det är konstigt att vi inte tänker åka ner redan till jul, nämligen.
    Både jag och maken känner att vi vill ha gott om tid för oss själva hemma i lugn och ro för att landa i det nya kaoset som säkert kommer infinna sig, man vet ju inte alls hur man kommer reagera och må efter förlossningen!
    Så jag svarade att vi inte har någon resa inplanerad, vi får se hur det blir men vi åker helst inte ner alls mitt under kallaste vintern - 50 mil x 2 i kanske sträng kyla med spädis - och vi hinner inte ner över bara en helg heller utan det förutsätter att maken tar en del ledigt från jobbet. För han har också föräldrar som ska hälsas på i så fall (fast det tyckte nog inte min syster var så viktigt...), hans mamma är dessutom sjukare än min, och hans föräldrar finns på två olika ställen så det blir en hel del flängande hit och dit när vi väl åker ner sen.
    Hur som helst blev syrran lite sur och provocerad över att vi inte tänker åka på Sverigeturné med Ynglet inom kort, och sa "jaha, då får väl mamma träffa bebisen när den är typ ett halvår då!!" Suck. Jag kan ju tycka att det inte är hennes sak att lägga sig i... Pratade med mamma om det och hon höll med mig om att vi faktiskt inte behöver bestämma nånting redan nu, vi har ju liksom inte ens en bebis än. Likaså vet vi inte hur hon kommer må på cellgiftsbehandlingen, hon kommer kanske vara helt däckad i flera månader eller så är hon så pass ok att de orkar komma upp och hälsa på.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!