• porchez

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM - vitpepparkorn ska det vara, men bäst att fortsätta ta av alla sorter för säkerhets skull. Men kanske magen strejkar av andra anledningar än kräksjuka då? men just pepparkorn är kanske inte starkt för magen??

  • porchez

    nej nu ska jag orka upp ur soffan och gå till solariet hade jag tänkt, lite värme och färg är precis vad jag behöver nu!

  • porchez

    loggar ur för helgen nu, ska på mässa i stockholm och är hemma på söndag igen. Gissar att jag inte kommer kunna läsa ikapp då, kanske smyg läser lite från mobilen om tillfälle finns, vilket jag tvivlar på!

    Må så gott så länge    på er mina vänner!

  • porchez

    Hej Tittar bara in och säger att jag lever, grymt mycket jobb just nu. Är på väg till Norge på ytterligare en mässa nu, hemma på söndag förhoppningsvis. Hoppas allt är bra med er, har inte hunnit läsa ett ord sen i onsdag. Ha det!

  • porchez

    Hej alla! Nu är jag hemma igen, en dag tidigare än väntat och idag ska jag vara helt ledig! Så skönt efter att ha jobbat 13dagar i rad. Började dagen med en sovmorgon till nyss sen träning, shopping promenad i det underbara vädret och sen bara ta det lugnt och njuta av att jag har ett liv utanför jobbet. Jag har inte hunnit läsa ikapp nånting de senaste två veckorna? nåt som har hänt? Ser att vi inte fått några nya trådbebisar iaf.

  • porchez

    Oj vad mycket sjuka barn i tråden! Kan det inte gå mot vår och varmare tider snart så vi alla får hålla oss friska snart. Själv har jag bott med en kollega hela helgen sim var genom förkyld, hostade och snörvlade så får se om jag klarar mig...

  • porchez

    vad spännande med Oupsie och uppdateringar från MrOupsie! Får vi en trådbebis i natt mao?

    Jag har bestämmt mig och ska med till Sälen, så vi åker onsdag-söndag den här veckan, ska bli SKÖNT att komma bort en stund, för just nu har jag svårt att koppla bort jobb från huvudet, har blivit ltie mycket ett tag.
    Så ska se om jag bryter några ben i backen har bara åkt snowboard en gång tidigare förra året. Hann ju inte lära mig, så ska bli spännande att se hur mycket man kommer ihåg och hur mycket mer jag hinner lära mig!

  • porchez

    PB - ang. min vän, så vet jag inte. Han smsar elelr hör av sig nästan varje dag, men inte så mycket mer, förra veckan bestämmde vi att vi skulle ha en filmkväll snart igen. Men jag är ju aldrig hemma så har inte blivit av än.
    Det intressant är att han sagt till vår gemensama vän när de träffades i helgen "att vi smsade lite för några dagar sen"  han kan alltså inte erkänna till henne att vi smsar typ hela tiden...
    Men så länge jag har fullt upp har jag inte hunnit tänka så mycket på det faktiskt.

  • porchez

    tänkte förboka hyra av bräda, är det någon som vet, vad är vanligast höger eller vänster??
    hur vet man vad man ska ha??

  • porchez
    Hattis skrev 2011-01-31 20:37:28 följande:

    Porchez - testa om du är höger- eller vänster fotad - om du ska sparka på en boll, vilken fot sparkar du med? Är du högerfotad är jag rätt säker på att man har den foten längst bak.


    Jag är högerfotad, då borde det betyda vänster fram alltså..?
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!