Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vänner, hej!

    Oj, spännnade, hoppas ni på en trea? Hur gammal är lillebror nu?

  • start september

    Vi har också femårig bröllopsdag, sådär strax efter BF. Så precis då är det inte läge för firande. Vi har familjen så långt bort att vi ännu inte fått till övernattningsbarnvakt.

    Men i sommar ska vi få till det, men i södra Sverige. Vad rekommenderar ni - Karnelund eller Karlaby? Vad är mysigast för oss och med bra mat sådär på sommaren?

  • start september

    Angående att gömma mage till v 18, det underlättas av att jag pendlat i vikt de sista åren och klätt mig väldigt försiktigt. Men några har förstås misstänkt förstår jag nu, men efter att "alla" visste om MA i vecka 14 så skvallras det faktiskt inte uppfattar ja. Skönt.

  • start september

    Vad skönt att tre år mellan känns bra. Vi har ju inte direkt valt, det är ju fjärde graviditeten med syskon och den första var ganska precis två år emellan och det hade jag respekt för. Jag minns att jag plussade precis när inskolningen var klar... Nu vart det ju inte så. 2,5 år trodde vi ju länge också och det kändes bra.

    Nu läggning, återkommer.

  • start september

    Grattis MSW! Det blir samma ålderskillnad som vi får tror jag!

    Grattis Liten också! Vad skönt att det löste sig, du lät så neråt tidigare i veckan när det inte blev något. När blir det tillträde och är det mycket att göra i huset?

    Kul Hattis med hjärtljuden!

    Jobbar idag trots fint väder, grr. Men vi har haft en kanonhelg hemma och jag har sovit 11 timmar i natt så nu är jag pigg. Och maken och jag fick till diverse aktiviteter - vilket var drygt tre månader sen. Vi har inte vågat förrän efter RUL, det säger väl en del om hur vi nojat. Och nojar fortfarande dessvärre.  

    Eftersom jag har moderkaka i framvägg känner jag ytterst lite vilket spär på oron. BM om en vecka i alla fall och koll av hjärtljuden då.

  • start september

    Vänner, jag såg den bruna på Alewalds i Stockholm. Eftersom jag älskar brunt blev jag glad, men det är en annan modell, det var mer fickor och lite mer arméstil. Mig passade den inte dessvärre så jag köpte en svart även jag passar mycket bättre i brunt. De kollade åt mig och den svarta modellen fanns ej i brunt. Det här var i januari och jag uppfattade att de hade koll.

    Det var tunnare foder  i den bruna tror jag också.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!