• Tinga

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    PB - vad kul att se dig här! Den där Truls verkar vara en riktig Emil-typ, som hittar på hyss mest hela tiden. Hur har det gått för din sambo - har han hittat något annat jobb, eller är han kvar hos den där knasiga chefen? Och hur har det gått med din sköldkörtel - är den ok nu? Kram på dig!

  • Tinga

    Blev så irriterad idag - gjorde ett misslyckat levainbak. Tror att det beror på att jag försökte kalljäsa dem en del av tiden, men det gick inget vidare. De flöt ut och blev ganska platta. Får se om de går att äta. Samtidigt kan jag inte låta bli att experimentera lite, för att få själva processen så smidig som möjligt. Just levain bakad på vildjäst är ett projekt som tar några dagar, så det gäller att ha logistiken klar för sig. Ibland är det praktiskt att kalljäsa eftersom man då kan dra ut processen, om det passar ens tillvaro bättre, och det brukar gå bra, men just levain med vildjäst är lurigt. Rågfrallorna med torkad frukt och pumpafrön som också kalljäste över natten blev iallafall bra.

  • Tinga

    Trevlig semester förresten, ni som gått på ledighet nu. Här har vi en vecka kvar, men sen väntar sex sköna veckor tillsammans hela familjen.

  • Tinga

    PB - vad skönt att din sambo iaf har lite ljuspunkter i tillvaron på arbetsmarknaden. Håller tummarna för att det kan ge något bättre så småningom. Förstår att det är ett tufft beslut du står inför med din egen sits påmarbetsmarknaden. Har du några idéer om vad du skulle vilja göra? I samba smed allt mitt "surdegande" har jag lästom flera som helt bytt karriär, från teoretiska yrken till bagare och jag förstår att det är en stor omställning. Hoppas att du kommer på vad du vill göra; du har så mycket att erbjuda.

  • Tinga

    PB - det var absolut inte min avsikt att pressa dig till att avslöja några framtidsplaner här; jag var mest nyfiken på var du befinner dig i dina tankar. Det låter bra att det finns frön som har grott - hoppas att något av dem visar sig vara en tjusig Passionsblomma.

    Izzie - ojdå; vikariera för högsta chefen låter som en krävande uppgift! Men kul att få ett sådant förtroende, och säkert välförtjänt också. Hoppas att du får en skön semester sedan! Hur var er resa till Mallorca?

    Piggelin - hej; kul att se dig en kortis i tråden också!

    Förresten, apropå smygläsare -  har inte sett till Kängu på väldigt länge. Smyger du i kulisserna, tjejen?

  • Tinga

    PB, Oupsie, Izzie - jo, det är mycket som har varit tufft sen Piff & Puff föddes, och som man inte alls räknar med att man ska behöva gå igenom som förälder. Mycket är som väl är bra, och det är härligt att se dem utvecklas, och kunna konstatera att de är två jättefina och duktiga killar. Varje framsteg de gör är på något sätt en bekräftelse på att de är normala, trots den tuffa start de fick på sina liv. 

  • Tinga

    Piggelin - skönt att höra att allt är bra med Kängu.

    Bastard står på vår "önskelista", men tillfälle att besöka dem har ännu inte infunnit sig. Har dock ett barnvaktstillfälle att avkräva brorsan, efter ett helt dygn med hans telningar, så det är inte omöjligt att det blir Bastard då. Eller Karnelund. Så många ställen man vill besöka, och så lite tid att göra det...

  • Tinga
    passionsblomman skrev 2011-07-04 23:26:01 följande:
    ÅH NEJ! Ännu en förlorad själ!
    Nenne, nu är det ju snart bara jag kvar som är utanför...

     
    Här är ännu en som inte insett Facebooks storhet, så du är i gott sällskap.
  • Tinga

    Åh ja, men då är vi ju åtminstone tre här som inte finns på FB - PB, EA och jag.

  • Tinga

    Jag har just haft en lyckad shoppinglunch; tre nya bikinier (plural?) till det facila priset av 300 kr. De sålde ut delar för 50 kr st på Intersport, så de två Roxy jag betalade 200 för skulle kostat 1650 spänn. Det kallar jag rea!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!