• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Muggles
    Knepigt att bara ett syntes på VUL i v 7! Undrar om det är vanligt att det inte upptäcks då?

  • snaily

    Heja PB friskt humör! Vid det här laget borde det väl vara klart. Avvaktar rapport med spänning.


    EA
    Tycker också du gått miste om något som inte fått de fina strumporna.

    I Falun fick man halvtrasiga sådana, och skjortan var inte världens snyggaste heller. Inga skojiga piller (bara Panodil), men en skön spruta i armen fick man minsann!


    Koko
    Ett försenat lycka till på intervjun!


    Ore
    Ja, ring!


    What else...
    Varit på mastodontlång och backig promenad (= 1h och 15 min), känner mig lite trött nu men måste ta tag i att åka och handla och sen PACKA! Imorgon bär det iväg på minisemester minsann. Fast semester har jag ju jämt nu för tiden.


    Igår var jag och besökte hundpensionatet där Korven ska få bo när vi åker till förlossningen, det verkar jättebra! Måste bara ragga upp någon som kan köra dit honom om det skulle bli akut. Men hoppas verkligen på lagom långsam (och tydlig!) start på förlossningen så maken hinner skjutsa dit Korven innan vi måste bege oss till sjukhuset. Fast jag kommer antagligen vara så hispig när det närmar sig så jag skickar iväg Korven redan vid första förvärken, sen kanske inte Ynglet tänker komma ut på flera veckor...

  • snaily

    Muggles
    Förstår att det är minst sagt jobbigt med dina känslor och omgivningens reaktioner! Håller med vad alla kloka sagt ovan och ångrar lite mitt käcka tillrop igår. Det BLIR nog lite automatiskt den reaktionen när man hör ordet tvillingar, det är ju speciellt och kul när allt går bra, men tänker man bara efter lite grann förstår man snabbt att vägen dit är lång och kantad av oro! Hoppas ni får den allra bästa hjälpen av barnmorskor och andra inblandade framöver!
    Stor KRAM!


    PB
    Bara två ägg, ååå vilken besvikelse! Nu kan vi inte göra annat än att hålla tummarna för att åtminstone ett av dem är ett riktigt guldägg. Kram på dig också!


    Lappis
    Det är inte så hemligt, har nog nämnt det här tidigare. Ska bara till Gotland över helgen, inget jättespännande alltså. Maken ska skita ner sig ordentligt på världens största endurotävling.

  • snaily

    OJ, Koko, vad skoj! Men jobbigt! Ska du dra sticka eller singla slant om beslutet sen då? Du får nog klona dig!

  • snaily
    Lapinette skrev 2010-11-03 14:28:15 följande:
    Jösses, vad "alla" blir headhuntade här inne. Får ångest bara jag tänker på att jag borde titta mig omkring jag också.
    Samma här!

    Och japp - en av hans hobbies är att lera ner sig i skogen. (Ni får väl kolla in honom på sporten på tv i helgen - fast inte så troligt att han syns bland alla andra! Jag tänkte faktiskt vara en så fantastiskt ointresserad fru att jag inte ens följer med till tävlingen. Inte så sugen på att gå där och frysa rumpan och magen av mig i många timmar och antagligen ändå inte se röken av maken...)

  • snaily

    Lappis
    Den är fiffigt nog smutsgrå redan från början.

  • snaily

    Sticker in huvudet bara för att säga godmorgon, och hejdå på ett tag.


    Vilken otrolig fin morgon! Klart, soligt och vindstilla, och jättefrostigt. Men ingen tid att njuta av den nu, nu ska fixas matsäck och packas in i bil och på släp.


    Om jag får fart på det mobila bredbandet så tittar jag nog in under helgen också.


    PB
    Håller tummarna SÅ hårt för att ni får bra besked från CvL idag!!

  • snaily

    Det har tagit mig halva dagen att läsa ikapp tråden, SÅ långsamt och dåligt fungerar mitt mobila bredband här ute i skogarna... men NU är jag ikapp!


