Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lappis - är din man intresserad av att jag kollar kontaktuppgifter till svensklärare? Dels den som min chef har, sen har jag en kompis som kanske skulle passa - inte utbildad lärare men väldigt kunnig ändå.

  • Liten med Mindre

    Lappis igen: fruktsallad, omelett, äggröra, skagenröra, avocado, våfflor, keso och bär/frukt, scones, rostbröd o marmelad, smoothie, skinka, lite goda ostar, paprikaringar, körsbärstomater...

    Jag är nog mycket för den mer klassiska frukost/brunch-maten.

  • Liten med Mindre

    AM - de hade jättesöta ryggsäckar på Naturkompaniet tyckte jag. Formade som insekter. Fast det kanske inte herren gillar?
    Mindre fick en Everest från Stadium.

    Ta med honom på en kungsgatanpromenad så finns ju alternativen där.

    Mugglan - kanske för lite fett i lunchen? (eller var det därav light-namnet?) Jag var grymt chokladsugen med lilleman. Helst såna där dyra halvfina chokladpraliner som säljs som självplock i välsorterade godisaffärer. Huh vad dyrt det blev.

  • Liten med Mindre

    Bs - Mindre skulle ha ryggsäck med till skogsutflykterna med dagmamman.

  • Liten med Mindre

    Får jagg säga Grattis nu då Lappis?

  • Liten med Mindre

    Åh - låter som om jag ska kika efter jane iredale på resan då. Min kropp brukar ju föredra lyxmärken...

    Snaily - hoppas verkligen Yngla får ordning på sömnen, ge inte upp att försöka få det att flyta - Mugglan kämpade väl bra länge om jag minns rätt, innan det funkade. Och i andra fall bara att vänta ut det.

    Mindre är ju också av den tunnare sammansättningen. Går runt på luft och kommer ner i andra barns tempo när hon har mellan 38 o 39 graders feber. Över 39 brukar det vara gnälligt förstås.
    Och över 39 har nog lilleman varit igår och idag. Väldigt rosslig hosta och massor med snor slem. Av vad vi läst så verkar det som RS, men det tycks ju också vara något man får behandla hemma efter 6 månaders ålder om de inte får problem med mat o syresättninge. Vi får avvakta ett tag till - men inte slappnar man av på natten direkt.

    Trots sjukdom har vi haft kalas med släkten. Trevligt och inte alltför vilt. Lite roligt för Mindre i alla fall med besök.

    Sweet - hägrar mer jobb efter artikeln - eller börjar ditt ta slut då?

    Mot tvätthängning och sängen!

  • Liten med Mindre

    Kängu - krya på er! Idag är febern på väg ner här, hoppas ni går samma väg.

  • Liten med Mindre

    Am - krya på er med. Verkar som immunförsvaret är svagast så här på senvintern. Går det inte ens att ta en vagnpromenad med krassligt barn? Kanske skulle hjälpa lite.

  • Liten med Mindre

    Snaily -vi har ju haft ett barn av varje sort. Mindre sov mest i sele, ibland i vagn och sällan i vagn inne. Jag fick gå och lägga mig med henne om kvällarna och det var nog först efter 3 månader som vi ibland kunde söva om utan mat på natten. Vet ju inte om våra metoder hade funkat på henne före 7 månader när vi faktiskt prövade.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!