• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Goa goa Snorkis - världens alla kramar till dig Det går inte att föreställa sig hur du känner det, men jag lider verkligen med dig, måste vara vidrigt.
    Kan inte bara de sista sju-åtta (?) veckorna gå fort-fort-fort för dig. Inte för att det tar bort saknaden & sorgen efter S, men att ni äntligen ska få träffa S lillasyster, som kommer att lysa upp er tillvaro.
    Kram igen Hjärta

  • Piggelin1

    Snaily, trist med eksem, här har både lilleman & Amanda det med, fast lilleman tyvärr mer än storasyster. Makens & mina dåliga gener.
    Ang vikt så är ju lilleman välvuxen, men Amanda var klart mindre i motsvarande ålder, menjag minns tyvärr inte hennes längd/vikt när hon i motsvarande ålder, för visst blir Yngal 5 mån den 12:e? Då blir lilleman nämligen ett halvår & jag har för mg att det skiljer precis en månad på dem.  Sorry att jag inte är till ngn hjälp...

  • Piggelin1

    Sicken fart det var här då

    Porchez - vi spelar i samma liga - halländskan kom typ sist Kanske därför det dröjde så länge innan jag träffade mannen med stort M i mitt liv?!!  ...och då hann desssutom halländskan slipats av efter alla år i förskingringen (typ 15 år...).

    Tycker också värmländska låter bonnigt, när jag flyttade till Karlstad -91 så fattade jag ju inte ens vad en del sa
    Norrländska är jag definitivt svag för, jag med - ett gammalt ex kom från Jämtland & hans dialekt var helt klart en av sakerna jag föll för

    Mugglan - gott att läsa att du verkar vara vid hyfsat gott mod! Sitter här & klurar på vem av våra fd jobbarokmpisar du hälsade på, men jag går faktist bet. Eller är det möjligen hon som nyss fick sitt första barn, typ samtidigt som vår lilleman föddes?

    Kram till FruE!

    Skulle hälsat på en mammaledig kompis & hennes två barn idag, men Amanda kräktes tre ggr natten till idag, så det blev inget med det Fast nu är hon vid gott mod, så förhoppningsvis är det ngt snabbt övergående & jag håller tummarna att ingen av oss andra drabbas. Mannen jobbar hemifrån idag - han misstänkte att ingen av hans kollegor ville vara i närheten av honom idag med tanke på magsjuk dotter... Trevligt med lite sällskap hemma.

  • Piggelin1

    Hon är definitivt vid gott mod, just nu hoppar hon i sin nya studsmatta Mannen skulle ut & hämta ngt i förrådet & hon följde med, men vips hade hon klättrat upp i studsmattan...

  • Piggelin1

    Ja just det, gotländska är ju fint, hade glömt den dialekten!

    Izzie förresten - se till att ta tag i detta med uppladdningen inför nästa förlossning snart! Jag bröt ju ihop totalt (helt oväntat för mig själv faktist - jag hade inställningen "jag kan nog behöva lite peptalk" när jag först tog upp det)  hos BM förra sommaren & den hjälpen jag fick sen var kanon inför förlossningen. Sen kommer jag aldrig ngnsin att tillhöra den skaran som tycker det är häftigt att föda barn, men jag tog mig igenom det & gjorde så gott jag kunde utifrån mina/min kropps förutsättningar & det kändes good enough för mig liksom (& jag är jädrigt glad att jag nu gjort mitt på förlossningsfronten )

    Cicci - du är inte snuvad på ngt - var istället glad att de gick så fort båda två, så att du aldrig hann bli sådär trött & sliten

  • Piggelin1

    Har jag missat ngn sida/ngt inlägg här, vilken artikel är det ni pratar om?

  • Piggelin1

    Men SHIT vad spooky!
    Här sitter jag & skriver att jag gillar norrländska & nämner exet som var från norrland - & nu alldeles precis när jag kollade FB, så var det en vänförfrågan från precis denne kille   Har inte hört av honom på åtskilliga år (Mugglan du vet vem det är...).

    Vänner - vad trevligt att du gillar halländska! Själv tycker jag det låter URBONNIGT, iaf de som pratar som "Stefan & Krister"- då gillar jag Halmstaddialekten betydligt mer.

  • Piggelin1

    Japp, Halmstad är Halland! Men Halmstaddialekten tycker iaf jag skiljer sig åt rätt mkt från tex Varberg & Falkenbergsdialekterna.
    Jämför Stefan & Krister med tex Thomas Pettersson, Per Gessle eller Peter Wahlbeck - skiljer en hel del i mina öron!

  • Piggelin1

    Men, om vi säger så här då - har du kollat på Ullared - Vänner?
    Jämför Morgan som jobbar där med Per Gessle

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!