Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snaily, grattis till hus! Jag är också nyfiken på var!

  • Liten med Mindre

    Själv har jag efter ok dag på jobbet lyckats att INTE köpa hus, tappa sonen i golvet från sängen, samt slänga telefonen i backen på väg till bussen. Samtliga ser dock ok ut på utsidan.

  • Liten med Mindre

    Glömde gnälla över att det regnar och jag inte hann få med paraply.

  • Liten med Mindre

    Funderar över om maken o jag är konstiga som inte räknar med två heltidstjänster i huskalkylen?

  • Liten med Mindre

    Fast vi bor i alla fall bra nu - och det är ju roligare att fira lite att Yngla med familj slipper leva i kappsäck! lite virtuell flyttgröt någon?

  • Liten med Mindre

    Snorkis - maken hade det bra på sin resa. Fast jag tror inte de sålt någon artikel om urskogen än. Vilket nog vaar målet.

  • Liten med Mindre

    Bs - efter allt mitt gnällande i veckan så blev det hus i alla fall. Ingen av budgivarna över fick lånelöfte i tid. Hjälp! Så nu sover jag o barn hos föräldrar i helgen, så maken o pappsen kan göra det största fixandet. Knappar telefon - så det blir bara ett fett frattis till Msw innan jag knoppar in för kvällen. GRATTIS!

  • Liten med Mindre

    Godmorgon från snorfia med snoriga barn.

    AM - otäckt med försvunnen Livia. vi har ett sånt där armband som man skriver telefonnummer på för Mindre, men inte har vi den på så ofta som man skulle behöva.

    BS - vi har en del fix i lägenheten, trösklar, lister, olja bänkar, lappa färg på väggarna. Maken och pappa har jobbat i helgen. Själv stod jag o planterade penséer igår för att få lite fint på balkongen till fotograferingen som väl få bli snart. Sen är det sorterande och slängande för att bli av med lite saker...

  • Liten med Mindre

    Snaily - lilleman har haft strl 74 i över 6 månader. Är nu hjärligt trött på de kläderna. Men han är ju fortfarande bara 74 cm, så vi får stå ut ett tag till.
    (Började nog med dem när han var 68 cm i o försig. Men nästa storlek är så jättestort på honom denna gång.)

    Som perspetiv tänkte jag... Inte bara yngla som tar det makligt.

  • Liten med Mindre

    Snaily - lilleman är drygt 1. Så 3 storlekar på ett halvår, och sen paus. Han är ungefär lika lång som storasyster var, men ett kilo tynge.

    Fördel med barn som väger lite att bära. Jätteskönt för mig också när lilleman låg i magen.Sen får man ju oroa sig när de blir sjuka och så. Men de verkar klara sig de med.

    Vickan o lappis - det kommer perioder när man som småbarnsförälder känner att man ändå är rätt så "på topp". Då är det fara färde för då kommer snart nästa bacill. Kände mig ju så för 1½ vecka sen... idag har jag ont överallt och får inget gjort.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!