• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    PB: Håller alla tummar att tågen går som dom skall i morgon. Åh så mysigt med den lilla vovven...

    Snorkis: Kram till dig {#emotions_dlg.flower}    

    ja ostbågar var länge sedan, eller någon gång under graviditeten åt jag det väl, men nu blev jag jättesugen.

    Har ikväll tagit ett litet glas vin till den fantastiska köttbit som sambon kom hem med, oj vad gott det var.

    Nu hoppas jag att H vaknar till snart så han kan äta lite så vi kan sova sedan..

    Skall fixa fram en bild på mig själv till galleriet, har dåligt med bilder, men kan ta med datorn kom jag på. Får fixa det under morgondagen.

    Kram på er alla 

  • smint

    Godmorgon

    Lappis: Er helg låter supermysig, skönt att du kommit hem ordentligt. Är maken hemma nu?

    Snaily: Jobbigt med gårdagskvällen, men skönt att hon sov ett långpass sedan.

    Oupsie: Skräp med foglossningen, hoppas det hjälper att ta det lite lugnt nu.

    Lille H hade ett långt vakenpass i går em när mormor och morfar kom, 4 timmar var han vaken, helt galet. Åt vaje timme. Sedan sov han sig igenom hela middagen hos svärfföräldrarna.

    Har mina päron här hela veckan så får se hur mkt jag hinner in här. plus att dottern är hemma och är förkyld.. Skall hinna med ikea besök och lite annat denna vecka..

    Brukar läsa ikapp när jag matar bebis på nätterna men hinner aldrig skriva.

    Kram så länge

     

  • smint

    Tinga: Superfina örhängen. 

    Lappis: Hejja att ni kommit upp massa placeringar i kön

    älskar lakrits så fick hålla tillbaka lite under graviditeten men det är nig stora mängder man skall äta om det skall skada

    gahhh vad förkylningarna satt sig i detta hus, T har varit förkyld från och till i 3 veckor, men nu undrar jag om hon fick någon ny i förra veckan när hon var på fsk. Idag har hon varit pigg och inte hostat så mkt, men nu är det ett väldans liv i sängen, men det är alltid värst när hon precis somnat... får nog bli en hemma dag till för henne i morgon. Tur att mina föräldrar är här iaf..  Sedan har sambon blivit sänkt i dag, och han blir alltid sååå sjuk när han blir sjuk.. Min mamma kände sig lite sänkt också.. 

     

  • smint

    Cicci: Vi var på konferans på körunda för 2 år sedan, i augusti visserligen, men det var ett trevligt ställe vill jag minnas. Trist att det var så kallt för er.. Krya på dig.

    Tinga: Jag och lilla H och min pappa har klarat oss än så länge. Sambon mår rätt ok idag men inte i toppform.  Men det är bara att hoppas.

    Var på BVC idag och vägde H, han hade gått upp 500 gram på 8 dagar, så det kändes skönt. Nu har han passerat födelsevikt och ätit i kapp från dippen han hade.. Hon är så bra sköterskan, frågade lite om förkylnigar på sådana här små och hon gav massa tips och sa att så länge dom äter och inte har jättesvårt med andningen så behvöver man inte hasta iväg till akuten/läkaren.. På sjukvårdsrådgivningen säger dom oftast att man skall åka in..

    Lappis: Oj vilken vinst dom gjorde på lägenheten   

     

  • smint

    BS: Skönt att ni är friska, hoppas ni slipper magsjukan.  Här har det slutat snöa för tillfället iaf, skall nog ge oss ut på en promenad om en stund när Hugo ätit lite.. 

     

  • smint

    AM: Grattis till att ni "vunnit", men vilket skräp med klänningen, det måste ju gå att lösa på något sätt. Du får ju inte missa festen. Låter ursnyggt med din frisyr.

    BS: Skönt att maken kommer hem idag. Alltid jobbigt att vara ensam på nätterna tycker jag.

    varit på sös idag igen med H och röntgat, på tisdag skall vi träffa barnläkaren och hoppas han tycker vi kan sluta med Hugos medicin och att det inte är någon fara med njurbäckenet. Var även på hörseltestet och det gick bra.

    skall läsa ikapp de andra sidorna och försöka kommentera lite till i kväll.. 

  • smint

    Snorkis: Skönt att Bm var som vanligt idag och att du kommer få snitt. Härligt med hjärtljuden också Hjärta

    Här är en till med telefonskräck, sambon blir tokig på mig emmelanåt och jag vill helst vara ifred när jag skall ringa. På jobbet måste jag ju ringa föräldrar rätt ofta men det går bra men hemma är det tvärtom...

     

  • smint

    Snorkis: Läste lite för snabbt insåg jag, hoppas du får snitt om du vill ha och att dom inte har någon diskussion om det..

  • smint

    Piggelin med Make hoppas dagen blivit precis som ni önskat Hjärta

    Har föräldrarna kvar idag med, i morgon åker dom hem så sedan kommer jag ha mera tid att sitta här. 

    AM: Hoppas lvällen igår var trevlig, du var supersnygg på bilden på FB.

    Sweet: Skumt att tanten inte kommit, spännande fortsättning då. Skönt att dottern piggat på sig nu

    Lappis: Lät som en supergod lördagsmeny, nyfiken på lantchipsen med rom?  är det menat som tilltugg? Kan ju inte bli äckligt iaf

    Här blir det lite lyxmiddag som tack för hjälpen i veckan för föräldrarna, musslor till förätt och räkor, hummer, västerbottenpaj och löjrom till huvudrätt. Sedan en citronmousse efterätt från senaste numret av buffé. Lite bubbel och vin till det.

    Trots det är andra barnet så skall min mamma lägga sig i hela tiden, och peta och pilla på honom. Hon borde koma i håg hur det var förra gången men inte då.. så det skall bli rätt skönt att få vara lite i fred nu igen.

    Min bästa kompis bror fick barn i går och det var tur att jag inte hörde om deras mardrömsförlossning innan jag födde nu för då hade jag gömt mig.  Barnet klarade sig men det var rätt krititskt ett tag.. Hon skall vara nedsövd i en vecka nu.  Ångest..

    Återkommer som sagt..

    Kram alla

     

  • smint

    Vickan: Barnet skulle vara nedsövt i en vecka..  Ja äverjävligt är det iaf... Fick extrem myskänsla med sonen i går kväll efter det så han har legat nära mig hela natten..

    Ja hoppas citrongrejen blir bra, redovisar senare

     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!