• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    September: Ja vi kommer köra med ståbräda till dottern, på helgen är man ju två som går iväg så då kan man ju ta två vagnar. Den dagen hon kommer vara ledig från fsk så kommer vi nog hålla oss hemma eller utanför i lekparken så då behövs ju inte ngn sittplats...

    Men hittade denna som verkar ganska smart, men ganska dyr dock.....
    www.babyexperten.se/kidsit.html

    Har inte köpt ngn bräda ännu, känns som det är för tungt att dra vagnen med ståbräda nu när det är snö.. Men kanske skickar sambon när bebisen är ute och köpa en vanlig bräda..  

  • smint

    am: Kan det inte vara vanliga influensan som går?  usch så jobbigt med sjuka barn...

    Såg precis på programmet Sofias änglar på femman som började igår, herregud vad jag grät.. dom hjälper familjer som verkligen behöver hjälp.. pappan igår hade en hjärntumör och han var en sådan fantastisk pappa som ville lägga all tid på att vara med barnen istället för att renovera.. men jag har nog aldrig gråtit så mkt under ett program tror jag..  

  • smint
    start september skrev 2011-01-26 13:32:05 följande:
    Smint, jättesmart. Funderar också på snösäsongen nästa år och ståbräda funkar eller om det är lättare med en dubbelvagn en kort period när det är snö...
    ja det är frågan, jag hoppas detta kommer funka.. det är ju inte så långa sträckor från dagis och till tåget och hem.. det jobbiga blir på mornarna när sambon skall lämna att han inte kan ta vagn.. inte förens jag kan ta lillebror i bärsele. Men men.. det löser sig nog

    har en kollega som också fick ta sprutor mot blodpropp under grav. men hon tog nog inte fragmin utan något annat har jag för mig.. 
  • smint

    oupsie: glömde kommentera ert fixade skötbord och vagga Supemysigt. Har rensat runt tvättmaskinen och satt upp några trådkorgar med sugproppar som blöjorna skall ligga i... men skötbädden ligger i gästrummet just nu. 

  • smint

    Hur länge håller trotset i sig??  tills dom är 4?  det är verkligen av eller på hos damen just nu. 

    Nenne: ja kommer i håg det där när det inte fanns bodysar man knäpper omlott längre i de större storlekarna.. så meckigt.. Men som AM sa så kan man dra dom nedåt om det går..

    proppmätt efter lasagnen som blev mycket lyckad

    Ang blandare så sparar jag alla kökstips jag får nu tills vi får tummen ur och fixar vårat kök.. vi vet inte riktig i vilken ordning vi skall renovera här hemma... hela källarplanet är fortfarande inte riktigt bestämt hur vi skall göra.. vi vill ha ned tvättmaskinen men då måste vi dra rör och vatten osv.. det är ett ganska stort rum så frågan är om man skall göra en hel förvaring/tvättstuga eller om man skall sätta tvättpelare utanför i källardelen och göra det rummet till något annat.. tänker framåt när vi sedan skall sälja någongång.. men det är svårt..  alla grannar har gjort olika iaf..   

     

  • smint

    jag inrapporterar mig

    lite mensvärk nu på morgonen, men annars lugnt.

    Skall nog ta en sväng till Sickla idag och köpa en till mössa till bebben, nu blev det ju helt plötsligt svinkallt igen. -12,8 nu...  

    Sweet: Åh vilket dilemma med din kompis, sådant är så svårt att råda i tycker jag. Och jobbigt med green card advokaterna.. jag gissar på att det är ganska stora summor som skall betalas oavsett vem ni väljer?

    fossing: Shit vilket drama med propp och grejer, lät verkligen inte kul... när jag låg inne ett dygn när jag väntade dottern så delade jag rum med en tjej som fått propp i benet tror jag, men hon var ganska tidigt i grav så tror hennes bebis inte klarade sig.. 

  • smint

    PB: Grattis till vikten, och du är en sådan kämpe tycker jag. Stor kram till dig

    Tinga: Hoppas du kom upp till ditt tidiga morgonflyg, och hoppas tjänsteresan blir bra.  Förstår att dagen var tung med begravning av mormor..
     

  • smint

    nu är mensvärken borta efter ett toabesök så tror jag varit lite hård i magen...

    Oupise: Lycka till hos doktorn. 

  • smint

    AM: Kräksjukevågen har redan kommit tror jag, stod om det i tidningen förra veckan. Men lugn kan man aldrig vara.. 

    snabb besök i sickla, kom hem med mössa till bebben, en body och 3 långarmade tröjor till T. Så fina på kappahl nu med ränder och olikfärgade muddar.. riktiga vårkänslor

    Nu lunch och årets första semla 

  • smint

    oupsie: Åh så spännande  hoppas ni får plats i helgen då. 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!