Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Mopedvin - hugaligen för kollega med UL-stav. *ryser*

    Lappis - lycka till med framtidsdiskussionerna!!!

    EA - det fanns recept på pad thai i senaste Buffé. Något ni prövat? (Vi prövade deras chicken tikka och den var riktigt bra, även om det förstås var kryddmix med också).

    Hos oss ska det bakas pizza. Gissar att jag måste ge mig hemåt för lilleman är ett riktigt plåster som maken inte får släppa för en sekund. Undrar om det är svit av förkylningen eller att jag var borta förra veckan. Eller både och. Synd att han har blivit en sån liten osäker kille.

  • Liten med Mindre

    Appropå champagne - maken fick uppdraget att handla bubbel o vin till helgens 40-åring (present från gänget). Skoj att få gå o handla för 1600 kr och bara ta det finaste (för i vår butik är det finaste inte så dyrt).
    Fast det skulle ju vara kul att smaka...

  • Liten med Mindre

    BS - Mindre trotsar glatt snön och pulsar fram i lekparken ändå. Vagnen fick vi lämna utanför. Funkar fint när lilleman sover eller är påklädd för att kräla i snön.

    Fast nu när det slaskar till blir det ju inte lika kul att kräla runt. (Inte för att han gillar det någon längre stund ändå, men lite är oxå kul.)

    AM - härligt återseende även om gråten kanske kunde skippats.

    Dags att gå hem till snorga familjen!
    Trevlig helg alla!

  • Liten med Mindre

    Woho - heja Lappis och GRATTIS! Hoppas kontorsfrågan löser sig oxå då.

  • Liten med Mindre

    Bs - låter smart med skidplaneringen. Och skönt om ni slipper akuten.

  • Liten med Mindre

    AM - gnällig kille här med. Plockade faktiskt fram bärsjalen härom dagen och det funkade fint. Sen har han väl tinat upp lite när jag varit hemma i helgen.

    Filmer som Mindre gillade från att hon började se på tv vid 2 år är Pettson o Findus. Även vi  föräldrar är nöjda med att kika på det. Nu har hon mognat till att se Askungen och Bee movie på engelska. Mamma är nöjd. Rorri racerbil är inte gullig lika många gånger...

    Mopedvin - vi har ett litet badhus och det känns ok att simma där - fast tyvärr är det väldigt sunkigt. De slutade väl renovera o fixa för några år sen i väntan på bygget av nya simhallen som äntligen startat. Hade med Mindre dit igår i alla fall och liksom förra året när vi prövade så hackade hon tänder från att hon lämnade duschen. Nästa gång får vi nog prova hennes våtdräkt hur stor den än är.

    Och igår hade vi barnvakt och hann med middag på stan och cocktailparty. SÅÅÅÅ härligt att få klä upp sig och gå bort utan barn. (Händer inte ofta då vår umgängeskrets är mer jeansfolk som tar fram kostym på nyår o bröllop. (Hittade ny klänning i Tyskland så jag kände mig helnöjd.)

    Nu - pilla lite med bilder och tidigt i säng hoppas jag. Dagen har spenderats i pulkabacken och det tar på förkylda krafter. Ska ladda inför 3 dagar på kurs.

  • Liten med Mindre

    Smint - jo det dröjde nog tills hon blev 2 faktiskt. Vi läste mycket innan dess. Men lilleman får ju tv med modersmöjlken bokstavligt talat... Tyvärr tycker ju jag.

  • Liten med Mindre

    Mmm...sovmorgon och barngos en måndag har blivit lyx.

  • Liten med Mindre

    Kramisar Omsan! Orättvist att slita för något dottern snudd på skiter i. förstår att du är arg.

  • Liten med Mindre

    Åhh vad gott o mysigt det var igår (förlåt ni som kräks på såna kommentarer nu). Är nog fortfarande svältfödd på kvällar i sällskap av andra än lilleman sen amningstiden.

    AM - du får ge dig tillbaka till Wijnjas o handla i ostbutiken (om de har kvar den).

    Lappis - ursäkta om jag öste över vinprovandet på dig. Jag känner att jag tappat stinget när jag dricker vin typ en gång varannan månad. Vet inte om jag måste gaska upp mig på den fronten. Brukade ju prenumerera på vintidningar och allt förut... läääänge sen. I allmänhet har jag nog blivit dålig på att odla egna intressen. Nu när foten bråkar kan jag ju inte riktigt träna kul heller. Kanske därför jobbet flyter för första gången, för att jag ska ha nåt att pyssla med...

    Piggelin - så trist att lilleman fått astma, och det redan. Det är ju inte helt lätt att hålla på med inhalatorn (eller vad nu metall-prylen hette (gissar att ni fick en sån).

    Idag har vi firat ettårsdag. Presenter o muffin med ljus i. Trodde inte lilleman var sån gottegris men han grabbade tag i muffinsen o vägrade släppa - det efter rätt bra med barnmat, ärtor och pyttipanna. Plockade faktiskt undan den efter ett tag i alla fall. En ettåring behöver nog inte en hel chokladmuffin...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!