• Tinga

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Och så Snartis - din väninnas son; väger han alltså 11-12 kg vid 5 års ålder? Är inte säker på att jag fattade helt rätt där.

  • Tinga

    Låter som en toppenfödelsedag! Och vilken god mat! Det var dig väl unt.

    Här är det också förkylt; vi har snörvlat och snorat alla fyra den gångna veckan, men nu verkar det ha eskalerat för Puff. Ikväll hade han 39.7 3 h bara 3 h efter att han fått alvedon. Lyckas vi inte få ner tempen imorgon blir det till att inhandla Ipren också, så att vi kan kombinera. Men bättre med sjuka nu än om en vecka, eftersom vi ska åka på semester då.

  • Tinga

    Vad gäller vikten är det ju särskilt de sista månaderna som det har tagit sig ordentligt för Piff & Puff, innan dess har de ju egentligen bara ökat ordentligt i vikt under tiden vi var på neo. Men vi hoppas att nya tider stundar nu och att en ny trend har startat. Jag försöker iallafall vara stolt över vad maken och jag har åstadkommit, för utan allt vårt arbete hade inte Piff & Puff varit där de är idag. Man får lov att vara lite stolt över sig själv, va, utan att betraktas som självgod?

  • Tinga
    Oupsie skrev 2011-01-28 23:22:39 följande:
    Hej Tinga och Sweet,

    Vi är sams nu, det var nog mest nervositeten som talade.

    Tinga, kan du inboxa mig ditt nummer? En del nummer försvann när jag bytte mobil och ditt var ett av dem.
    Vad skönt att ni redan är sams. Jag har inboxat dig mitt nummer nu. Hoppas att du kan sova ordentligt i natt, så att batterierna är ordentligt laddade imorgon.
  • Tinga

    Oupsie - kanske lika bra att det inte blev idag då, om du nu inte mår riktigt bra, men jag förstår att det känns lite som ett antiklimax också.

    Jag har ytterligare en sängfråga; är det någon som vet om det finns plastad frotté för 90x200-sängar att köpa någonstans? Med två storkräkare i familjen hade det känts bra att kunna plasta hela sängen. I nödfall får vi väl köpa mindre på IKEA, så får jag sy ihop den.

    Muggles - en fråga till dig; ni köpte ju ny ledstång till er trappa för ett tag sen - var hittar man det? Vi ska renovera "trapphuset" och allrummet där uppe om några veckor, och tänkte att vi skulle byta ut ledstången då, men jag har ingen aning om var man hittar det. Finns det kanske på vanliga byggvaruhus?

    Ore - du kanske också har koll på ledstänger, förresten?

    Puff var i princip feberfri idag på morgonen, så nu är det full fart som vanligt här.

  • Tinga

    Tack för alla plasttips! Tråden är bara bäst när det gäller sån't. Jysk finns här i stan, så jag ska handla den vanliga plastade frottén där bara för att få tag i något snabbt och så kolla upp flanell sen. Den som Klockis länkade till var ju förhållandevis ganska mycket dyrare än det Jysk har, men det kanske är värt den skillnaden?

    Oms - det låter verkligen som att du haft en fantastisk semester. Hoppas att du känner dig utvilad och pigg nu, trots alla nattklubbsbesök.

  • Tinga
    passionsblomman skrev 2011-01-29 22:46:51 följande:
    Tinga, jag skulle kunna ha en lååång utläggning om de monumentalt stora skillnaderna i "stolt" och "självgod". Men jag torr du vet alldels utomordentligt vl själv att de orden inte är samma sak, så det kan vara. Istället säger jag bara: Var STOLT för bövelen kvinna, för satan i gatan vad ni har kämpat med det här! Piff & Puff kommer aldrig så länge de lever att kunna tacka er nog.
    Du kommer att kunna hänvisa ALLT i framtiden till "Jag må kanske icke fött er med smärta, åtminstone är det en baggis i sammanhanget, men jag har torkat, lirkat och trugat utöver att vaka, oroa mig och hoppas för era liv så ni har EN DEL att återgälda" och så ger du dem toaborste, skurtrasor och smutstvätt och pekar, medan du själv sitter i finfåtöljen, lojt tillbakalutad med ett glas vin. Så det så.
  • Tinga

    Oupsie - nähä, ingen bebis idag heller. Om de fortsätter att neka dig att komma in, kanske den naturliga processen hinner före och då kan de ju knappast neka dig att komma. Skrattar bäst som skrattar sist isåfall. Du har inga känningar eller tecken på att något är på gång? Kram!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!