Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hattis, har du hört något om jobbet?

  • Snorkfröken77

    Tack för input av parasoll, inte för att jag blev klokare, men ändå Vi var och kikade på vagn igår, och de hade vagnen vi vill ha i det tyg vi vill ha, nedsatt med 1000 kr. MEN när vi pratade med ägaren, visade det sig att hon ska sälja affären och vet inte om nästa ägare ska ha barnvagnar, om inte, ingen förlossningsgaranti...Så det blev inget, men det var trevligt att se att tyget vi vill ha var så snyggt som vi trodde i verkligheten.

    Oupsie - Vad duktig du är!!! Bra jobbat! Vad gulligt av din make att hålla ordning på vårt RUL, krama honom från mig Hjärta

    Namn - Vi (läs jag) är helt insnöade på gamla nordiska namn. Apropå mindre kul namn att heta i engelsktalande land så kan jag lägga till Dick (!), sen förstörde jag namnet Isak för en väninna genom att säga denna mening på engelska: Isak, my friend! Så hur fint Isak än är, så nä...Apropå kuliga namn så stod det för en tid sen om en man med icke-svenskt urspung som äger ett taxibolag i vår lokaltidning, hans namn var Hawre Kakka, och det är inget skämt...Svårt att bli tagen på allvar i Sverige när man presenterar sig med ett sådant namn
    Maken och jag har alltid sagt, på skoj, att om vi skulle få tvillingar, en av varje, skulle de heta Dolly och Elvis
    En bekants bekant som fick två tvillingflickor döpte dem till Nora och Liv, vansinnigt vackert tycker jag och jag tror ju att det är två småtjejer som lever i Muggles mage!

    Vi skickade blommor till förlossningsavdelningen när vi kommit hem och skrev på kortet att det var till dem som var med vid S födelse och tackade dem för att de gjorde det till en fin upplevelse. Jag har samma BM nu som då och hon är jättegullig, går allt bra så kommer jag iag skicka ett kort till henne och tacka, för hon ställer verkligen upp nu och bara jag säger mitt namn på telefon så vet hon precis vem jag är, jätteskönt.

    Vad var det mer *funderar*

    Jo, två frågor igen Kan man gå på bröllop med en 1-månaders och hur brukar man själv må då?
    Och kan man åka till Kroatien med en 2 eller 3-månaders?

    EA - Vad för  slagstomater har du satt?

    PB, mrs B och Parnassia - Var är ni? Ho ho!

    Usch snart ska vi fylla i önskad semester inför sommaren och det ger mig ångest...Jag vill inte fylla i FL och sen inte få ta ut det
    Jag har redan förresten på skarpa tillsägelser av mina närmsta kollegor och min chef att jag måste sjukskriva mig eler ta semester eller något sådant på slutet om det blir likadant som sist (foglossning och vätska i kroppen) men jag är ju inte så sugen på det Jag vill inte vara hemma själv, tror jag kommer oroa mig tusen gånger mer då, jaja, vi får väl se när jag kommer till den tidpunkten.

    Muggles - Härligt att få bajsa! Det är ju så befriande när man väl gör det efter det varit trögt!

    Porchez - Vad hände på resan? Skriv och berätta om du orkar. Vi orkar lyssna *kram*

    Cicci - hur går det med löneförhandlingarna?

  • Snorkfröken77

    Just ja Muggles, tack för input om att det inte är kört att bli tightare i underlivet, det var skönt att höra

  • Snorkfröken77

    Tack sommarbrud och AM för er input! {#emotions_dlg.flower} Vi bestämde lite raskt här att vi väntar med att boka flyg och hotell till Kroatien tills vi vet hur det känns och hur vi alla mår. Vi vill väldigt gärna åka då vi ska träffa delar av vår guild från vårt online-spel, alltså vi ska träffas folk från Kroatien, Norge, Slovenien, Portugal, Grekland och UK Kan nog bli hur kul som helst!

    Bröllopet tackar vi nog ja till så får vi ser hur det går, samma sak där, vi får känna av helt enkelt. Brudparet vet ju vad som hänt så de borde ha lite förståelde om vi backar ut i sista sekund.

    Apropå online-spel, undrar hur det gick för Kapellösa, om hon var gravid? Har jag missat om hon skrivit om det?

    PB - Jag säger samma sak som många sagt till mig, jag vet att det inte är roligt, men det stämmer tyvärr, man kan inte skynda på sådant här, det måste få ta tid, och man måste få falla tillbaks i depphålet, jag gör det med jämna mellanrum. Låt det ta tid och ut med skiten (tårarna), det behövs för läkningen även om det är jättejobbigt. *stor kram*

    AM - Ingrid är en favorit här oxå, maken är tveksam, men gillar det ju mer han hör det Jag har insett att det är taktiken, jag presenterar ett namn mest för att "smaka på" då säger han nej, sedan säger jag det igen en månad senare, då tycker han det är ok, sen växer det oftast hos oss båda och vi inser båda att vi gillar det. Så var det med S. När jag frågade på slutet vilket som var hans favorit så var det S, vi hade ju fler förslag men det var det vi båda gillade bäst. Eva är coolt! Diana associerar jag tyvärr till mörkhåriga (skräck)ödlan i V som käkade råttor

  • Snorkfröken77

    Annars finns det en del udda namn på pappas sida av släkten: Elina, Isidor, Lucia, Nanne, Torulf. Jag har aldrig hört någon mer som heter det än dem.

  • Snorkfröken77

    Telis - Håller med om alla engelska uttryck i svenska språket, känns skitlöjligt ibland! En fotsäck är ett slags överdrag man knäpper fast på sittvagnen över benen och upp till själva sufletten så att barnet sitter mer skyddat mot regn och blåst, fungerar dock inte som ersättning för åkpåse vad jag har förstått.

    Jag vet inte vad jag ska köpa till maken...först sa vi att vi skulle skippa det, men både han och jag gillar att både ge och få så det verkar som att vi kommer ge varandra något iaf. Jag har dock ingen aning om vad, funderar på ett armband i stål som jag sett som jag tror skulle passa honom, ett sånt här:

  • Snorkfröken77

    Om någon har tid skulle jag vilja ha lite smakråd, har spanat på den här väskan förut (otippat va?) och nu är den på rea och jättebillig! Så jag funderar på att slå till men vet inte i vilken färg. Svart är ju klassiskt, den orangea är för läcker tycker jag, tänker till sommaren, den grå är mer elegant. Någon som har någon åsikt?
    http://www.ri2kshop.com/productdetails.aspx?prdID=275
    http://www.ri2kshop.com/productdetails.aspx?prdID=276
    http://www.ri2kshop.com/productdetails.aspx?prdID=277

  • Snorkfröken77

    Lappis, vilket plats har ni nu?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!