• Tinga

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ore - slit inte ut dig inför semestern bara, eftersom ingen kommer att tacka dig.

  • Tinga

    Det är segt med jobbmotivationen här också; surdegarna hemma är mycket roligare än de jag har här.

  • Tinga

    Fru E - japp, köpcentrat här i stan var det jag besökte.

    PB - jag passade på att köpa lite olika modeller; inte för att jag har värk, för det är jag lyckligt förskonad ifrån, men för att bli solbränd lite här och där. Gillar inte att få märken efter behån på axlar, i nacken och i "urringningen", eftersom det syns när man har vanliga kläder, så tänkte att det var smart med lite olika modeller. Gjorde likadant med brallorna, fast där handlar det mer om att vissa modeller är mer praktiska när man leker med barnen, än om att visa solbrända kroppsdelar. (Så avklätt klär jag mig inte. )

  • Tinga

    Hej BS! Lider ni av myggen eller är det en bra fjällsemester?

  • Tinga

    Berättade för maken om alla mina bikiniköp, men han hävdade att jag ser bäst ut utan (fast inte på stranden då förstås ), men jag ska minsann visa honom att en bikini kan ha sina fördelar också.

  • Tinga

    Än så länge har jag också vad Lappis kallar golfbränna (fast här heter det bonnabränna ), men om en vecka eller så ska det bli ändring på det. Fast för min del känns det viktigast med färg just i ansiktet, urringningen och på armarna eftersom det är det som syns till vardags. Tack vare det härliga vädret under påsken slapp jag genomleva maj i den äckliga vintergröna färgen man lätt får.

  • Tinga

    Snorkis - det var ju jättebra att ni kunde ta igen lite förlorad sömn idag. Känner du att det går bättre och bättre att slappna av tillsammans med L? Hoppas det! Hur länge ska din man vara hemma nu? Kram på dig också!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!