• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    mopedvin: det är amningen som gör mig nere, har knappt hunnit vara med dottern sedan vi kom hem, sådant gör mig jätteledsen också..

    nej skall sluta älta nu och snart bege oss till sös, hoppas slippa ge lillen mer antibiotika nu,, 

  • smint

    koko: skönt att du blir uppkollad på sjukhus. jag läste lite i den där tråden på fl, jisses säger jag bara..

    tack för alla kloka och fina svar ang amningen. tycker lille h varit tröttare idag så undrar om han inte rtikigt får i sig det han behöver. i morgon skall vi väga honom på återbesök så får se hur det är då. Sambon vill att jag skall må bra så han stöttar i vilket beslut jag än tar.  Och på Fredag kommer bvc på hembesök.

    ultraljudet på njurarna var ok idag, men tydligen skall man göra 2 stycken innan man kan sluta med antibiotikan. Så om 2 veckor skall vi på ett nytt UL. Men lille H kissade ordentligt under undersökningen så den läkaren verkade inte orolig iaf   

    Snaily: Skönt att hon sover ute lilla yngla och vad jobbigt med vittne vid rättegång. Hoppas det ordnar sig

    Nu skall jag jaga ståbräda till vagnen, skall se vart närmsta återförsäljare finns. Kunde vara en liten bra grej för dottern att vara med och köpa brädan hon skall stå på.  

  • smint

    Tjohej, trevlig fredag på er alla, har läst i mobilen hela veckan men har inte haft tid att skriva. // har fortfarande inte kommit till ngt beslut med amningen,på återbesöket hade han gått upp 40 gram och när BVC var här idag hade han gått upp 30 gr till lite i underkant tyckte BVC tanten, men hon var inte så noga den första veckan. Skall dit på måndag igen och kolla. Är det fortfarande lågt då så slutar jag, kommer inte hålla på med både och. Skall kommentera under kvällen har jag tänkt. Am: så trist att du inte kom iväg till London, hoppas du får en fin helg hemma. Snigeln : har letat och letat efter ditt inlägg ang flytt,spännande men förstod det som att det var snabba ryck?

  • smint

    Pb: ja det var hemskt att läsa den artikeln, fy fasen helt enkelt ljuvligt väder, men jag och Hugo stannar inne då det är lite väl kallt. Lappis: åh så gott det lät med all mat, jobbigt med klänningen ore: usch vad jobbigt med chefen, hoppas det löser sig. Oms: bra morot för dottern, vilken fin present till henne.

  • smint

    Nu har jag tid att kika in här, kommer inte försöka kommentera allt som hänt, bara det jag läst de sista sidorna...

    Har äntligen tagit beslut ang amningen och nu ger vi ersättning, han blir mätt och nöjd och glad och jag är en glad mamma. Har återigen fått en fantastisk bvc sköterska, så himla skönt.

    AM: Trist att gårdagen inte var bra  trist med bvc, men om ni båda är långa och smala så är det kanske inte konstigt om H blir det?  

    Sweet: Oj vad spännande att se om den kommer i helgen, men förstår att det är mycket tankar som far omkring.

    BS: Hoppas ni slipper magsjukan.

     

  • smint

    PB: Jag döööör vilka söta hundar, lyckos vovven som får komma hem till er  

  • smint

    sweet: Jo beslut är alltid svåra att ta, men nu känns det så bra.. Ringde bvc sköterskan och hon tyckte det lät bra, men nu måste jag bara se till att inte få mjölkstockning eller så.. får handmjölka ut lite granna så det värsta släpper och sedan hoppas det går över.. tabletter ges tydligen bara om man blir riktigt dålig.. 

  • smint

    Lappis: ha en trevlig resa med din bror och gudson. skall bli rejält kallt så klä er väl

    Snartis: har tyvärr inte varit på någon av restaurangerna du listat.. men några ab trådens alla medlemmar har säkert det

    Snaily: ses gärna när ni kommit på plats och leker :--)   hur går det med yngla nu?

    lilleman är bara 2 veckor snart men har redan sett ett vaken och sovmönster, år se hur länge det varar

    nej en dusch vore behövligt, kikar in i kväll.

    kram 

  • smint

    PB: Jättesöt hund.. svärmor har någon liknande ras som är så gullig.

    Mugglan: Skönt att det såg bra ut på UL, och tänk över sjukskrivningen, förstår ditt resonemang att man gör en massa saker hemma ändå, men man gör ju det i sin takt, jag har pysslat med en massa saker när jag var sjukskriven men man gör det i lugn och ro.. 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!