• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • MSW

    Piggelin: hoppas att bebben kommer snart OCH att ni slipper magsjukan!!


  • passionsblomman

     


    MSW skrev 2010-11-11 17:51:08 följande:
    Pb: vad tror du om 4 dec? Tror du att du kommer med?

    Åh, just det! Alltså, detta trådlunchande har i min värld hamnat ganska i skymundan mitt i mitt IVF:ande. Jag har inte riktigt orkat känna efter vad jag vill. inte vet vi (som jävla vanligt) hur sambon jobbar heller, så jag har knappt koll på vilka det är som ska med? Har du ngn lista på hur många det är hittills? Har ni bokat bord? Och var?

    Ursäkta mitt selektiva minne....

  • MSW

    Inte så konstigt att du inte har hunnit fundera på det! Jag har en lista, men inte här.. Tror vi är sju stycken, men tror inte att det är bord bokat.. Det lutar åt att det blir soppbuffe på ett ställe som heter tre liljor!


  • Lapinette

    pb - du tog mitt födelseår också !

    Piggelin - jag hoppas, hoppas ni klarar er!

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-11-11 18:44:27 följande:
    pb - du tog mitt födelseår också !Piggelin - jag hoppas, hoppas ni klarar er!

    Haha, och du tog just min lillasysters...

    Idag ringde Postkodlotteriet....

    ...grattis du har vunnit!

    -300 kr, jättekul va?! Så nu tänkte jag lägga till en ytterligare tillsvidarelott så du får större chanser nu i decemer när vi...

    Men HERREGUD! STÖR mig inte på telefon för 300 spänn! Ring när jag vunnit på granyran 2 miljoner eller så, och INTE när ni vil sälja fler lotter!!!!

    Skrek jag inte, men tänkte.
    "Nej tack jag är arbetslös och fattig, adjö" sa jag istället.

  • Parnassia

    Kastar mig in lite. Har precis läst ikapp lite och ser att trådträffen är på tapeten.


    Jag sa ju att jag skulle boka, men det har jag inte gjort än.


    Jag tycker också att det lutar åt Tre Liljor och soppbuffén.


    www.treliljor.se/sv/Restaurang/Helgerbjudande...


     


    Och följande har jag på min lista:


    MSW, Parnassia, Izzie, Tinga, Fru E, MrsB, Kängu,


    Ev Mugglan och Oupsie


     

  • Parnassia

    Klockarbol - vilket helveteshål du ramlat ner i. Alla sympatier och allt stöd från mig. Kram!


    Piggelin - hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas att ni klarar er ifrån magsjukan. Det var en stor skräck för mig också. Samma dag som Lilla kom var maken kass i magen, så kass att vi ett tag inte trodde att han skulle kunna följa med mig in. Men vi klarade oss. Har du fått sova nåt vettigt nu annars?


     


    Ang sömn. Lilla sov bättre inatt och har idag inte bajsat lika förtvivlat heller så jag ser en ljusning i mörkret. Idag är jag gräsänka och tänker nog gå och lägga mig så snart jag kan för att försöka sova ikapp lite. Maken har dessutom nåt hemligt hyss på g  i helgen. Spännande. Jag har fått veta så mycket att vi ska åka bil, barnen ska med och vi ska sova borta natten till söndag.


    Muggles - min mage blev stor fort med Lilla, jag fick byta byxor redan i v 7-8 ca (delvis pga att jag mådde illa och inget fick sitta åt). Den växte superfort i början men "lugnade" sig mot slutet så när BF kom var jag ungefär lika stor som med Stora.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!