• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snaily, håller tummarna att restaurantbesöket ska funka! Känns som du/ni behöver lite sånt, lite medvind osv.

    Ahhh, känns nästan som VÅR idag!

    Slut m pekfingervalsen, nu ska jag stoppa lilleman i vagnen o hämta A.

  • Piggelin1
    BrudSommar2006 skrev 2011-02-03 14:19:49 följande:
    Motionera som vanligt folk - typ springa en mil - oooooohhhhhhh, aaaaahhhh ae. Hrm.

    Nu måste Astrid vakna snart för annars hinner vi inte till Iris gympa, nu har hon dessutom sovit både före och efter lunch, vilken jäkla tröttmössa.

    Tack för äpplen!
    BS, du är underbar, som vanligt

    AM - skön förkortning för din diet

    Mugglan, fina tapeter! Den från Engelska Tapetmagasinet har våra kompisar spom bor här nedanför backen (också i grått) - den är fin på väggen kan jag iintyga!

    Aha, så det var din kollegas kompisar, Mugglan. Jag nämnde det för henne för ett par veckor sen, men mindes inte namnet på din kollega, & hon var lite tveksam, så jag tänkte att det nog var ett annat hus på gatan.
  • Piggelin1
    Lapinette skrev 2011-02-03 14:40:02 följande:
    mugglan - ja både Telis och en annan kompis hamnade hos "min" gynekolog när de var i IVF-svängen. Fast på tal om att världen är liten så tycker jag att sammanträffandet med att Piggelins ex är min fd jobbarkompis verkligen är heeeeelt ooootroligt!!
    Ja, det är verkligen heeeelt otrooooligt att du jobbat med mitt ex!!
    Skulle svarat på ditt senaste mess på FB om det, har bara inte kommit till skott
  • Piggelin1
    Lapinette skrev 2011-02-03 15:30:54 följande:
    Gällande motion så ska man ju göra det man tycker är skoj. Jag tror det finns något för alla.

    Här var jag i söndags
    ">

    " target="_blank">

     Ett lyckorus som går genom kroppen bara av att se alla svettiga, glada människor.
    Lappis - en kollega var där i helgen med - hon var helt lyrisk såg jag på FB
  • Piggelin1

    Haha, Lappis, jag fick tvärtom en känsla av att det KUNDE vara det, dels för att jag visste att du jobbat i den branschen med, dels att hans namn är rätt ovanligt (iaf på folk i vår ålder) plus att jag tycker att det där med "liten värld" är ngt som jag råkar ut för ständigt & jämnt

  • Piggelin1

    Lappis - jag letade upp boken & slängde ett öga. Den sydafrikanska versionen var snäppet vassare minns jag nu att jag tyckte, men vi hade ändå nytta av den tycker jag.
    Vinmakarna är ju desamma & det är alltid kul att läsa på lite om dem & se vilka som man vill besöka, tycker jag. Fanns även hotelltips i den, förutom restauranter & vingårdar.
    Hade du bott här i krokarna så skulle du fått låna den, när är det ni åker? Har ingen Sthlmstrippp inbokad i brådrasket, men ngngång under våren borde det bli ngn sväng tycker jag!

  • Piggelin1

    Gomorron!
    Äntlligen ikapp sent igår, men då fanns det ingen ork att skriva...

    Hattis - vilka härliga nyheter att allt var OK på UL i förra veckan & att "det" ( var det Kepsen?) lever & har hälsan! Underbar make som kom hem med rosor & semlor!

    Oupsie & smint, har ju sagt det på FB, men säger det igen - stort grattis till er båda! Superfina namn på båda barnen!

    Ouspie, jag skulle nog vänta minst denna veckan med innan jag shoppade loss amningsbh'ar. Jag körde enbart med apotekets elastiska i början med Amanda (finns både svart & vita), nu med lilleman körde jag med det de första dagarna & nu på nätterna. De är inte snygga, men jädrigt sköna. Köpte en svart & en vit på Ullared när jag var där nu i oktober, som jag använder jämt nu -  så där chansade jag lite, men antog att boobsen skulle vara liknande size som med Amanda plus att de bara kostade en hundralapp styck. Har kvar två från LIndex som jag hade med Amanda, men har inte använt dem alls denna gång, än så länge.  Välkommen hem förresten!!

    Koko, såg att du googlat på domningarna & slutat läsa när du hamnade på MS. Vill absolut inte måla fan på väggen, men gå inte för länge med detta, utan att kolla upp, bara för säkerjets skull. MIn närmaste kollegas dotter (runt 25-28 år) diagnosticerades för MS för några månader sen. Nu är det säkert inte detta för dig, men kolla upp konstigheter ska man alltid göra. (mamma Piggelin har talat)

    Nenne - log igenkännande när du skrev att du bra ger ett bröst åt gången, men att Pricken ändå är en tungviktare - det är samma här. Ngn enstaka gång ibland blir det båda, men oftast bara ena. På torsdag ska lilleman få sin första vaccination, blir spännande att se vad han väger då! Drygt 7 pannor gissar jag.

    Nenne igen - låter fint med en tallrikshylla på Prickens rum, jag hade samma idé för ngt år sen & letade runt på Blocket, men nu har vi så himla mkt böcker, så jag är jätteglad över stringhyllan vi hittade på Loppis i höstas. Svarta "stringsidor" & sen har mannen målat om de tre hyllplanen, ett knallgult, ett dito rött & grönt. Fin färgklick i hennes rum.

    Amanda leker faktist en hel del på sitt rum (på övervåningen) & har gjort ett bra tag, pillar med träjärnvägen, dukar upp till fika med sitt porslin vid sitt lilla bord, bläddrar i böcker, grejar med sina bilar, dockor, byter kläder (typ stup i kvarten) etc. Sen är hon självklart härnere mkt också. är inne i en bygga-koja-period just nu. Helst i köket, precis när man lagar mat... Trappan har hon gått i sen hon var två - hon är van från dagmamman med, som också har trappa & där är lekrummet på övervåningen. Så det är säkert en vanesak därfrån med att leka på övervåningen.

    Nähäpp, dags att slänga ett öga i tidningen, ska försöka hinna det innan lilleman vaknar igen. Han har börjat sova längre pass på nätterna nu, men dagtid verkar han istället kommit in i en period med kortare sovpass.

    Hoppas alla haft en bra helg! Knappt tre veckor kvar nu...

  • Piggelin1

    Oupsie, de jag köpte på Ullared var alltså inte apotekets elastiska utan amningsbh:ar jag hittade där - lät lite luddigt där..

    Lappis - vad kul att ni gillade lasagnen! Jag gillar verkligen den jag med! Tar gärna receptet på päronpajen!

    Tre veckor kvar tills jag är en ärbar kvinna alltså - lät också luddigt...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!