• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Godnattkramar till er allihopa Hjärta
    Tänker på er mkt även om jag innte hinner hänga här just nu...

  • Piggelin1

    PB - det löser sig, speciellt om jag/vi får sova i ett rum där katterna aldrig är. Vissa katter funkar, andra inte alls - har ingen riktig koll tyvärr. MInns faktist inte om jag kände av ngt i somras, möjligen lite, men hade det varit mkt, så hade jag kommit ihåg det tror jag. Är de dessutom mest ute, så ordnar det sig!

  • Piggelin1

    PB förresten, tack igen för tipset om Prinsgatans Blommor, ska bli sååå spännande att se vad de åstadkommer! Men proffsiga är de helt klart, det räckte med att kolla in deras hemsida för att inse det & sen när jag varit där två ggr nu, så har jag blivit ännu mer övertygad om att det är helrätt att anlita dem!

  • Piggelin1

    Mugglan, jag hittade niferexen häromdagen, som jag gick bet på när ni var här för ett tag sen, vill du fortfarande ha dem?

    Haha, fattar vem det är som maken din hjälper att flytta - när du skrev 100 flyttkartonger

    Snorkis, kul bild! Var det inte BS som pratade just om kvastskaft

    Snaily, oxå nyfiken på vart du ska flytta, får kolla FB.När går flyttlöasset? Är det mannen din som fått jobb söderöver? orry om du får upprepa dig, men jag har inte hunnit läsa ikapp (o har gett upp hoppet om att göra det).

    Nu ska jag kolla in länken om kn*llpastan!

  • Piggelin1

    Mopedvin, så du är gammal boråsare! Där jag vuxit upp, så kallar man boråsare för badjävlar  Hela stan "invaderas" ju sommartid... Fasr nu är det mer än 20 år sen jag flyttade därifrån, såg jag är lika mkt badjävel jag med, gissar jag

    Vilket grymmeväder det varit idag - vi körde korv m bröd på terrassen, sittandes på ett liggunderlag i solen. Mmmm!

  • Piggelin1
    Mopedvin skrev 2011-02-20 18:17:03 följande:
    Piggelin - kan nog gissas varifrån du kommer, börjar det månne på V? Vi hade stuga där när jag var liten och var där på sommaren, precis som alla andra Boråsare! Borås är helt tomt på somrarna, specielt på midsommar! Vad mysigt med korvgrillning på altanen förresten! Bra ide, det måste vi testa!
    Japp, stämmer bra! Fast egentligen är jag uppvuxen i lilla hålan dryga milen söder om V, som börjar på T. Vart hade ni stugan?
    Nu slog det mig precis att du skrev "stugan", det säger ju jag med! Många Sthlmare - ni får från hufvudstaden får rätta mig om jag har fel,  verkar aldrig säga stuga utan "sommmar-/lantställe" - stämmer det?! Tyckte det lät så himla konstigt första gångerna jag hörde det.

    ...och visst invaderas staden av boråsare - när jag läste ditt inlägg så drog jag mig till minnes en midsommardag (för hundra år sen) som vi var på Oscars & jag trodde att jag skulle springa på ett gäng gamla bekanta ansikten (jag hade hunnit lämna stan då) - men kände inte igen en kotte, däremot pratade typ ALLA boråsdialekt
  • Piggelin1
    Oupsie skrev 2011-02-20 18:26:28 följande:
    Knullpastareceptet vet jag att det länkades till när jag var smygläsare, och det låter gott. Men jag har inte testat att laga det. Såg ni förresten att han fotograferar bröllop, han som har bloggen?
    jonaspeterson.com/wedding/paul-cassie-wedding.../

    Kul idé med The Wedding Tree, kanske något för er Piggelin?
    Oupsie - vilka GRYMMA bröllopsbilder han tagit! Måste nog kolla mer där!
    The Wedding Tree lät som en kul idé - visade det för mannen & om vi har tid över i veckan för att fixa det, så kan vi mkt väl knycka det

    Jobbigt med din foglossning, hoppas att det blir bättre snart.
  • Piggelin1

    AM - grymmesnygg klänning om jag inte redan sagt det! Bilder sen tack!
    ...och klart du ska boka tid hos frissan! Bara lyxen att göra det är ju värt mkt i sig!

    Idag har jag varit & provat min klänning ännu en gång, snaaart är den klar! Amandas klänning var klar nu, så den fick jag med mig hem. Sååå fin! Vilket handarbete & sååå proffsigt! (vilken guld-kollega jag har!)
    En riktig liten prinsessklänning, hon blev alldeles lycklig när hon såg den ikväll!
    "Den ska jag ha på det stora kalaset"

    Nu ska jag strax hoppa i säng, lite av en förkylning i kroppen som jag vill mota bort.

    Kram på er alla!

  • Piggelin1
    Mopedvin skrev 2011-02-21 12:50:22 följande:
    Piggelin - träslövsläge? Vi hade stuga i Espevik, hade gärna haft den kvar nu men mamma o pappa sålde den är jag var sex år och de skildes... Stuga verkar t som man säger uppe i Nennes och min stad med, eller hur Nenne?
    Näpp - nästan rätt, inte Läjet (Träslövsläge) utan Tvååker. Nu kanske jag outar för mkt här, men skit samma, jag har ju ändå inte bott där de senaste 20 åren... Om ngn smygläsare klurar ut vem jag är, så har de säkert redan gjort det innan, jag får helt enkelt bjuda på det

    Fina örhängen Tinga - fast egentligen är jag nog fel person att tycka till, jag är en av få (tror jag) som INTE har hål i öronen & heller aldrig haft. Nickelallergi som satte stopp för länge sen & sen har det aldrig blivit av.

    Sitter här & är lite nöjd med mig själv, ringde på ett jobb innan idag (specielt som jag har värsta tfn-nojan i sådana sammanhang) & nu har jag skickat iväg en ansökan! Det kanske är supermånga som söker & jag kanske inte alls har rätt bakgrund (vem vet, det kanske redan finns ngn tilltänkt & så är annonsen bara spel för gallerierna), men nu är jag inne i jobbletar-mood iaf! Dessutom så kände hon igen mitt namn när jag presenterade mig, så då är jag inte helt okänd iaf! Känns bra!

    Lovar förresten att skicka bilder till galleriet efter att jag blivit FRU
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!