• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    hej och hå vad lugnt, men då hinner man läsa ikapp iaf

    Jättefina piff och puff rum, har du målat allt själv?

    FruE: Håller alla tummar fortfarande, brunt låter bättre än rött iaf

    kikade också på en unge i minuten, r förstår inte hur jag kan se på det...

    Sweet: Läste om den hemska läkarupplevelsen på din blogg, jösses säger jag bara..

    Dagens promenad blev inte av då grannen fått punka på vagnen, men det blev en heltrevlig fika istället. Får ta en promenad när jag skall hämta dottern istället.

    snaily: hur gick hustitten?  Jättenyfiken på huslänk jag med

    Vår gamla lägenhet är till salu igen, dom bodde knappt där ett år, kändes skumt att se bilder på sin lägenhet som någon annan bott i nu. Men uppenbart tyckte dom det var fint för det enda dom ändrat var tapeten i sovrummet

    Lappis: Hur har det gått med er lägenhetsfundering?

    BS: "Skönt" att kroppen ev skötte det själv,. Stor kram till dig.

    lilla H är fortfarande snuvig, vet inte om det är en ny snuva eller samma, men det går bra med koksalt och nezeril. Skall på 2 månaders kontroll i morgon.

    jaha nu singlar snön igen, men inte så mkt som tur är. Skall trotsa och byta hjul på vagnen iaf.

     

  • smint

    Godmorgon alla

    BS: Skönt att du inte behövde gå igenom någon abort, hoppas du slutar blöda snabbt nu. Kram till dig

    ja undrar hur det gått för gosnosen.. Ingen som har henne på FB?   Man blir ju lite orolig..

    Lappis: Åh så härligt med mitt i veckan dejt, filmen skall vara bra har jag hört , det var lägenheterna i erat hus jag funderade på hur det gått med..   ja dom i vår gamla lägenhet vet jag inte varför dom skall sälja, men antingen är hon med barn och tycker lägenheten är för liten eller så har dom hittat något annat. Vill minnas att dom hade lite bråttom att hitta något när dom köpte vår så det kanske bara var ett mellan alternativ.

    Vi satt pch pratade igår när vi skall få till en middag ute... Sambon skall med systern och hennes sambo och några andra på esperanto snart, jag vill verkligen gå dit men tror inte övriga gäster uppskattar om man har en liten plutt med sig, det kostar ju en slant att äta där så mn vill kanske ha lugn och ro. Så jag får nog stanna hemma..

    klockarbol: Usch så trist med bilen och sjuk dotter  Men vilken överaskning av din mamma och ge en extra slant till er

    Ego: Njuter av fm solen på altanen. Hugo sover vidare efter vår powerpromenad hem från förskolan, perfekt träning på morgonen, lagom med backar och lite terräng. Så skönt att kunna låta han sova klart på altanen istället för att klä av overall osv..

     

  • smint

    ja Gotland säger jag med, finns många fina ställen  furillen tex, modernt mitt i kalkstenslandet

    men annars säger jag också att bomans är mycket trevligt har varit där med jobbet. Minns inte vilket rum jag bodde i dock..

    ännu en fin dag, hörde ryktas om 15 grader i helgen, återstår att se

    Gosnosen: Stort Grattis till Linnéa, jobbigt med bristningen, hoppas det läker fint och snabbt.

    Vickan: Hoppas ni får mysiga dagar du och trollet och att din förkylning försvinner.

    igår var det 2 månaders kontroll på bvc, 5640 och 62 cm lång, 10 cm på 2 månader, han brås på sin far helt enkelt. Läkarbesöket gick bra, men jag fick halvbra intryck av barnläkaren, hon är lite halvchef på mottagingen som är både läkarmottagning och bvc så hon verkar inte riktigt närvarande ibland..

