Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Porchez - det är säkert alla hus utom det vi köpte, som inte går upp så mycket i pris. Känner mig lite nedslagen att det är så många lägenheter med likadan design ute till försäljning i vårt område. Men vi får väl lita på att mäklaren satt ett skäligt pris. Visning nästa helg. Tills dess får vi våndas.

    Muggles - heja A&B, hoppas de kommer innan det blir för jobbigt för dig. Känner igen det där med ångest över att lägga sig, även om jag inte alls hade det lika tungt som du.

    AM - skönt med fräsch förvaring. Vår blev jättevit och tom när maken röjde och vi skaffade nya lådor. Ekar tomt!

    Just nu massor som händer på jobbet, bra och dåligt. Chefen som varit kanonbra har blivit "tvångsförflyttad" snett uppåt, eller nåt sånt. Urtråkigt och de flesta tappade luften lite av detta (inklusive han själv som ställt in sig på att hjälpa oss bli etablerade i koncernen). Det kom ju så plötsligt med, som brukligt i amerikanska företag. Känner mig besviken eftersom det kändes som att jag kunde lärt mig massor av honom, och han var villig att leda oss framåt. Och nu blir det ny interim vd igen iväntan på någon inhemsk och förhoppningsvis mer permanent lösning.

    Genomgår min första budgetplanering och revision från kunder, samtidigt med fixning av lägenheten. Urk - måste allt hända samtidigt!

    När detta är över och innan flyttruschen börjar vill jag får gå på brunch, picknick eller kvällsdejt! Finns det någon 5-årsfestkommitté (hur det nu stavas)?

  • Liten med Mindre

    Jag väljer Vickan!

    Måste nog som jag känner nu, inte anmäla mig själv.

    Sov så gott alla pigga barn och trötta föräldrar!

  • Liten med Mindre

    Åh- jag glömde be maken spela in från bröllopet . Men det finns väl på nätet i alla fall.

  • Liten med Mindre

    Hallå förresten - trådträff i september? Då får vi allt ha en vanlig träff innan för jag har grym abstinens!

  • Liten med Mindre

    Är precis på väg hem från intensiv dag med revision från kundr, och representation på stan. Undrar försynt om inte sovmorgon kunde ingå i det senare konceptet. Men jag får nog nöja mig med champagne, gott vin o god mat på Mårten Trotzig. Riktig lyx!

  • Liten med Mindre

    Porchez - det låter som en kul lista att checka av. Tyvärr är jag nog lite i din situation nu, och vet inte om jag kan svara mot alla förväntningar jag fått på mig.

  • Liten med Mindre

    P igen - fast det är ju kul också med mer ansvar - inte bara nervöst. blev avbruten av ett tågbyte.

  • Liten med Mindre

    11 juni, ska försöka styra bort flyttandet från den dagen. Nu ligger bostaden på nätet i all sin välstädade prakt.

  • Liten med Mindre

    BS - skoj med jobbstart! Tar maken inskolningen eller är det redan klart?

    MrsB - skicka lite vattkoppor häråt. Hos oss går sjukdomarna runt med, lilleman har över 38 för tredje dagen, och vill inte äta idag. I morgon blir det doktorn om det inte vänder.

    Tar mig tid att surfa lite idag - jobbstressen har kommit ikapp och jag känner mig mest apatisk. Tar en liten paus och städar lättare saker istället.

    MSW - ska se om jag kan ordna en länk. Under tiden får du knapra skorpor och dricka te så du blir kry igen!

  • Liten med Mindre

    Porchez - helt klart deras problem. Hoppas du och de kan skaka av sig så att klimatet på jobbet tinar upp. De kanske behövde lite tid att smälta?  Många inklusive undertecknad behöver ibland rätt gott om tid för att smälta förändringar eller besvikelser.

    BS - krya på er!

    Izzie - hoppas att du snart känner dig bekväm i graviditeten och även nya vikarien!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!