• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    jag skulle också tycka det vore trevligt med en trådpickninck   

  • smint

    snaily, jag hade teutonias solskydd på vår briovagn med dottern och det var toppenbra

    EA: alla kramar till dig och maken... 

  • smint

    Gosnosen: kul att se dig här inne  vilken härlig present du fick av maken. 

    vi har hängt på terassen på fm, hugo gillar verkligen att sova ute, 2,5 timme fick jag i soleb, medans dottern och sambon lekte med vatten och ballonger.

    bvc igår gick bra, men hon hade mätt helt fel förra gången så nu är han 62,5 cmich det stämmer med kläder osv. 6,1 kg vägde han.

    ikväll skall sambon ut och vi har lånat bort Tilde till farmor så jag skall mysa med lilla H och sova. 

  • smint

    AM: Jisses vilken meny, tog det hela dagen att laga detta ?

    Blev ingen ensamkväll igår, pratade med en kompis som nyligen blivit singel och bjöd ut henne på lite vin och mat istället, H somnade vid halv 9 så vi kunde sitta och prata i lugn och ro.. Men idag ångrar jag mig, blev lite för mkt vin för mig som inte druckit på ett tag, inte mkt egentligen men för mig som sagt.. Men fick sova rätt ok sedan, sambon kom indrällande kl 5 imorse...  Har sparkat upp honom nu och vi skall grilla korv till lunch.  

     

  • smint

    Jäklar i min låda vad varmt det var idag, har tillbringat hela dagen ute nästan. Glasspremiär från kiosken och lunch i solen

    Cissi: Låter som en galen resa  

    Parnassia: Härligt att spa´t var mysigt

    bluemedispa har inte hört av sig tillbaka så kommer nog inte blir det tyvärr. Men hittade att clarion sign har en uppvärmd pool uppe på taket, det lät lite mysigt, sedan har dom massor med olika massage. Funderar då på om man skall äta på aquavit som ligger på hotellet eller gå någonannanstans. Någon som har tips om något i närheten?

    Nu skall jag göra wallenbergare, men glömde såklart att köpa ägg då det inte stod på listan så får knacka på hos grannen... 

  • smint

    kikar in och säger hej och glad påsk till alla som går på ledigt

    Skall straxt in och träffa tjejerna i möhippegänget, blir roligt   Får se om vi kan enas om något av förslagen

     

  • smint

    Du kan ha uvi utan att det gör ont också, iaf under Grav. Jag hade det ett par gånger nu ju och hade inte speciellt ont jämfört med när jag inte är gravid

    Vi njuter av sol och mysiga dagar, så lugnt i området nu, alla är nästan borta, grannarna är hemma och Tilde leker järnet med deras barn. Så ljuvligt.

    Snartis: Hoppas du får rätsida på det onda snart. Kram 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!