• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snartis: angående maxvikt på ståbrädor så varierar det kanske mellan märken? Vi har en: http://www.babyland.se/stabrada-buggy-board-maxi-svart_x_CA551800.aspx där står det 20kg som maxvikt men L vägde senast hon åkte "bara" 18 kg men  tyngde ner för mycket för att man skulle kunna köra på ett bra sätt. Hon är dessutom för stor för att åka nu tycker jag så hon får gå - men hon fyller ju snart 5.

    London: sammanfattningsvis; bra shopping, otroligt god kamratsämja, god mat och superbra hotell (det senare med mina Londonmått mätt)! 

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2011-09-05 11:23:33 följande:
    Hann ni prova tutt-tazzelarna?
    Kanske, kanske inte ...
  • fru AM

    Lappis: stackars dig med sjuka pappa i Japan och så själv vara förkyld KRAM!

  • fru AM

    Lappis: Det var rätt länge sedan jag var i London senast så det fanns en hel del nya affärer. Och så hade förut ganska trista områden blivit riktigt mysiga. Ett varuhus jag gärna skulle vilja titta närmare på var House of Fraser på Oxford street. Vi var bara på väskavdelningen (bottenvåningen). Vi åt god indisk avsmakningsmeny på Trishna: http://www.trishnalondon.com/
    Har en hel del tjusiga/roliga Londontips från en bekant som bott där länge, tips som vi inte utnyttjade denna gång. Men hojta gärna till nästa gång du ska dit så skickar jag den långa listan!

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2011-09-05 11:44:47 följande:
    Bo på mercure! Klä er med så lite kläder som möjligt på tunnelbanan! Skippa räkor med senap på (men ät gärna det övriga)!
    Mitt i prick! Bra sammanfattning! Möjligtvis: ha strumpor på er i skorna!
  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2011-09-05 11:44:47 följande:
    Klä er med så lite kläder som möjligt på tunnelbanan! 
    Det har de engelska tjerjena verkligen tagit fasta på ...
  • fru AM
    Gemma skrev 2011-09-05 11:54:53 följande:
    Lapinette: Jag fick tillbaka min röst idag, igår var den ju hel t borta... min dotter höll på och frågade: Var är den då? Var har du tappat den nånstans? Och sen plockade hon rosor för min röst som skulle locka tillbaka den, och det tycks ju ha hjälpt en smula. 
    Det var gulligt!

    Hej förresten - tror inte jag har hälsat (eller har jag det?). 
  • fru AM

    Lappis: du ska gurgla dig med Jodopax eller liknande! Det är det enda som hjälper mot halsont (förutom riktig medicin om det behövs). Hoppa iväg och köp!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!