Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tinga, Tyvärr kan de inte se vem som tagit hem vad, bara vem som beställer något av dem alls. De bad mig kolla återförsäljarna på hemsidan och där stod bara en del med. Jag har ringt runt till alla tänkbara ställen i Göteborg samt i Karlskrona och jag åker tåg, så jag passerar inget annat ställe på vägen heller. Ev. kan jag kanske be att Bergans skickar ett tygprov och beställer den nånstans på nätet i stället om färgen ser ok ut. Returrätt har man ju oftast på nätshoppning. Tappade dock lusten för hela "projektet", så jag avvaktar nog lite nu. Tack ändå!

  • Vännerfan

    Ursäkta min dåliga svenska, har som vanligt vild bebbe i knät...

  • Vännerfan

    Vickan igen, Så dum jag känner mig som googlat på allt utom handduksKLÄMMA! Nu när jag ser att det heter så förefaller det ju självklart! Ingen minsta summa man behövde beställa för heller!

    Nu Maxi!

  • Vännerfan

    Och Oupsie, Jag förstår inte riktigt varför psykotanten tyckte du skulle ta tabletter för Daisys skull! Tyvärr, men jag tror inte att en liten bebis känner ens sinnesstämning så väl faktiskt. De behöver mat, sömn, närhet osv och så länge du ger det tror jag inte den påverkas av hur du mår i själen. Dessutom verkar ju inte du själv tycka att det behövs, vilket är skäl nog för att avstå tycker jag, så då skulle jag råda dig till att INTE ta tabletter. Det beslutet är nog lättare att ändra på än vice versa som jag förstått det. (Det är väl ganska länge man tar tabletterna i så fall.) Kram!

  • Vännerfan

    Start, det låter som att det var den du såg, för mig veterligen finns bara en enda cityrock i brunt. Det är denna:
    http://www.bergans.no/produkter/default.asp?liste=bekledning_liste&MenyID=11010&page=bekledning_detalje&ID=144&byttbilde=chocolate&ml1=1&ml2=1

    Jag gissar att ni andra har denna:
    http://www.outnet.se/bergans/oslo-coat.php?gclid=CKic9YGam6ECFcoqDgodcky-Qw

    Ska genast googla på Alewalds!

    Vad tyckte du om den bruna färgen? De kallar den ju chocolate, men enligt Karlskronas sportaffärs Bergans-säljare som de ringde till då jag ringde butiken var den bajs-brun. Så kan man ju också säga för att få kunderna att avstå från köp... Jag gissar att den säljaren klär bäst i kalla färger!!

  • Vännerfan

    Alewalds verkar ju vara en toppenbutik och stor som bara den också! Hoppas jag kommer till Stockholm snart! Vi har ju kontor där, så att jag får komma dit i jobbet någon gång hade inte varit otroligt.

    Men jag blev förvirrad av ditt senaste inlägg Start. Den övre länken är det den du har eller? För i så fall är det ju samma modell som jag letar efter. Den nedre av länkarna har jag också sett (på nätet), men tycker den inte ser lika "fin" ut då man inte kan ta in huvan t.ex.

  • Vännerfan

    OK, då fattar jag lite bättre. Men du såg den bruna jag söker eller var det en annan brun du provade?

    Sorry alla, detta är nog till och med mer ointressant än barnvagnar för er andra... Scroll on...

  • Vännerfan

    Ja, jag vill också höra hur det är med allas vår EA! Har tänkt så mycket på henne idag.

  • Vännerfan
    start september skrev 2011-04-12 20:24:40 följande:
    Jag tror alltså att jag såg en annan brun.
    Ha ha, detta är hur förvirrat som helst, men jag tror jag har fattat allt rätt nu. Att den andra jag länkade till var en herrmodell hade jag inte sett förrän nu.

    Hej AM och FruE!

    FruE, Hur har din dag varit?
  • Vännerfan

    EA, Stora kramar till dig! Har du någon på jobbet som vet, som du kan prata med? Usch, så jobbigt att behöva gå runt som om allting är som vanligt när det är allt annat än det. Jag förstår verkligen frågorna som far runt i huvudet och det jobbiga är väl att vissa av dem inte kommer att besvaras direkt heller. Lider verkligen med dig och hade SÅ önskat ett annat öde för er och era små bananer.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!