• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Mugglan: Ägg är annars bra för lchf-diterare. Vill man ändå äta kolhydrater - men bra "långsamma" sådanankan man äta bönor/linser.

    Denna lista kan man snabbkolla i: http://www.lchf.se/Mat/Kolhydratlista.aspx

    När jag körde strikt så åt jag bara saker som hade max 5%kolhydratinnehåll.

     

  • fru AM

    BS: jag är ivrigt påhejad av min übersociale man till dessa menyer (och middagar) - vi triggar liksom varandra ... Jag fördelade arbetet denna gång så att jag listade ut förrätt och efterrätt och maken fick komma på vilken varmrätt han ville göra. Efterrätten förberedde jag ett par dagar innan (glassen) och på morgonen (chokladpottorna) och just efterrätterna var mycket enkla att fixa! Det är klart det är ett litet pyssel att få ihop men jag är ju givetvis hjälpt av att jag jobbar hemma så ibland händer det att jag tar "fikapaus" och förbereder något i matväg i en halvtimma mitt på dagen.

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-08-29 16:09:30 följande:
    AM, det är alltså en social make med kompetens i köket jag saknar, jag visste att det var nåt! Tror inte att han tagit initiativet till att bjuda hem folk en enda gång sedan vi träffades 2003!!! Plus att det hade hjälpt att jobba hemifrån då. Nu mot dagis.
    BS:

    KRAM! 
  • fru AM
    Hattis skrev 2011-08-29 22:47:06 följande:
    Ååå vad jag är impad över din och makens meny AM! Har testat att göra banoffee pie och annat med kokt kondenserad sötad mjölk (dumlekoleinkrom) men jag har tyckt att det har blivit för sött. Med havssalt och banan och kallt så måste det bli mycket bättre! *lägger på minnet*
    Och citron! Glöm inte citronen! .-)
  • fru AM

    Och hittar man inte Superfit på Crispin så finns det märket, vissa modeller, på Kiddies.

    Livia tilltvingade sig Kavatskor när vi senast skulle köpa springskor ... för att hon tyckte de var snyggast jämfört med de andra (rosa och silver och vad det var). Misstag! Hon har smala fötter och har svårt att spänna åt skorna så mycket som behövs för att de inte ska hota att falla av. sista gången hon får välja skor utifrån utseende!

  • fru AM

    Hektor satt i sin vagn i skuggan mest hela Thailandsresan (7,5 månad), eller på en solbädd i skuggan under ett parasoll - alternativt badade med lånad dräkt och egen solkeps. Jag smorde in hans ben ordentligt eftersom det väl var de som mest stack ut under sufletten. 

    Smint: om du googlar solskyddskläder rea så finns det en del att botanisera bland. 

  • fru AM

    Smint: om jag var du skulle jag försöka köpa en NY soltröja i storlek för T - efterom H väl ska ärva den (bra om solkläder inte har för många ägare tänker jag, m tanke på att de blir ganska hårt slitna)? Lycka till! Härliga besvär med solkläder! Vart tog sommaren vägen - det är höstkallt i luften!

  • fru AM

    Detta märke har jag köpt på Apoteket tidigare till mina barn: http://www.zunblock.se

    Kolla på "Baby" - där finns det en hel dräkt till H om ni vill ha en sådan. Går säkert fint att sälja vidare på Tradera/Blocket sedan om man vill.

  • fru AM

    Tips ang skogstokig solklädesbärare. försök hitta en som är tunn i tyget - mycket behagligare att ha på sig. Denna hade L: 
     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!