Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hattis, det går ingen nöd på mig! Gillar mitt jobb men gilar inte stress just nu och att jobba ikapp motverkarstress. Jag har sovit 11 timmar inatt och att koncentrera sig på vuxna saker och inte syseelsätta nu piggt barn efter en hel vecka hemma har viss charm också.

    Fast det soliga v ädret ser fint ut där ute...

    Tänk på sommartidsomställningen i natt hörni!

  • start september

    Och hur hemligt det nu är - många ser säkert men ingen frågar. Jag har mage, men är inte trådsmal alls och har pendlat i vikt tidigare. Klär mig gärna i lite större koftor eller hänger en sjal för och kör mycket svart.
    Mammabyxorna fick åka på för någon vecka sen iallafall. 16+5 idag, känns som det står lite stilla i tillväxt på magen just nu men tror att det var så fram tilll RUL sist också, då exploderade det.

  • start september

    Kram till Omsan. Lite definitivt idag såklart men nu börjar ju vägen framåt. Och det är nog bättre med en klar och tydlig diagnos än en halv dan om man ska få hjälp.

    BS, kram och hoppas det inte är för jobbigt. Det låter som MF. Mitt i höstas hade väl stannat i vecka 5-6 och det var faktiskt ganska osmärtsamt om än en del.  

  • start september

    Här laddas det inför RUL senare idag, dock i form av VAB. Hoppas på att det inte blir värre, så att vi kan ha barnvakt och båda gå på RUL;et. Befarad magsjuka, men förutom en hostattack inatt där lite kom upp av bara farten är det lugnt. Dock ingen matlust alls än och ganska hängigt. Hoppas så att det inte är något. mer än bara hostan. 

    Vi ger luftrörsvidgande efter förra omgångens förlylning där det blev en släng av förkylningsastma, men igår var hon hostfri och vi lade henne därför utan medicin.   

    Nackdelen med så här stora barn är att hon är helt fokuserad vid att det kom lite kräk och hon pratar oupphörligen om det, så även om det inte är något farligt så skrämmer hon ju alla som hör....

  • start september

    Tinga, vad skönt med framsteg. Och vilken meny ni lagade!

    All sympati till AM och Vickan för era eländiga sjukor. Vi har haft tillräckligt i vinter så nu hoppas jag för allas räkning att det är över. Och Vickan, den gången vi blev sjukast var nog Trollets ålder när dottern hade ganska svaga symptom som vi inte rikitgt förstod och därför tog på allvar. Vi blev dyngsjuka båda två.

  • start september

    Här är jag! Behövde ägna mig lite åt kramsjuk dotter och fixa mat bara.

    RUL gick strålande, allt såg bra ut, vederbörande knep dock så vi går i ovisshet om könet. Det kvittar mig rejält, men kanske hade det varit bra att veta för dottern när hon ska ta det till sig? BF 5 september, så v 18+0 imorgon. Tack för alla tummar! Vi får med största sannolikhet UL i v 32 också  så kanske får man fram könet då.

    Alla nerver har suttit på utsidan, men nu känns det lugnare. Jag ska ta fram de fina länkarna med rea på klänningar tom idag som Oupsie tipsade om och beställa något fint.

    Nu ska det berättas för familj, vänner och jobb och sluta gömmas mage!

    När berättar man för en knappt treåring? Det blir himla långt att vänta fem månader? Kanske ska vänta några månader till?

  • start september

    Fru E - jag förstår att svaret väcker tankar, men försök tänka positivt. Skriver snart mer - ska lägga först. .

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!