    Lilla H snorar fortfarande, på sös sa dom att vi skulle ge nezeril 2-4 ggr om dagen för det satt i näsan, hon igår sa att nja det tyckte hon inte.  Små barn kan låta mkt i näsan utan att det är någon fara, så länge dom kan ta flaskan/bröstet...   skall ha uppehåll några dagar och bara köra koksalt och nässug. Men tyckte det blev sämre igår igen.. Kan det inte bara vara vår nu så alla baciller försvinner?

     

  • smint

    ja grått är det sannerligen, glad att jag inte jobbar så man slipper alla kladdiga galonkläder när man skall in. Nu skall ja ta en dusch och förhoppningsvis få sova en stund senare om lilla H vill det vill säga.

    fossing: Hoppas löpturen går bra

     

  • smint

    Vickan: Ja det är nog lite nyttigt att ha tråkiigt ibland, ibland blir dom dagarna de bästa. 

    Snaily: Grattis till mannen idag hoppas ni får en mysig dag.

    Lappis: Lät som en god fredagsmiddag, har ni bara skagen till eller ngn form av potatis?

    Skall snart baka bullar så fort sambon kommer hem, en server kraschde igår kl 17.30 precis när dom skulle åka hem, så dom fick fixa det tillfälligt och in idag tidigt för att bygga en ny.. men nu var dom tydligen klara. Jag och T har varit och handlat presenter till kalaset vi skall på imorgon. Lilla H får vara hemma med pappa, vill undvika mer baciller nu.

    Blev helt rörd igår, min brors gudson har nyss fyllt 8 år, dom bor just nu i dubai, men till sitt kalas hade han istället för presenter  önskat sig pengar som han sedan skulle skänka till de drabbade i japan, helt underbart tyckte jag av en som bara är 8 år. 

    Alltså hur hanterar man dessa 3 åringar???   vad har ni haft för taktik?   spelar ingen roll om vi kör kort koncist Nej, eller hur vi gör, det är minst ett bråk varje dag och både jag coh dottern börjar tycka detta är så jobbigt.. värst är det när hon inte sovit på dagis och är supertrött...  känner att jag måste hitta en annan taktik nu... Sambon och hon har inte lika mkt konflikter... trotset började redan innan lille H kom så det har ju inte börjat nu..

     

  • smint

    Lappis: Ha så skönt på massagen. Snart kommer restaurangen också öppna igen, min bror och 2 till har gått in och skall driva den nu. Han har jobbat där förrut men haft litet uppehåll på några år.  Skall bli spännnade att se hur renoveringen blivit när det öppnar.

  • smint

    jag körde också losec mups under sista delen av grav.  

     

  • smint

    Trevlig kväll Oupsie, och kul med massa kläder till daisy

    har nu bakat bullar, men måste fråga, kollade recept på nätet och det fanns ju så många olika med varierande smör/mjölkmängd. Så tog fram bonniers kokbok och där skall det vara ägg i degen, är det någon som haft det?   Jag testade men vet inte riktigt om det gör bullarna fluffigare eller vad.. Blev bara så förvånad

    Nu skall vi äta risotto och en kyckling som jag stekte och lagade till i ugnen i torsdags och sedan lades den i marinad så får hoppas den är god

     

  • smint

    snorkis: ah där ser man, bullarna blev iaf stora och goda så det hjälpte säkert till lite

    am: krya på er stackare, men skönt att det gått över snabbt iaf

    har en övertrött kille här, märks redan hur vana dom blir vid rutiner. han sover ju alltid det långa em passet när jag häntar på dagis i normala fall, men idag har han sovit så lite på em... nu har vi badat och ätit så hoppas han somnar nu,..   sambon har lovat att ta honom i natt så jag får sova. 

     

  • smint

    EA:  Stort Grattis {#emotions_dlg.flower} håller tummar att blodprovet visar bra på måndag.  kan man då se om det blivit tvillingar?  eller det ser man kanske bara på ul sedan kom jag på...    

     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!