• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tusen kramar till dig Snorkis

  • Piggelin1
    Ore skrev 2011-03-10 13:59:03 följande:
    Just här är jag väldigt nöjd med att fotografen gillade bilderna såpass, att de hamnar på hemsidan Även om jag inser att det kanske har mer att göra med att hon gillar kläderna han har, än hans relativa söthet gentemot andra barn. Fotografen (som har en son som är något yngre än lillkillen) frågade båda gångerna vart vi köpt kläderna
    Men Ore - varför skriver du så?! Han är ju supersöt & verkligen jättefina ögon, precis som Mugglan sa! Tror inte jag sett ngn bild på honom sen han var riktig spädis, så jag visste inte alls hur din pojke ser ut, men konstaterade nu att han ju är ursöt. Så bort med alla undanflykter om att fotografen gillade hans kläder -  därmed pasta (öh, basta)!!

    Regerade förresten på ateljénamnet - känner dottern till Anund himself Lärde känna henne när vi pluggade & träffades så sent som på ett bröllop häromåret, & hörs lite på mailen då & då. Fast han kanske är panschis sen länge, så att det inte är ngn Anund längre som har atlején? Har aldrig träffat honom alltså, men minns att kompisen berättat om att hennes pappa var fotograf & hade en ateljé! Världen är liten som vanligt!

    Frullan, jobbigt med din pappa
    Min pappa fick en stroke i somras, men slapp undan med blotta förskräckelsen, vilket vi är enormt tacksamma för, det kunde gått så otroligt mkt sämre än det gjorde. Superjobbigt när ens föräldrar börjar bli äldre & åker på det ena & andra.

    AM - läste ditt inlägg om skidåkningen tidigare i veckan - det kunde varit jag, så otroligt på pricken kul formulerat Skriver under på varenda ord
  • Piggelin1

    Var på barnmottagingen med lilleman idag & läkaren konstaterade att lilleman har astma
    Han fick andas in adrenalin i två omgångar & däremellan fick han flytande kortison. Har även hämtat ut det nu & han ska få det tre ggr per dag tills han är bättre. Fasen att mina sådana gener överförts till honom  
    Ska dit igen imorgon, läkaren ville kolla honom på nytt & se så att han mår bättre.
    BLÄÄÄÄÄÄÄ! Jaja, kunde varit värre, det finns ju mediciner, men sabla trist ändå.

    Okidoki, dags för en titt på Halv åtta hos mig.
    Tjing!

  • Piggelin1

    Jeeesus, vad mkt grejor det är att ta med när man ska iväg några dgr med två barn - den minstes grejor tar i särklass mest plats
    Men nu är jag snart klar & på G - första gången jag är borta flera dgr med barnen själv

    Tack för omtanken om lillemans astma. De kallar tydligen allt för astma numera, oavsett om det är förkylningsvarianten eller anna.
    Nenne - jag upptäckte det mer eller mindre själv - lilleman lät precis sådär pipig i andningen som jag själv har låtit i alla år när jag blir förkyld. Han hade det ritktigt joibbigt med andningen, stackaren. Var ju tillbaka igen i fredags & de konsterade att han var mt bättre, men inte helt, så han fick andas in adrenalin på nytt i 2 x 2 minuter. ...och så medicinerar vi hemma nu med flytande kortison.
    Kontentan är väl att vi ska hålla noggrann koll på honom framöver, om det kommer tillbaka ism nästa förkylning eller om han har bekymmer med andningen utan att vara förkyld.

    Okidoki, barnen påklädda, jag med & lilleman ammad - dags att packa bilen! Bra att vi har en V70 numera - den rymmer massor

    Kram på er!

    Ps. Mopedvin - ofta är det samma sak för mig - jag försöker hinna läsa någorlunda det som skrivs, men hinner inte skriva själv så mkt, speciellt inte nu med två barn varav en är modell plåster/high maintenance...
    ...och då känns det ibland dumt att bara hoppa in som gubbben (gumman) i lådan...

    Kram igen!

  • Piggelin1

    Oj, här loggar man in efter en massa dagar & läser sista sidan & förstår att BS är gravid?! Holy smoke!
    Förstår också att det inte alls är ngt som ni planerat & heller inte verkar vilja - skickar mängder med kramar inför ert beslut, oavsett vad det blir.

    Nu dags att hoppa i säng, får läsa ikapp en annan dag. Har iaf haft grymmedagar i Småland hos PB - lilleman, Amanda & jag jag har blivit sååå bortskämda & ompysslade av PB & hennes mysiga familj

  • Piggelin1
    Smint
    En bebis som kan somna i babysittern?! Byta?
    Smint - jag är också aspirant Somna i babysittern finns inte på kartan här, sitter där max ett par minuter. Samma sak gäller filt på golvet, några minuter, sen är det inget kul om lilleman inte har konstant ögonkontakt med tex mig.
    De skiljer sig verkligen åt, lilleman & Amanda.

    Men nu har vi introducerat stolen för några dgr sen & där verkar han trivas hyfsat väl - sååååå gött!!

    Hej alla förresten! Tiden räcker tyvärr inte till, till att vara här så mkt. Men tänker på er & försöker läsa i mobilen när jag ammar (vilket jag gör ständigt & jämnt just nu, måste vara ngn tillväxtperiod).
    Men just nu sover han iaf & det är rena lyxen att bara ha Amanda att ta hand om. Sitter faktist i dörren ut till terrassen i solen - måste ta vara på varje litet sådant ögonblick känns det som, de är så himla få, som jag hinner/har möjlighet till det.

    Izzie -härligt med bra KUB-resultat!

    Snorkis - åh, vad roligt med en lillasyster till S!
  • Piggelin1

    Nu ska vi fika härute, tycker Amanda - hej på er!

  • Piggelin1
    passionsblomman skrev 2011-03-25 14:30:27 följande:
    Hej Piggelin!
    Ja, det kan jag verkligen med eftertryck intyga! Lillebror vill INTE vara själv eller sitta så han inte ser. En rakt i ögonen. Men DÅ får man å andra sidan det gulligaste flinet ju, och tur är nog det. det är så små illbattingar överlever.
    Men ligga på filten, näää vad beige! Sitta med där alla andra är JAAAA!

    -Så lagom skrattretande för den som ska ha honom i famnen jämt, men ändå...
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Bra sammanfattning, PB Man får verkligen så alldeles fantatsiskt underbara leenden av lilleman,så att man bara smälter, men när man inte får släppa honom med blicken en sekund utan att han blir arg, då kan den tappraste bli aningen fruterad, minst sagt...
    Min make ( ) hävdar att han är lik mig - förstår inte alls vad han menar...
  • Piggelin1

    FruStrerad...

    Ajaj, PB - åkte du på sonens hosta & förkylning förresten? Har han varit tillbaka i skolan denna veckan?
    Osis med böter & prickar i besiktningsprotokollet 

    Håller annars på att packa här, vi ska iväg över helgen med tillsammans med lillemans fadder, som missade dopet / bröllopet pga halsfluss & 40graders feber. Mysigt med lite kompensation, det blev så himla snopet både för henne & oss att hon inte kunde komma - hon var ju enda väninnan som skulle varit med. Skulle assisterat under fm med lilleman när jag blev sminkad & fixad, men tack & lov kunde min 20-åriga brorsdotter hoppa in istället & det blev supermysigt att ha med henne med. Känns som om vi har en himla go relatipn, hon & jag. Hennes mamma (min svägerska) sa just ism bröllopet att vi är ganska lika -så det kan ju förklara saken lite med!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!