• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Heeeej Kängu!! vi måste ses snart! Alldeles för länge sen nu! Ngn lördag snart kanske, nu när du jobbar?

  • Piggelin1

    Vi har verkligen världens bästa dagmamma! Vi har ju inte utnyttjat alla dgr/15h nu senaste veckorna. Imorgon fm har vi garantibesiktning av huset & när jag hämtade Amanda idag på em, så frågade jag om Amanda möjligen kunde vara hos henne även imorgon (vi kör mån, ons & tors i vanliga fall) - inga problem alls! Så gött att det finns flexibilitet i "systemet" ...och förutom besiktningen, så får jag ytterligare några välförtjänta timmar med bara lilleman imorgon. Lyx!

  • Piggelin1

    Blöjbyte o dags för Halv åtta hos mig - denna vecka i mina gamla pluggtrakter (några av studieåren)

  • Piggelin1

    Gomorron!

    Sorry Mugglan att jag snuvade dig på konfekten Men senare så blir det ju parrrrrty istället har vi tänkt! Då måste ni komma! Ada & Beda är självklart välkomna med (fast storasyster får gärna stanna hemma...!)

    Liten - när du skriver om MIndre & klänningar, så känner jag igen Amanda på pricken. Amanda avskyr grejor i håret (snoddar, diadem, spännen) & kjol/klänning har hon knappt velat ha heller senaste året. Men nu bara precis senaste tiden har hon svängt lite, så det finns hopp här med (för hennes mor som gillar klänningar...!)

    Amanda är för söt förresten - igår sa hon flera ggr "Mamma, kan vi inte ha ett till sånt fint kalas??!" ...och syftade på förra helgen.

    Liten igen, på tal om det där med skrikande bebisar & föräldrar i annorlunda kläder. När vi plockade upp Amanda hos brorsan på väg till Gunnebo i lördags, så satt ju jag i bilen, färdigsminkad, uppklädd & med håret uppsatt. Amandas reaktion var: ANDÄKTIG Hon bara tittade med stora ögon & log stort & fascinerat. Hihi!

    På tal om bröllop, så har vi fått en inbjudan hittills & jag gissar att det blir den enda i år. Eller egentligen bestod inbjudan av två delar - en till en borgerlig vigsel i mellansverige & en till ett kyrkobröllop i Mexico. Skippar Mexico (om vi inte haft barn hade vi garanterat åkt), men ska på vigseln här i Sverige. Mysigt!

  • Piggelin1
    porchez skrev 2011-03-03 22:02:21 följande:
    Piggelin - vilket dag ni haft, helt strålande! Grattis igen! och väldigt fint efternamn, en ungdomskärlek till mig har det efternamnet och jag har sagt att ska jag byta efternamn (som jag i vanliga fall vägrar) så ska det vara till just det!
    Vad roligt att du tycker om mitt nya efternamn Tycker det är himla fint jag med! För första gången så har jag inte längre superlångt förnamn & superlångt efternamn! Gött! Fast jag har redan konstaterat att nu är jag inte ensam om mitt namn längre. Mitt förnamn i kombo med gamla efternamnet har jag varit tämligen ensam om, men nu tror jag att det finns ngn mer än jag. Fast jag kan nog leva med det tror jag
  • Piggelin1

    BS, attans att du inte tål morfin - minns fortfarande vilket gott  "rus" jag hade några veckor ism att jag opererade bort den stora cystan på min äggstock för fem år sen drygt...

    Det var ngt mer jag skulle kommentera, men har glömt. Måste nog väcka lilleman & amma honom nu, om 20 minuter är det tvåårsbesiktning av vårt hus.

    Tjing!

  • Piggelin1
    _koko_ skrev 2011-03-04 11:40:33 följande:
    Däremot förlägger jag min mobil KONSTANT.
    Koko - se det positivt - mobilen kan man ringa till & kolla vart den är, det är värre med nycklar & plånbok, som jag jämnt lyckas lägga på en massa konstiga ställen. Varenda gång önskar jag att jag skulle kunna ringa till dem, som med mobilen

    BS - underbar tekniknörd till make du har Jag trodde min make (!) spelade i toppligan, men han är helt klart besegrad av din!
    Vi har en enda fjärrkontroll till allt som har med tv, mediacenter, dvd, mm att göra - den är grym! Hårddisken med alla filmer står på ett helt annat ställe i huset - funkar kanon.
    www.logitech.com/remotes&strf=Paid_Search&WT.srch=1&gclid=CJu4ldbhtKcCFQu_zAodzmeL_w&geo=SE
     
    Ngt som däremot försvinner med jämna mellanrum är fjärrarna till våra smålampor (i fönster etc). Senast hittade vi en av dem i Amandas rum i en liten väska... De önskar jag också att jag kunde ringa till...
  • Piggelin1

    Lappis, spännande med nytt jobb på G förresten!  Har inte riktigt hängt med på vad/hur etc, men kul att det rör på sig!

  • Piggelin1

    Mopedvin - nu mindes jag när jag var på Gynakuten för några år sen, läkaren som skulle undersöka mig var skitsnygg & några år yngre än mig Kändes liiiite udda/obekvämt...
    Men det är klart - de äldra manliga gynekologer jag träffat genom åren, de måste ju också varit unga en gång i tiden... Men ändå liksom!

  • Piggelin1

    Mopedvin, här blir det inget superavancerat - västerbottensostpaj med romröra & sallad till. Kanske ngn havskräfta till med. Dessförinnan en bit foccacia som jag nyss plockat ur frysen & till det några inläggningar (bla grillad aubergine & inlagda fyllda pepparfrukter) som vi fick av makens kreativa & pyssliga halvsyster i present förra helgen. Ngt gott vin ska vi nog kunna rota fram ur förrådet.

    Vilket påminner mig om att jag ska till bolaget & shoppa champagne. Min kollega som sydde både min & Amandas klänningar, hennes arvode är  "en flaska vin per klänning"
    Så isf får det allt bli dyrt vin, typ champagne! Funderar på Louis Roederer, vill minnas att den är riktigt bra.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!