• Tinga

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Liten - ni har ingen vask i tvättstugan som ni kan ha en ställning över? Vi har en sådan man kan fälla upp, som är väggmonterad. Den räcker till för vår tvätt iallafall. Lakan kör vi i torktumlaren.

  • Tinga

    Tack, sötnosar!

    Liten - ätutredning/träning börjar den 17 oktober och blir på heltid i två veckor då.

  • Tinga

    Trenden med pastaskruvar håller i sig; gick fint idag med. Skönt för då vet vi att det inte bara var one-off.

    PB - ett snabbt tips till; vi var i Gdansk i somras och det är också ett jättemysigt weekendresmål där man får mycket valuta för pengarna.

  • Tinga

    Oms - ha, vad coolt med smygläsaren du tog "på bar gärning"!

  • Tinga

    Piggelin - kan du inte ta och komma hit med den där marmeladen, så bjuder jag på nybakat bröd! Jag blir jättesugen på att koka marmelad när jag hör andra som gjort det. Vi har mycket äpplen i kylen, så jag funderar på att göra en äppelchutney.

  • Tinga
    Piggelin1 skrev 2011-09-14 10:08:47 följande:
    Tinga - vi kanske tar dig på orden Nu närmast är det Småland & Astrid LIndgrens Värld på G, men sen kanske? Vi är ju hemma några veckor till tillsammans, maken & jag.
    Jättegärna!
  • Tinga

    Hattis – stor grattiskram till lille Kepsen! Det lät som en tuff start på föräldraskapet för din del; hoppas att det snart läker och blir bra, i alla avseenden. Kram!

    EA – skickar en kram till dig också!

    September – det låter ju som att Lilla är på rätt väg nu; hoppas att det fortsätter så. Kram!

    Det blev många kramar i det här inlägget, och apropå kramar så är vi ganska kramiga av oss, både i min och makens familj. Jag kramar t ex alltid mina föräldrar och syskon när vi träffas. (Eller ja; inte brorsan alltid, för vi jobbar på samma arbetsplats nu, och att kramas på kontoret känns som lite overkill. ) Jag kramade mina föräldrar god natt typ tills jag flyttade hemifrån, men pussar slutade jag med ganska tidigt, minns jag. Får väl se hur länge Piff & Puff är intresserade, men vi försöker verkligen skapa en ”kramkultur” hemma, så att de ska vara vana vid det. Både Piff & Puff är väldigt bestämda med när man får och inte får kramar eller pussar, men ibland får de ett riktigt puss- och kramryck, så att man får en hel hög på en gång. Och vid dagislämning får man alltid en puss och en kram.

  • Tinga

    Angående stängt/öppet forum så är jag i huvudsak för att testa ett stängt sådant. Vad jag inte riktigt förstår är oron över att det ska bli "sandlåda" i ett stängt forum - vi är väl civiliserade människor som inte attackerar varandra hur som helst? Eller? Varför måste man bli elak bara för att det är ett stängt forum? Eller är det bara jag som är naiv? I en så här pass stor grupp är det ju inte konstigt att det bildas en del "undergrupper" av folk som trivs bättre ihop med varandra än andra, men det behöver ju inte betyda att man är otrevlig mot andra för det.

    För mig är det en större förlust att tidigare stammisar försvinner härifrån pga att det är en öppen tråd och de vill vara hemliga, än att missa eventuella nytillskott. Som Nenne sade, när fick vi en ny stammis senast? Utöver Mopedvin känns det som flera år sen.

    Därför är jag absolut för att testa ett stängt forum. Som någon sade - BT finns ju kvar, så vi kan alltid gå tillbaka hit om det av någon anledning skulle misslyckas.

  • Tinga

    Hej Lappis! Det är bara fint här, om än full rulle. I nästa vecka börjar mitt intensiva reseschema den här hösten, men det känns såklart mer kul är jobbigt. Har en del jag skulle skriva i resetråden också, men har inte hunnit dit in på ett tag. Trivs du bra på ditt nya jobb? Är du nöjd med att du tog steget och bytte?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!