Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nu ska jag leka med maken online, puss på er!

  • Snorkfröken77

    Stort grattis till Izzie och Hattis! Gud vad roligt, nu håller vi alla tummar och tår

    En snabb fråga, är det någon annan än jag som upplevt att de liksom får en "stöt" i magen när man böjer sig fram ibland eller sitter ner och trycker ihop magen? Fick det några gånger med S men det var bara lätta "stötar" det liksom blir som en stöt och man känner genast att man måste räta på sig. Nyss satt jag brevid maken på sängen och han hade laptopen iknät och jag fick en så kraftigt "stöt" att jag höll på att sparka ner laptopen. Så otroligt obehagligt, var helt övertygad om att jag fått hörnet på datorn i magen, men så var det inte. Kan det vara några nerver som får spatt?

    Mätte magen imorse och fick lite småpanik, 110 cm redan på bredaste stället Tyst shit, var ska det sluta?!

    Var på 40-års fest igår ute på krogen och råkade ut för charmigaste kusinfrun igen (ni vet hon med Shit happens) hon var bra i gasen och när jag ska resa mi och gå på toa så frågar hon om jag kör, jag svarar ja. Då vräker hon ur sig högt och tyligt: Ja men nu ser jag ju! Du är ju gravid igen vad roligt! Varpå jag svarar Nej! och blänger på henne. Då säger hon: Nä, nä, jag bara skoja...Sen pep hon iväg och jag såg inte henne resten av kvällen. 40-åringen bad så hemskt mycket om ursäkt när jag skulle gå hem, men det är ju knappast hennes fel att hennes brorsa gift sig med den mest otaktiska människan på jorden. Idag ringde en annan kompis som var med och ville kolla hur jag mådde, hon var så upprörd över beteendet. Hon hade sagt till kusinfrun i bilen hem att så där säger man inte! Varpå kusinfru hade svarat, ja, jag gjorde väl bort mig lite. Nej svarade min kmpis, du har gjort bort dig mycket!  I vilket fall som helst kör hon samma taktik denna gång och har inte hört av sig utan låtsas som att regnar. Vad är det man brukar säga: Släkten är värst?!

  • Snorkfröken77

    Grattis till ny syn på världen Blomman!

  • Snorkfröken77

    Blomman - Vete sjutton om det skulle funka på den kvinnan....men jag skulle njuta lite faktiskt

  • Snorkfröken77

    Vickan - Samma här, har lärt mig massor och tänker mig för både en och två gånger innan jag ens säger något om gravididet eller barn. Mumsigt med plättar och skagen röra Här har det klämts Sveriges nya nationalrätt - tacos, det var gott för det var ett tag sen sist.

  • Snorkfröken77

    smint - Håller tummarna för att det bara är  vanligt bubbel i magen och att krkäkbacillerna/viruset håller sig borta!!!

  • Snorkfröken77

    Hej Nenne! *vinkar* Trist med feber, skönt att du fick åka lite iaf.

    Klockis - Jag rekommenderar starkt en formatering av hårddisken för din egen skull! Annars kommer du må för j-t varje gång du hittar något nytt (och det kommer du). Kom ihåg att säkerhetskopiera det du vill ha kvar först bara och kontrollera att du har OS:et tillgängligt, helst på skiva.

    Muggles - Glömde skriva förut, vad stark du var som orkade titta på UL! Jag tittar aldrig på skärmen förrän de säger att de ser hjärtat och att den lever. Jag tror inte jag skulle må bättre för att jag inte sett den om den skulle vara död, men jag pallar bara inte, för mycket minnen med S. Många tror säkert att det värsta med det som hände oss var att få föda ut sitt döda barn, visst det var inte roligt, men UL:et och att få beskedet, det var det allra värsta. De går på repeat i mitt huvud, vet precis vad alla sa och gjorde, tonfall, allt.
    Jag är iaf otroligt glad att allt gick bra med Ada och Beda, jag hade uppdatering för maken hela tiden ni var inne. 
    Kram!!!

    Snigel - Jag tycker ni ska flytta hit  

  • Snorkfröken77

    Först: Muggles - GRATTIS!!!! Herregud om man ska se ut som damerna här inne när man fyller 40, då längtar jag!

    Hattis - Lite brunt behöver ju inte betyda något *peppar* Kom gärna in och berätta hur det går, vi tänker på dig!

    kängu - Jag skulle inte vara så säker om jag var du Jag har sett flera barn nu som döps till just det namnet och blivit förvånad eftersom man tycker det är så ovanligt. Men det lär nog aldrig nå topp 10.

    För oss har det varit självklart med tre namn, ett från makens släkt, ett från min och ett som vi valt som är "nytt". Det roliga är att både jag och maken har namnen i fel ordning, alltså jag heter aaa, bbb, Snorkfröken. Och på en del papper och på sjukhus tror de att jag heter aaa. Sen gjorde vi likadant med S när vi anmälde S till skatteverket, hur dum får man bli?  Nu kommer hon ju aldrig behöva lida för det men iaf.

    Varken S eller vårt framtida pojknamn finns med på topp 100, inte för att det spelar någon roll, men jag som är uppvuxen med att heta samma förnamn och efternamn som en annan tjej i klassen känner nog att det var viktigt att det inte var ett för vanligt namn.

    Apropå shampoo så kör jag bara med Paul Mitchell, jag har oxå problem med kliande hårbotten och mitt favoritshampoo heter Awapuhi.  Alla mina hårprodukter köper jag härifrån http://www.lookfantastic.com/
    Mycket billigare än svenska siter....

    Vad var det mer, jo, är det någon där ute som sett en spjälsäng med hjul på någonstans? (den här gången ska vi inte köpa någon förrän vi verkligen sett att vi får med oss någon hem, men bra att veta VAR man kan få tag på en)

  • Snorkfröken77

    Lappis - Vad underbart med plats 47!!!! Nu händer det grejer!!!!

    Apropå namn som rimmar har en kompis syster döpt sin dotter till Britta, det tycker jag är på gränsen till taskigt...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!