Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vi har förresten blivit erbjudna ett par soffor billigt, röda i textil som är lite mockaliknande. Men nu är frågan om de går att rengöra på nåt bra sätt? Ägarna föreslog nån typ av mattvättmaskin eller möbelmedel. Finns andra tips? Det är ju vardagssmuts på typ armstöden, som jag funderar över.

  • Liten med Mindre

    Skönt att det gick bra Vickan! Ni får bada pool imorgon... Det här är andra picknicken som jag missar pga risk för barn-värmeslag. Erbjuder modigt vårt kommande hus med närliggande bad vid nästa heta tillfälle. Fast jag kanske borde provbada först...

  • Liten med Mindre

    Snorkis - hoppas att du och Leffelina får må bra nu och att ni snart får kramas på riktigt! (Önskar dig också en skönare BB-säng än de som finns på Södersjukhuset. Aj!)

    Söt partykille förresten, från picknicken. Måste nog gräva fram en färskare bild på mina kottar med - det var ett tag sen nu.

    BS - flytten går 12 juli, innan dess ska vi dra loss lister och fixa golven. Attans trassel med hantverkandet - för tidigare ägarna har inte legat på för att få försäkringsskadorna åtgärdade, utan vi har fått informera om datum som gäller - och nu verkar de inte hinna klart. *mutter* Just nu går energin till att undersöka hur mycket pengar vi ska hålla inne med tills allt är åtgärdad och betalt av någon annan.

  • Liten med Mindre

    Hmm - efter alla kommentarer om coola mammor törs jag nog aldrig ta ungarna med på dejt igen. Jag kände mig som den enda på hela stranden som fick yla på min tjej för att få stopp på henne. För mycket upptäckarlust och ignorerande i den tjejen.

  • Liten med Mindre

    Idag ringde det för första gången en rekryterare och frågade om jag var intresserad av nytt jobb. Skoj! Och även för första gången fick jag säga att jag trivs bra med det jag gör och det jag får lära mig. inser också nyttan med en uppdaterad linkedin-profil.

  • Liten med Mindre

    Myggallergi - hoppas verkligen det mildras i alla fall något efter första sticken, som för oss andra. Urk för bitska insekter. Vi plågas ofta av bromsar o blinningar på landet. Inte skoj det heller. Och förvisso BS - Sälen låter inte som det optimala resmålet...

  • Liten med Mindre

    Hmm...skojiga semesterplaner på många håll. Till min annorlunda semester i sommar har vi skaffat ett dyrt hus. Och lyllos mig för jag slipper ransonera packandet - ALLT ska med.

  • Liten med Mindre

    Midsommar blir nog på landet om allt går som tänkt. Minimal planering då vi är fräcka o låter mina föräldrar dra stort lass. Orkar inte mer fixande just nu. Och så får jag träffa mormor lite - hon har nog tyvärr inte långt kvar. Fast för henne vore det nog skönt att gå vidare.

  • Liten med Mindre

    Lappis nästa fredag blir huset vårt, 12 juli går stora lasset. Fast vi klämmer säkert in lite mer bilsemester till släkten norröver efter flytten. För att komma ifrån, och kanske få hälsa på svägerskans nya hästar.

  • Liten med Mindre

    Vänner - lådgummor är oxå välkomna, även när de är trötta. Vi åker inte heller ifrån Sverige, och har inte gjort så sen barnen kom. Fast vi har ju turen att ha släkt med lantliga hus att besöka. Skönt att bara slappa. Gissar att vi alla fyra vill ha större utmaningar om några år.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!