• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snaily: den boken ska jag skaffa (även om jag redan är lågkolhydratsfrälst)!

  • fru AM

    snaily igen: berätta mer om babysimmet - vad gillade Yngla att bli doppad? Vad sa hon när hon kom upp? Hektor brukade bara skaka på sig lite och frusta ...
    Numera har han tyvärr fått vatenskräck och vägrar att bada ens i badkaret

  • fru AM
    start september skrev 2011-08-30 14:42:39 följande:
    Och nu ett annat ämne:

    Visst är vi väl många som har femårig bröllopsdag i år? Träbrollop - funderar på en present till maken. Idéer? Han är snickartokig men ett verktyg känns trist.
    Någon snygg träsak till hemmet? En bricka i teak? Eller en inspirerande bok om träsnide/snickeri?

    Angående present så gjorde jag och maken precis upp om att skippa presenter i år. Vi bjuder varann på en weekendresa senare i höst istället. Till Tulpanernas stad kanske (m tanke på att vi firar Blomsterbröllop) 
  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-08-30 16:09:47 följande:
    AM - den idén var ju strålande - Amsterdam!
    Exakt!
  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-08-30 16:52:40 följande:
    Men AM ... var upplägget att du ska bjuda på en weekend och så maken ska bjuda dig på en? Är bara lite nyfiken på konceptet.
    Njaä - så mycket barnvakt kan vi nog inte få ... Det får bli en resa som vi bjuder varandra på ... Dvs delar på notan (som vanligt)
  • fru AM

    Tack Lappis - ska kolla igenom hotelltipsen senare när bokning börjar bli aktuellt!

    Snartis: efter snittet: Jag åt värktabletter en knapp vecka tror jag (slutade kanske lite tidigare eftersom jag tyckte det var bättre att känna kroppens begränsningar i vissa rörelser än att döva med smärtstillande). JAg minns inte exakt hur lång tid det tog innan jag var återställd i kroppen - men när Hektor var exakt två månader minns jag att jag packade ur en fullastad jättebil helt själv (då vi kommit fram till vårt hyrda hus i Skärgården). Så max två månader ...

  • fru AM

    Tillbaks vid datorn och vad ser jag!!!? Grattis Nenne!!! Tjoho vad roligt för er  hela familjen! Låter som Baby NN är tillverkad ungefär samma period som Hektor en gång blev till. BF slutet av april/början av maj kanske?

    Vi bär dig runt i gullstol i helgen om det behövs! Och vi dricker gärna din skumpa! KRAAAAAMMMMMMMMMMMMM! 

  • fru AM

    Nenne: en helt världslig fråga: vet du något sätt att få in en logga (med text gjord till banor) som är skapad i Illustrator till ett Indesigndokumnet och fortfarande kunna skala loggan så att texten inte blir hackig?

    Pixel var väl gulligt som arbetsnamn! 

  • fru AM

    Det kanske även är någon annan som vet detta mer Illustrator/Indesign?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!