• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lapinette skrev 2010-11-19 10:23:10 följande:
    Undrar var pb är?
    Känns som ett dåligt tecken att hon inte är här.

    Härligt med köket, EA!

  • snaily
    Lapinette skrev 2010-11-19 08:57:43 följande:
     Neeeejjj… inga nakna barn i tomteluva. Sorry, det är jag allergisk mot.
    Säger du nu ja! Vänta bara tills ni fått hem er lilla söting!
  • snaily

    Själv sitter jag och fördriver tiden här, tycker det är för KALLT för långpromenad, minus 20. Kanske ska pallra oss ut på en kortpromenad (eller sparktur!) och hoppas på att temperaturen stiger något på eftermiddagen så kan vi gå längre då...


    Känns som jag kommit in i nån slags förnekelsefas i graviditeten - vadå snart förlossning? Är jag ens gravid?! Tycker magen blir mindre för varje dag och går inte upp i vikt längre. Inga förvärkar eller så heller. Kanske Ynglet håller på och resorberas... Det enda symptomet är att jag sover dåligt på nätterna - av ingen uppenbar anledning alls eftersom jag inte har ont eller ligger obekvämt eller nåt sånt. Min mor säger att kroppen ställer om sig så man är mer lättväckt sen när bebis kommit. Kunde inte den förändringen ske i samband med förlossningen, det kunde väl räcka?

  • snaily
    Telis skrev 2010-11-19 11:05:18 följande:
    snaily igen, det är klart att det blir julkort med barn i tomteluva från familjen Telis! Vi råkar ju ha fått världens finaste barn som vi inte kan undanhålla från släkt och vänner, annars hade vi aldrig gjort det.
    Ha ha ha, såklart!
  • snaily

    BS
    Skönt att ni slapp magsjuka!
    Oj, en finsk lapphund - kul (men krävande) med en annan vallhundsras (som Korven alltså). Ja, prova ställa ut den så kan vi ses "i ringen" sen!


    Vi har varit ute på en ganska lång sparktur, det gick bra så länge jag hade solen i ansiktet men blev lite kallt när vi vände hemåt. Jäklar vilken fart man kan få upp när det sluttar lite utför och är hårdpackad isig snö som underlag!

  • snaily
    MSW skrev 2010-11-19 11:19:47 följande:
    Förresten Snaily: Så har jag sneglat lite på den här sidan: www.overblick.se/hem På tal om ekonomin alltså.. (är nog alldeles för insnöad på Lyxfällan! *fniss*).. Vi har juh inte det heller alltför fett i det här hushållet, då det egentligen bara varit maken som har jobbat hela tiden vi varit ihop.. Jag har typ varit arbetslös, pluggat, jobbat extra, varit föräldraledig.. Enda tiden jag tjänade lite pengar var när jag vikade innan A föddes.. Och vi tycker ändå inte att vi snålar så mycket, fast det är juh så att man anpassar sig efter det man har...
    Tack för tipset, såg ut som ett intressant hjälpmedel, ska kolla närmare på det framöver!
  • snaily

    BS
    Jaha, nog tur att det inte blev en Korv då om de letade efter en något lugnare ras, eller så är det bara vi som begåvats med en ovanligt energisk individ, puuh! Idag har han verkligen varit skitjobbig, gnällig och efterhängsen bara för att han INTE fick en hel timmes förmiddagspromenad som brukligt... nu har han äntligen lugnat ner sig lite i alla fall. Ska se om jag kan muta maken med något för att få honom gå en längre promenad när han kommer hem från jobbet. Minus 20 ute nu igen.


    Nästan spöklikt vackert ute nu med starkt månsken i skymningen över de vita fjällen!


    PB
    Ett litet livstecken?? Undrar hur du mår!?

  • snaily
    Fru E skrev 2010-11-19 14:10:28 följande:
    Lappis-just nu är det mest skräckslaget tycker jag, inbillar mig att det inte är något där hela tiden, svårfattad som jag är
    Inför vårt VUL i v 7 var jag i vissa stunder nästan säker på att det skulle vara tomt där inne, symptomlös som jag var. Blev helt förvånad över den där fläcken på ultraljudsskärmen! *snabbspolar fram till måndagen åt dig*
  • snaily

    EFtersom vi är många som undrar så tar jag mig friheten att kopiera ett inlägg från granntråden där Ninnis skriver följande:


    " Har fått mess från Blommis:

    ................................ ........................

    *tom slut ordlös* "

  • snaily

    Låter inte som det finns mycket till hopp alltså...


    Vi tänker på dig PB! KRAM!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!