    Och vilka fantastiska nyheter sen då!


    G R A T T I S EA!!!!!!!!!!! *dansar och studsar runt*
    Det var verkligen er tur nu!


    PB
    JÖSSES vad skönt att det blev ett snyggt embryo tillbaka till slut, efter de senaste jobbiga veckorna! Nu håller vi tummarna så de nästan trillar av för din ruvning!!


    Piggelin
    Du tänker väl föda barn före mig va? Skämt åsido, förstår att det är segt och jobbigt att bara gå och VÄNTA! Hoppas den lille/a vill komma ut SNART!


    AM
    När du skrev att det kanske blir TVÅ trådbebisar den här månaden, om lillsnigeln behagar titta fram innan månadsskiftet, så undrade jag vilken snigel du pratade om. Jag har VERKLIGEN inte fattat att den här lilla nätta magen ska resultera i en förlossning, och förhoppningsvis en bebis! Och det SNART!? Helt galet.


    Min moster som säger sig vara lite halvsynsk sa att hon kände på sig att vi skulle få barn på Visby lasaret... hoppas och tror att hon har fet-fel! Har i så fall bara drygt ett dygn på oss innan vi ska ombord på färjan hem igen.

  • snaily

    (Lasarett heter det väl förresten.)


    Maken ringde nyss, han har överlevt endurotävlingen utan brutna lemmar, hurraaa!!


    Jag bestämde mig till slut för att vara så osympatisk att jag inte följde med idag. Igår var vi där för incheckning, besiktning och avlämning av grejer så jag har fått se tävlingsområdet i alla fall. Korven gillade INTE alla bullrande motorcyklar igår, och då var det väl lindrigt jämfört med idag. Maken gick upp kvart över fem i morse (!!) för att hinna köra dit och hinna i tid till starten, så det hade inneburit VÄLDIGT många frusna timmar för mig (och Korven) om vi följt med. Det var hemskt skönt att stanna hemma! Gått på promenad, fikat hos ena morbrorn - och läst tråd förstås.


    Tänk att man kan bli så glad av att bara gå över en halvskitig men välbekant åker, och lulla runt i en brun liten stuga i skogen - det här är verkligen hemma för mig. Trots att jag är här så sällan nu för tiden. Nu tittar solen fram så vi ska nog ut och se om vi kan börja demontera lite utemöbler som ska tas in över vintern.


    Någon annan än jag som hörde på relationsrådet på Christer i P3 igår, där en ofrivilligt barnlös mailat in och bett om råd? Bland annat fick hon FÖRSTÅS tipset om att "inte tänka på det ett tag" och "slappna aaav" eftersom stressen kanske gjorde att hon inte blir gravid. Funderar på att skriva ett argt mail om min kassa internetuppkoppling tillåter.


    Ha så skoj på brunchen imorgon!! Önskar jag kunde vara med!

  • snaily

    Godmorgon!


    Hattis
    Fy så trist att börja veckan med ett minus!


    Oms
    Låter som om dygnet skulle behöva ett antal fler timmar, eller veckan några extra dagar... Galet ogenomtänkt uttryckt av den där läraren!
    Kram till dig!


    AM
    Är det i slutet av februari du ska på lunch med drottningen? I så fall får du hälsa till min svåger! (vet inte om han tänkt gå men sett att han är bjuden)


    Vi har mellanlandat hos syrran efter lätt kaotisk överresa med färjan igår. Helt överfullt och vi fick först ingen plats i djursalongen trots bokade platser där, där satt en massa människor UTAN djur! Tydligen får man boka plats där ändå, helt galet tycker jag och tänker skriva ett argt mail till färjebolaget. Så vi fick stå upp en bra stund innan en snäll personal kom och styrde upp det hela - tro inte att någon flyttar sig (eller sin stora väska som sitter på en egen plats!) frivilligt när man står med hund, packning och höggravid mage och pustar.


    Idag går färden norrut igen för maken har ju ett sånt där jobb han måste gå till imorgon... inte alla som kan ha det lika glassigt som jag.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!