• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    snaily. här blir det 2 sovrutiner när vi lämnar och hämtar på fsk, då är han nyäten och trött. resten av dagen är hipp som happ

  • smint

    Nenne: Härligt med en sådan produktiv helg  Vad blev det för rosa plagg?

    AM: Skönt att sjukan verkar ha gått över nu, hoppas lilla H klarar sig också. Ja män blir alltid sjukare av ngn anledning.

    Porchez: Låter som en mysig första dejt  haha 44 graders feber

    slut efter dagen med kalas osv... skulle ju få sova inatt, sov på soffan några timmar från 2. Vid halv 6 vaknar jag av att det är cirkus på övervåningen. H hade kräkts när T lagt ned honom, åt förmodligen för snabbt och R la ned honom för tidigt. T vaknade mitt i allt detta och skulle inte somna om.. slutade med att T satt i sängen och kollade på i paden, och vi andra försökte somna om. H somnade en liten stund....  

    Så nu skall jag sova.  Hörs imorgon

    Kram 

  • smint

    kikar in och håller tummarna för EA och make idag.

    HAr fullt upp att roa dottern och sonen. Nu har iaf jag och T rensat bland hennes kläder och sådant som vi lagt undan som hon ev kan ha i sommar också. Skönt.

    trist väder men får nog gå ut en stund efter lunch ändå... 

  • smint

    tänkte också fråga om fläck råd. dottern går ju utan blöja hemmaoch vi nrukar alltid ha skydd i soffan men i helgen glömdes det bort och såklart kissade hon i soffan. det går inte att ta bort och tvätta tyvärr.   någon som har tips??? 

  • smint

    september: T var med oss på ul och då berättade vi, sedan fick vi ju reda på att det var en lillebror och det har hon pratat om mkt..  så det var ju i samma tid som ni är i nu.. jag upplever inte att det var för långt innan.

    ea: usch för väntan hela tiden, men tror också det låter bra med normalspannet

    cissi: my good vilken tågresa. att du vågade åka med dottern när hon var sjuk...  

     

  • smint

    September: ja vi har bugaboo nu, började ju köra den i februari och då var det ju rejält med snö, men med "snöhjulen" funkade det bra tyckte jag. Vi har ståbräda nu och den är himla smidig, men den började vi inte använda förens lite snö hade försvunnit.

    Snorkis: Hu vilken dag, men vad härligt att du fick träffa en bra BM och att du hade tid hos psykotanten efteråt..  

    Mugglan: ja såg tvillingförlossningen, så häftigt med 2 små liv..  min kompis födde tvillingar för 2 veckor sedan, fick läsa hennes berättelse igår och oj vilken läsning. Blev akutsnitt då tv 2 gick ned i hjärljud snabbt.. Men planen var vaginal förlossing och hon hade öppnat sig bra efter igångsättning.. Men hon beskrev allt så himla fint och direkt ur hjärtat och utan omskrivningar..  

  • smint

    parnassia: Vi har brio sitty till dottern men den är ju inte fullt liggläge i, men den funkar superbra ändå tycker jag. Men minns inte hur gammal din lilla är?

     

  • smint

    Snaily: Grattis till huset, jättenyfiken på vart det ligger

    Oupsie: Grattis till försäljning, och jag vill gärna läsa din förlossningsberättelse.    

    på tal om det så borde jag verkligen skriva min också, även om den var rätt enkel så är det roligt att ha.

    Gårdagen var vi på fläng hela dagen, hämtade ett blocketfynd, träffade en kompis och hennes dotter och lunchade. Sedan var jag och köpte påskliljor och krukor och satte på trappan. Sedan var det typ kväll

    Lappis: Åh så trist att Åland var fullbokat, hoppas ni hittar något annat nu.

    BS: Tidningsprenumerationer är superbra present om man vet att personen läser tidningar. Brukade ge min farmor det i julklapp när vi gav varandra det.

     Snartis: Hoppas du får en tid hos bm nu och kan bli sjukskriven, och hoppas du mår bättre idag. 

     

  • smint

    oupsie: Ser att din blogg finns där men är nog inte med i din adressbok så jag kom inte in på den.

  • smint

    Snartis: Usch vad trist med mvc läkaren.. som sagt ibland undrar man vart vissa fått sina läkarlegetimationer ifrån.. visst kan du ha bra betyg osv.. Men tror dom skulle få in fler "vettiga personer" om dom gjorde intervjuer i samband med intagningarna..

    Ang hitta personer man känner igen på andras vänlistor på fb så har jag på cissis lista sett en från Gotland som jag vet vem det är iaf, så lite roligt är det iaf

    premiär för H i bärsele, han är ju en sådan klängris på kvällarna så jag och R är helt slut i armarna.. Än så länge är det halvpoppis..

     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!